Tamponi ali vložki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
malavila - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 6. 2006
jamajaka napisal/-a:men pa nekaj spljoh ni jasn
a maš lah tampon, če nimaš deviške kožice pretrgane
jez je namreč nimam in ne morm pa ne morm tega čuda uporablat
hvala
lp
načeloma ne bi smel bit problema, saj luknca mora vseen bit je pa res, da je včasih deviška kožica lahko pri enih bolj skupaj kot pri drugih probi z mini varianto. Jaz sem brez problema tud takrat uporabljala, ampak nikoli pa ta velikih tamponov, vedno ta male
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Sej lohka gre tampon notr tud če maš deviško kožico, mogoče se pretrga, če se pa ne se pa raztegne tko da ni problema.
Sam jz ne razumem vs punc, velik vs prav da uporabljate tampone, ponoč pa vložke. Jz drgač skoz vložke (edin za na trening tampone) sam bi dostkrat raj tampone ponoč zato k mi gre drgač čez pa mam vse po rjuhi....
Pol je na mestu vprašanje kako spite? jz mam pismo že 7 let to menstro pa še kr neznam z njo spat skor zmeri mi rata neki napackt... Mami mi je rekla da morm na trebuhu spat, ampak men je to tok mučno. Zaspim že na trebuhu sam se pol miljonkrat obrnem...... Mate kk nasvet ?
Sam jz ne razumem vs punc, velik vs prav da uporabljate tampone, ponoč pa vložke. Jz drgač skoz vložke (edin za na trening tampone) sam bi dostkrat raj tampone ponoč zato k mi gre drgač čez pa mam vse po rjuhi....
Pol je na mestu vprašanje kako spite? jz mam pismo že 7 let to menstro pa še kr neznam z njo spat skor zmeri mi rata neki napackt... Mami mi je rekla da morm na trebuhu spat, ampak men je to tok mučno. Zaspim že na trebuhu sam se pol miljonkrat obrnem...... Mate kk nasvet ?
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Ma men pa dostkrat rata .... bom probala to z oprijetimi hlacami.... drgac ce te pa res zanima v cem spim u pizami
Sej zdej k jemljem tabletke je bol, k ponoc ne uliva tok, ampak mi se zmeri rata, pa zmeri lih tko da je sam pikica, lih tok da morm use zamenjat. Vlozke pa uporablam normalne, vrjetn bom zacela prakticirat prvi dan ponoč tampone.
Sej zdej k jemljem tabletke je bol, k ponoc ne uliva tok, ampak mi se zmeri rata, pa zmeri lih tko da je sam pikica, lih tok da morm use zamenjat. Vlozke pa uporablam normalne, vrjetn bom zacela prakticirat prvi dan ponoč tampone.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
missy jaz si pa vedno ko imam vložek, si ga nekako porinem med rit, da se nekako oblikuje po obliki telesa, kot da bi ga prepognila po daljši stranici. pa moraš imeti ene kompaktne hlačke pod pižamo, da s ene more nič premakniti
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Sej to se tud men zgodi, da ponoč pride čez, na perilo in rjuhe, kljub temu, da mam te nočne vložke, pač tolk lije, da je vložek enostavno že povsem napojen in teče že fajn čez ...
Ampak pri teh o.b. tambonih mi gre pa na živce, ko je zdej okol ovita ta čudna plastika, kako za lažje vstavlanje, in če ga slučajn ne porineš ne vem kolk globoko not, začne kar vn lest ..
Ampak pri teh o.b. tambonih mi gre pa na živce, ko je zdej okol ovita ta čudna plastika, kako za lažje vstavlanje, in če ga slučajn ne porineš ne vem kolk globoko not, začne kar vn lest ..
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
Snow flake napisal/-a:Sej to se tud men zgodi, da ponoč pride čez, na perilo in rjuhe, kljub temu, da mam te nočne vložke, pač tolk lije, da je vložek enostavno že povsem napojen in teče že fajn čez ...
ja tu pa bi se strinjala s tabo....kar ven zleze....fack,....hehe....no če je pa dost globoko not pa je čist ql....
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
renatka_ napisal/-a:kaki s silikonom??
pa to je ona "silk tauch" površina al kak se napiše,.....da se lažje vstavlja...no...kao da tampon samo zdrsi not...no...sej po eni strani res...hehe...
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko živiš,jim je VSEENO!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov