Tamponi ali vložki

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
nusha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nusha » 25. Avg. 2004 12:58

Lumpyka napisal/-a:Joj, jst tut ne prenesem vložkov, tko da sam tampone uporablam, pa čeprav govorijo, da to ni zdravo...

se podpišem pod tole...tud jz sm se razvadla na tampone in od prve uporabe prisegam na njih...

lp
tincha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tincha » 25. Avg. 2004 13:03

Men je tud bolš met tampone kr se bolš počutim,se mi zdi da je vse bol higiensko...
razn za ponoč mam vložke,je pa tud res da mam ful šibko menstruacijo
Uporabniški avatar
Ninica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2004
Kraj: velenje

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninica » 25. Avg. 2004 13:11

na zacetku sm uporabljala vlozke...potem sem poiskusila tampone..na zacetku si jih nisem znala dobro vstavit, me je ribalo,bolelo, so mi premocli!zdj pa ze vem v kako lego jih dati in jih uporabljam ze kake 2-4 leta!v vlozku se ne pocutim udobno!ce mam res ful mocno si dam tampon in za vsak slucaj se vlozek!drgac pa uporabljam normal velikost
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MajC¤ » 25. Avg. 2004 13:20

Tampone cez dan,vlozke pa ponoci,baje je bol zdravo :nixweiss: drugace pa mi je fse skupaj zlo fuj.Bol slabo prenasam kri :oops: :embarrassed:
Uporabniški avatar
Dalila
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 8. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dalila » 25. Avg. 2004 18:19

jaz sem mela prej tok močno menstro da o tamponih ni blo mislt ker je šlo vse v momentu čez, odkar pa jem tabletke se je pa zadeva umirila in zdej jih lahko uporabljam. Tega sem seveda zelo vesela.

tabletke :flehan:
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 26. Avg. 2004 8:15

vložki so tok ena nagravžna zadeva... plenice sem že prerasla!! tko da... TAMPONI RULE!!! :D
First to Know

Tres tres chic.
Uporabniški avatar
TaMala
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a TaMala » 26. Avg. 2004 12:09

Se strinjam, tamponi so taglavni! Jst mam vložke sam ponoč - da jih mam čez dan, morm met prou hudičev slab dan :oops:
Uporabniški avatar
Mrs. Smiley
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Mrs. Smiley » 26. Avg. 2004 17:42

Definitivno tamponi. Se pa večkrat pozimi zgodi, da posežem po vložkih, ampak pozimi tudi tangic povečini ne nosim. Se je treba čuvat :!:
cool_girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2004
Kraj: somewere i belone

Neprebrana objavaNapisal/-a cool_girl » 26. Avg. 2004 21:10

no ja... jz sm tampon 1x uporabla in mi ni lih nekm udobn, tko da uporabljala jih pa bom seveda za kšne posebene 'priložnosti' km v diskača, alpa kšne stisnjene hlače pa tko :P
Uporabniški avatar
cokolada
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cokolada » 26. Avg. 2004 21:45

darchy napisal/-a:
tiasha napisal/-a:Hmm jst uporabljam tampone, ker vložkov ne prenesem, da se mi tist na rit lima :eek: ,

enako.

ja enako! jaz jih tut ponoči uporabljam, pa spim tudi več kot 8 ur! vem da ni najbolje ampak drugače ( z vložkom) sploh neborem spat! blek!!! ful mi je neudobno!
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
Ka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Ka » 28. Avg. 2004 21:33

izjemno redko uporabljam vložke. Sem poskušala prakticirat vložke za čez noč, pa se ni obneslo. vsaj prva dva dni, tri dni ne. imam ful močno, tako da se mi je zlahka ponesrečlo it kaj čez, in to mi res ni všeč!
podnevi pa absolutno tamponi.
verjetno je to neke vrste paranoja, samo pri vložkih imam vedno filing da ne bodo dovolj,( tudi ko imam bolj švoh menstruacijo) in pol skoz hodim gledat :roll:
Uporabniški avatar
Matejči
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Matejči » 30. Avg. 2004 16:26

jest pa skoz uporabljam samo vložke. včasih sem samo tampone, pa sem mela ful probleme z navlaženostjo pol, mi jo je dobesedno izsušil, pa mi je ginekolog reku, naj rajš uporabljam vložke. tko da ga ubogam, pa ni več problemov. tampon dam noter samo še ko grem na fitnes, pol pa takoj ven.
Love you all!!!!
Uporabniški avatar
Heilie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 8. 2004
Kraj: Za gorami

Neprebrana objavaNapisal/-a Heilie » 30. Avg. 2004 17:07

Jst večinoma vložke, zaradi močnih menstruacij. Kadar grem pa ven pa zadnje čase rajš uporabim tampon!
Tjasa77
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Tjasa77 » 31. Avg. 2004 10:36

Do pred nedavnim sem uporabljala izključno vložke. Nato me je O.B. Silk tester prepriičal nasprotno. Od sedaj naprej še samo tamponi, tamponi, tamponi... :razz:

LP
ksena
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ksena » 31. Avg. 2004 18:18

jaz najraje uporabljam tampone saj vlozkov glih ne prenesem, pa tud boljs se pocutim s tamponi!!

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov