Tamponi ali vložki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
@ napisal/-a:Bulma napisal/-a:Eh,tamponi so itak zakon! Samo če je že tak bad če jih vedno maš,se bom pa še jest probala prisilit,da bom vsaj doma uporabljala vložke
Ja, men je bil tko grozn občutek, k sem se ponovno navajala na vložke... Res za znort! No, še vedno mal golfam in mam v službi prva dva dneva kr tampone, doma pa vložke....
Pa ja. Mene vse mine,če se samo spomnim na to grozoto. Samo treba bo,če že tamponi tak škodijo. Full škoda, ker so tamponi zakon!Pa bomo že nekak,ne?
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Evo lih zdele sm dobila e-mail o tamponih, pa nebi celga tuki notr kopirala, ker je dolg pa bi povedala sam bistvo.
Pač ugotovil so, da tamponi vsebujejo tudi azbest (ki je rakotvoren na materničnem vratu), azbest povzroča, da bolj krvavimo, kar pomeni da porabimo več tamponov - posledično - zapravimo več za njihove izdelke.
+ ker so tamponi pogosto uporabljeni to še zviša tveganja za rak...
to si nism zmisnla, pač kroži po internetu, me pa zanima kaj o tem mislte ve?
Pač ugotovil so, da tamponi vsebujejo tudi azbest (ki je rakotvoren na materničnem vratu), azbest povzroča, da bolj krvavimo, kar pomeni da porabimo več tamponov - posledično - zapravimo več za njihove izdelke.
+ ker so tamponi pogosto uporabljeni to še zviša tveganja za rak...
to si nism zmisnla, pač kroži po internetu, me pa zanima kaj o tem mislte ve?
-
mala punci - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 6. 2005
Pa kaj je to res? Če je res si tist čigava ideja je bila to zasluž še sam metek u glavo!
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
V tistem mailu piše še, da so edini "zdravi" tamponi neki eko tamponi, ki jih delajo iz nebeljene vate. Zato so rjavkaste barve in ne vsebujejo nobenih dodatnih snovi. Jih pa pri nas še nisem zasledila.
Cel kup je stvari, ki so škodljive za zdravje, pa tega sploh ne vemo. Ponavadi ravno najškodljivejše izdelke tudi najbolj reklamirajo. Naprimer osvežilci zraka, dišeče sveče, odganjalci komarjev, razna kadila itd ...
Cel kup je stvari, ki so škodljive za zdravje, pa tega sploh ne vemo. Ponavadi ravno najškodljivejše izdelke tudi najbolj reklamirajo. Naprimer osvežilci zraka, dišeče sveče, odganjalci komarjev, razna kadila itd ...
-
Bulma - Cosmopsiho
Angel girl napisal/-a:Ja sam res...če tkole pomislš kok stvari mamo doma k niso kej preveč zdrave... ma sj kaj pa vem, včasih se je bolš nč sekirat pa je. kokr s to vodo, vsak dan je neki novga, enkrat je dobra ustekleničena, drugič ne...enkrat so tamponi zdravi in ne vem kako super higienski, drugič ne...
Samo ja! Točno tak!
Kolko bom mogla se bom trudila z vložki,ko bom doma,drugače pa ne odstopam od tamponov!!!
-
Piglet - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 4. 2005
Azbest?? Ne me basat, to je že davno prepovedana snov! Sicer uporabljam tampone samo en dan med menstro, ampak azbesta si pa že ne mislm tlačit tja notr! Poznam enga, k dela na kemijski fakulteti, a mislte, da se to da u laboratoriju prevert? Mu bom direkt podturila svoj tampon pa nej ga testira!
-
Bulma - Cosmopsiho
Piglet napisal/-a:Poznam enga, k dela na kemijski fakulteti, a mislte, da se to da u laboratoriju prevert? Mu bom direkt podturila svoj tampon pa nej ga testira!
Ja,ja,ja - naredi to,če maš šanso,ker mene tudi full zanima.
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Bulma napisal/-a:Piglet napisal/-a:Poznam enga, k dela na kemijski fakulteti, a mislte, da se to da u laboratoriju prevert? Mu bom direkt podturila svoj tampon pa nej ga testira!
če maš šanso dej, da vidmo kok je res
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
skoraj nemorem vrjet...upam da ni res¤MiSsY¤ napisal/-a:Bulma napisal/-a:Piglet napisal/-a:Poznam enga, k dela na kemijski fakulteti, a mislte, da se to da u laboratoriju prevert? Mu bom direkt podturila svoj tampon pa nej ga testira!
če maš šanso dej, da vidmo kok je res
as if.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov