Tamponi ali vložki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Chica Guapa napisal/-a:Men se tud to dogaja, kr neki peče, ko vstavljam tampon
Ko se mi to zgodi, s prsti malo razširim 'luknjo' in potem ne peče več.
ja sej to sem tud probala, samo me je še vedno ful pekl, k morš tampon vsaj tolk not potisnt, da ne more vem zlezt, ko se bl napije ....
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
zivjo jst mam zlo močno menstro. ta drugi dan je za umret, se sreča da je na soboto, ko lahk ccel dan ležim v postelji. prvi dan tako uporbim tampone, v soboto pa ta veliko pleničko od teena-uni vložki ko so za ženske, ki jim uhaja voda. men so fenomenalni, ker se mi v soboto tolk izlije, da lahko pol v nedeljo (3. dan) že spet uporabim tampone. jest jih mam pol za spat tut.
lp
lp
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
foxy napisal/-a:Jaz že par let uporabljam izključno tampone, tudi ponoči. Je pa res, da imam zelo šibko krvavitev in jih tako ali tako rabim samo prvo noč. Drugače pa vse o nevarnostih uporabe tamponov piše v priloženih navodilih in sodeč po tistem ob redni menjavi niso prav nič nevarni, infekcije naj bi se znotraj telesa ne razvijale, še posebej če tampon menjamo na max 6 ur, za ponoči pa tik pred in takoj po spanju. Glede zdravja torej ni panike, občutek je pa tako ali tako približno tristokrat boljši s tamponi
ja to zastrupitev lahk baje fašeš tut če sploh ne uporabljaš tamponov...bakterije se ti nekaj začnejo nenormalno razvijat pa doživiš toksični šok. drugače pa se je ta toksični šok množično pojavil v ameriki nekje v 70ih, ko je ful deklet umrlo. preizkušali so namreč nov material, ki bi naj bil bolj vpojen, da bi tamponi zadržali več tekočine. ker pa je bil iz neke umetne mase, očitno telesu ni odgovarjal...to je bla ena oddaja na discoveryju pred časom.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
Snow flake napisal/-a:Chica Guapa napisal/-a:Men se tud to dogaja, kr neki peče, ko vstavljam tampon
Ko se mi to zgodi, s prsti malo razširim 'luknjo' in potem ne peče več.
ja sej to sem tud probala, samo me je še vedno ful pekl, k morš tampon vsaj tolk not potisnt, da ne more vem zlezt, ko se bl napije ....
joj ne vem kake volovske tampone uporabljata, sam če je taprave velikosti in dobro prepojen ... NIKOLI vlečt vn tampona po 1h, če nimaš močne menstruacije al pa vrvica ni okrvavljena ... ker na silo vlečš vn kup vate in če ta ni napojena z določenimi zadevami itak da te bo vse svinsko pekl ... zato vedno ko maš šibko uporabljaj mini do normal tampone ... če nimaš močne menstruacije, jih lahko uporabljaš ceu čas njenega tranjanja ... tampon lahko ostane not do 8h ... najbolje ga je menat ok 6h ... sigurno je razlog tisto, kar sm ti napisala, ker sama vem ...
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
bejbika, sej tampone si ven vzamem po parih urah (npr. v času ta hudih krvavitev po dveh do treh ali več urah ..., kadar je pa manj, pa gledam da ni več kot 6 ur), pa ko ful krvavim, morjo bit ta večji tamponi (sej pr ta šibki mam pa al čist ta male al pa sam še vložke), sam problem jih je ponavad not dobit, sej ven pol grejo ..... sam peče pa ko ** ko ga dajem not .... najbl takrat, ko se stuširam (zjutri npr.), pa si hočem tampon not dat ...
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Snow flake napisal/-a:bejbika, sej tampone si ven vzamem po parih urah (npr. v času ta hudih krvavitev po dveh do treh ali več urah ..., kadar je pa manj, pa gledam da ni več kot 6 ur), pa ko ful krvavim, morjo bit ta večji tamponi (sej pr ta šibki mam pa al čist ta male al pa sam še vložke), sam problem jih je ponavad not dobit, sej ven pol grejo ..... sam peče pa ko ** ko ga dajem not .... najbl takrat, ko se stuširam (zjutri npr.), pa si hočem tampon not dat ...
jst te čist štekam, kr mi je isto. uporab lubrikant, mal ga namaž po tamponu in ne bo več bolel.
-
Barbarra - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 4. 2005
- Kraj: Posavje
tamponi obvezno,ponoči pa vložki.sploh si ne predstavljam,da bi z vložkom sla kam ven,ful mi je neprijetno,pa še pozna se ti lahk kej na hlačah če maš močno,se mi zdi da se s tamponom počutim bl zaščiteno.v bistvu se počutim kot takrat ko nimam menstruacije.ponoči pa vložek kr spim zelo dolgo in ne vem kak bi lahk mela tko dolgo tampon not.[/list]
-
Berđa - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2005
- Kraj: Gorenjska
Zame so tamponi velik bolj higienični. Jest večinoma uporabljam vloške! Ob posebnih priložnostih al pa poleti pa uporabim tampone ker se tko potlej počutim bolje! Pa še lažje jih daš v torbico če maš čist polno ker so manjši pa še bolj praktični!!Vsaj zame!
Pametni dobi več koristi od sovražnika kot neumni od prijatelja. Ne posmehuj se nesreči drugih!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov