Tamponi ali vložki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
ne, lej ta aplikator je iz 2 delov in notr v njem je tampon. In ti vstaviš polovico aplikatorja, drugi del aplikatorja pa potisneš notr, in s tem vstaviš tampon, pol pa aplikator odstraniš. Gre za to da ne rabiš z prsti vstavljat tamponov pa še bolj higiensko je. Pol aplikator vržeš stran kr ma vsak tampon novega. Deluje kot inekcija naprimer, nekak "potisneš" tampon not.evonja napisal/-a:sam ne razumem a ta aplikator maš skos tko k 'v seb' al kako?al to sam k ga notr pa vn dajaš uporablaš?
as if.
-
PesjaAnka - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 2. 2006
- Kraj: brežice
ma to je čit odvisn kak se navadiš. in enim je bedn k se jim vložk lima na rit...drugim pa jih tampon moti. če smo babe že take "mučenice" da mamo tole vsak mesc, smo lahk vesele da je tok stvari ki nam vse skup olajša. in vsaka se nek najde. al pr tamponih al pa pr vložkih. mislm pa da tampon lepo vse vpije in če si jih menjaš je vse ok in enako je z vložki.
daj koLegica da te zaLižem
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Angel girl napisal/-a:mily napisal/-a:pa kje najdete te tampone z aplikatorji ? jst jih namreč nikjer še nisem opazla.
tud jst nism še nikjer vidla, da bi biu zraven aplikator?? ga sicer ne rabim, ampak zanimivo tolko govora o njem pa nikjer ga ni
Jst sem jih glih pred kratkem vidla v mullerju v lj. Bli so pa tko čist spodi v polic.
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
inchy84 napisal/-a:Angel girl napisal/-a:mily napisal/-a:pa kje najdete te tampone z aplikatorji ? jst jih namreč nikjer še nisem opazla.
tud jst nism še nikjer vidla, da bi biu zraven aplikator?? ga sicer ne rabim, ampak zanimivo tolko govora o njem pa nikjer ga ni
Jst sem jih glih pred kratkem vidla v mullerju v lj. Bli so pa tko čist spodi v polic.
Ce jih majo kje, pol jih majo u Müllerju v Lj. Js sm jih do zdej edin tm vidla.
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
legally blonde napisal/-a:inchy84 napisal/-a:Angel girl napisal/-a:mily napisal/-a:pa kje najdete te tampone z aplikatorji ? jst jih namreč nikjer še nisem opazla.
Ce jih majo kje, pol jih majo u Müllerju v Lj. Js sm jih do zdej edin tm vidla.
jaz sem jih vidla v mullerju v mariboru....
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Baje se dobijo tudi v Sparu.
To je drgač mal večja škatlica kot za normalne tampone, ker so noter še tisti dolgi aplikatorji.
Men je to brezveze, sem samo enkrat probala pred leti, pa ful nisem imela občutka za vstavljanje tampona na tak način...
To je drgač mal večja škatlica kot za normalne tampone, ker so noter še tisti dolgi aplikatorji.
Men je to brezveze, sem samo enkrat probala pred leti, pa ful nisem imela občutka za vstavljanje tampona na tak način...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov