Tamponi ali vložki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
samo pomojem tak ni tega not kr pol bi jih že tožli pa bi ugotovili...sej pa nemorš kr nekej not nafilat pa dat na trg...pomojem no...Piglet napisal/-a::eek: Azbest?? Ne me basat, to je že davno prepovedana snov! Sicer uporabljam tampone samo en dan med menstro, ampak azbesta si pa že ne mislm tlačit tja notr! Poznam enga, k dela na kemijski fakulteti, a mislte, da se to da u laboratoriju prevert? Mu bom direkt podturila svoj tampon pa nej ga testira!
as if.
-
miss missy - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 9. 2005
Katere tampone kej uporabljate? jst osebno samo o.b., do ostalih firm mam kr mal predsodkov, pa ne vem zakaj. Mal napište vaše izkušnje...
The key is, never stop doing what you love!
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
jas tudi o.b. največ...enkrat sem kupla tampone allways in so bli totalno zanič...drugih pa si neupam kupit kot o.b. kr se mi pač zdi da nebojo ok in bom brezveze kupla celo škatlomiss missy napisal/-a:Katere tampone kej uporabljate? jst osebno samo o.b., do ostalih firm mam kr mal predsodkov, pa ne vem zakaj. Mal napište vaše izkušnje...
as if.
-
*tamalla* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 3. 2005
- Kraj: celje
¤MiSsY¤ napisal/-a:Bulma napisal/-a:miss missy napisal/-a:Katere tampone kej uporabljate? jst osebno samo o.b., do ostalih firm mam kr mal predsodkov, pa ne vem zakaj. Mal napište vaše izkušnje...
Vedno samo O.B.
tud jz, če že
jst če je že nija da jih...pa še to najtamanjše...
drugače prisegam na vložke...pa ne vem zakaj...
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
krfjolca napisal/-a:Ne vidim nobene razlike med ob ali viriano ali čem drugim. Razlika je samo v ceni, ker plačate še reklame, ki se vrtiijo po tv.
ja sej,tričetrt cene je samo zarad reklame.
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
mala punci - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 6. 2005
Jz mam pa od Spara, pa so čist taki kot ob, tak da pri nekaterih samo znamko plačaš.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov