Tamponi ali vložki

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
nana*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a nana* » 06. Okt. 2005 15:46

men se zdijo tamponi ful bl okusni kokr uložki. pa še nč ne čutš, sploh neveš, da maš menstro. če mam uložek se počutm kt da bi mela planico pa še enkrat večjo rit. tko da uporablam raj tampone.
Uporabniški avatar
.:sonchika:.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 3. 2005
Kraj: Malo tu, malo tam

Neprebrana objavaNapisal/-a .:sonchika:. » 06. Okt. 2005 18:10

Spar tamponi so precej nevarni. Lahko se ti zgodi, da se ti pretrga v nožnici. Neprijetna reč. Poleg tega so pa tako grobi, da precej popraskajo in lahko pride do infekcije. nikoli več.
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 06. Okt. 2005 19:13

možno da ti poškoduje nožnico če je presuha, npr takoj po tuširanju. jst takrat uporabim mal lubrikanta in gre čist ok.
Uporabniški avatar
pikovita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a pikovita » 06. Okt. 2005 19:56

joj jst pa ne maram vložkov...skoz tampone uporablam, edin ponoč vložke ker mam ponavad manj kot čez dan....drgač pa sovražm tist "mokr" filing k mi ga dajo vložki....bljek :?
eem ja sm dobila zdele enkrat en email kao da tamponi povzročajo raka materničnega vratu!je kera dobila slučajn ta email!? kao da dajo vanje azbest al neke take mešnce in s tem povečujejo krvavitev ter tko valda weč prodajo...zdei ne wem kok je to res in baje da velja tud za vložke...loh d je kej resnice u temu loh pa spet govorice...ne wem :hallo:
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 06. Okt. 2005 20:51

pikovita napisal/-a:joj jst pa ne maram vložkov...skoz tampone uporablam, edin ponoč vložke ker mam ponavad manj kot čez dan....drgač pa sovražm tist "mokr" filing k mi ga dajo vložki....bljek :?
eem ja sm dobila zdele enkrat en email kao da tamponi povzročajo raka materničnega vratu!je kera dobila slučajn ta email!? kao da dajo vanje azbest al neke take mešnce in s tem povečujejo krvavitev ter tko valda weč prodajo...zdei ne wem kok je to res in baje da velja tud za vložke...loh d je kej resnice u temu loh pa spet govorice...ne wem :hallo:

Eno stran nazaj smo o tem govorile...
Uporabniški avatar
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 5. 2005
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objavaNapisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L » 07. Okt. 2005 11:13

jaz mam pa tak en čuden feeling glede tamponov kot so tamponi špar,pa mercator...pa tak dalje.....nikol jih še nisem uporabljala ker nekak jim ne zaupam....nekak imam feeling da niso dovolj dobro in zdravo narejeni...pa tudi če gledaš po ceni so full poceni tak da kvaliteta ziher ni dobra....men so The best O.B. pa me ne mot če so dražji....sem pa skor ziher da je neka kvaliteta.....no moje mnenje pač....
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 07. Okt. 2005 12:53

Ponavadi uporabljam vložke,če pa grem kam ven, ali če je močna pa uporablim tampon. Ker me boli pri njihovi uporabi,se jim če se le da izogibam.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy84 » 07. Okt. 2005 13:39

Skoraj vedno uporabljam tampone večinoma od o.b. se pa tut nardi d kupm one poceni od dm. Pa so glih tko vredu....no vsaj jst ne opazm kakšne razlike :roll:
Uporabniški avatar
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Ela* » 07. Okt. 2005 16:46

jas sem se dans trudla z vložkom pa mi je bla taka muka da sem si mogla it tampon dat not...kr mi je tak ogabno...tisti filing :? blah :? mokro vse pa vse se na rit lepi... :?
as if.
Uporabniški avatar
miss missy
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a miss missy » 07. Okt. 2005 22:52

S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:men so The best O.B. pa me ne mot če so dražji....sem pa skor ziher da je neka kvaliteta.....

Enako! raj dam mal več denarja pa da jim zaupam.
The key is, never stop doing what you love!
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 08. Okt. 2005 6:57

*Ela* napisal/-a:jas sem se dans trudla z vložkom pa mi je bla taka muka da sem si mogla it tampon dat not...kr mi je tak ogabno...tisti filing :? blah :? mokro vse pa vse se na rit lepi... :?

odvisno katere uporabiš. Meni tisti navadni od alwaysa ne pašejo, morajo bit tisti z bombažno prevleko,ker takoj dobim neke mehurčke,pa srbi,... striktno samo bombažne-al neki tazga no
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a *Ela* » 08. Okt. 2005 16:55

LARIKA napisal/-a:
*Ela* napisal/-a:jas sem se dans trudla z vložkom pa mi je bla taka muka da sem si mogla it tampon dat not...kr mi je tak ogabno...tisti filing :? blah :? mokro vse pa vse se na rit lepi... :?

odvisno katere uporabiš. Meni tisti navadni od alwaysa ne pašejo, morajo bit tisti z bombažno prevleko,ker takoj dobim neke mehurčke,pa srbi,... striktno samo bombažne-al neki tazga no
misliš sensitive? sej sem mela te pa negre za vložek gre za filing da se me nekaj za rit drži pa nasploh...hsibfdhjkal nemorem :D
as if.
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 18. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 03. Nov. 2005 21:01

http://www.shrani.si/pics/loli%9A123592.jpg :lol:

Aja drgač pa kr vložki, da ne bom OF :D
This too shall pass.
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2005
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objavaNapisal/-a *ange|* » 04. Nov. 2005 9:24

Vložki...mene sploh ne motijo, vbistvu, kr pozabim, da jih mam :cool:
Tampone sam ko se znajdem v situaciji, kjer vložek ne pride v poštev :razz:
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
oja
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 10. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a oja » 04. Nov. 2005 12:12

jst v ta hujših dneh imam tampon in vložek ker em je pač strah da bo kj mimo pršlo uglavnem v normalnih dneh pa tampon in tanga vložek

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]