Tamponi ali vložki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Traxie - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
Anchi napisal/-a:He he, tebi je zoprno k maš tok močno, meni pa k mam tok šibko, da lahko tampone uporabljam samo prvi in mogoče (če imam srečo) drugi dan. Ostale dneve moram imet vložek, za tistih par kapljic. In točno teh par kapljic me ovira, da ne morem nosti tangic in posledično belih oblačil. No ja, je pa res, da sem po drugi strani zelo vesela, da imam tako šibko, saj redko traja več kot tri dni.
Saj si lahko kupis dnevne vlozke za tangice. Ce mas tok sibko bojo vrjetn dost. Al pa si navadnga okol zarolas. Jst to vcasih zadnji al pa predzadnji dan delam pa je blo se vedno use ql.
Drugac pa tud jst prisegam na tampone. Razn cist na konc mam dnevne vlozke.
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Dreyč napisal/-a:Ah, najboljš je bit fantek
hate you sooooo much right now aaaaaaaaaaa ... prou res ej ... nč vam ni treba skrbet ... me se pa komi znebimo enih plenic pa že druge rabmo ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- bambi
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 12. 2004
do zdaj sem uporabljala samo tampone ponoči pa vložke, sedaj pa samo še vložke.na lastni koži sem doživela to kar nam neprestano dopovedujejo ginekologi, tamponi preveč izsušujejo nožnico, nožnica mora biti vedno naravno vlažna.s tem povezano lahko nastanejo tudi glivice in ostala vnetja...jaz sem torej za vložke, čeprav bi na morju če bi bila bolana tudi sama posegla po tamponih.
- peekitza
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2005
ok...tole bo zvenelo malo čudno...ne znam si vstavit tampona!!
milijonkrat sem že poskusla, pa ne gre! in to me spravlja ob živce!!
a mislite da je kaj narobe z mano? stara sem 17. a je mela katera kdajkoli take probleme al ste vse že prvič brez težav vstavile tampon? jaz še nisem nikoli slišala za kak podoben primer...in počutim se kot kak frrrreak...mi lahko kaj svetujete??
milijonkrat sem že poskusla, pa ne gre! in to me spravlja ob živce!!
a mislite da je kaj narobe z mano? stara sem 17. a je mela katera kdajkoli take probleme al ste vse že prvič brez težav vstavile tampon? jaz še nisem nikoli slišala za kak podoben primer...in počutim se kot kak frrrreak...mi lahko kaj svetujete??
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov