Tamponi ali vložki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ninica - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: velenje
na zacetku sm uporabljala vlozke...potem sem poiskusila tampone..na zacetku si jih nisem znala dobro vstavit, me je ribalo,bolelo, so mi premocli!zdj pa ze vem v kako lego jih dati in jih uporabljam ze kake 2-4 leta!v vlozku se ne pocutim udobno!ce mam res ful mocno si dam tampon in za vsak slucaj se vlozek!drgac pa uporabljam normal velikost
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
vložki so tok ena nagravžna zadeva... plenice sem že prerasla!! tko da... TAMPONI RULE!!!
-
Mrs. Smiley - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 7. 2004
Definitivno tamponi. Se pa večkrat pozimi zgodi, da posežem po vložkih, ampak pozimi tudi tangic povečini ne nosim. Se je treba čuvat
-
cokolada - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2004
darchy napisal/-a:tiasha napisal/-a:Hmm jst uporabljam tampone, ker vložkov ne prenesem, da se mi tist na rit lima ,
enako.
ja enako! jaz jih tut ponoči uporabljam, pa spim tudi več kot 8 ur! vem da ni najbolje ampak drugače ( z vložkom) sploh neborem spat! blek!!! ful mi je neudobno!
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
- Ka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2004
izjemno redko uporabljam vložke. Sem poskušala prakticirat vložke za čez noč, pa se ni obneslo. vsaj prva dva dni, tri dni ne. imam ful močno, tako da se mi je zlahka ponesrečlo it kaj čez, in to mi res ni všeč!
podnevi pa absolutno tamponi.
verjetno je to neke vrste paranoja, samo pri vložkih imam vedno filing da ne bodo dovolj,( tudi ko imam bolj švoh menstruacijo) in pol skoz hodim gledat
podnevi pa absolutno tamponi.
verjetno je to neke vrste paranoja, samo pri vložkih imam vedno filing da ne bodo dovolj,( tudi ko imam bolj švoh menstruacijo) in pol skoz hodim gledat
-
Matejči - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2004
jest pa skoz uporabljam samo vložke. včasih sem samo tampone, pa sem mela ful probleme z navlaženostjo pol, mi jo je dobesedno izsušil, pa mi je ginekolog reku, naj rajš uporabljam vložke. tko da ga ubogam, pa ni več problemov. tampon dam noter samo še ko grem na fitnes, pol pa takoj ven.
Love you all!!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov