Tamponi ali vložki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Flaškica - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
Obojega malo. Tamponi res niso najbolj zdravi, ker kar mora ven stečt mora ven. Tamponi pa lahko bolj dolgo noter zadržujejo. Pa lahko kako infekcijo dobiš, so že ženske zaradi tega umrle.
Drugače pa načeloma uporabljam tampone, če res ne gre drugače, ko kam grem , pri kakih finih, seksi hlačah, ko bi se vložki vidli. Pa na kopališču recimo.
lep pozdrav!
Drugače pa načeloma uporabljam tampone, če res ne gre drugače, ko kam grem , pri kakih finih, seksi hlačah, ko bi se vložki vidli. Pa na kopališču recimo.
lep pozdrav!
-
lisička - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 7. 2004
- Kraj: malo tuki malo tam
Flaškica napisal/-a:Obojega malo. Tamponi res niso najbolj zdravi, ker kar mora ven stečt mora ven. Tamponi pa lahko bolj dolgo noter zadržujejo. Pa lahko kako infekcijo dobiš, so že ženske zaradi tega umrle.
lep pozdrav!
Se popolnoma strinjam s Flaškico. V bistvu v prvih dneh, ko je najhuje, raje uporabljam vložke, da steče to večje ven. Potem proti koncu pa tudi tampone, odvisno od situacije.
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Jest tud ne prenesem vložkov, nič mi ni bolj nagnusno. Tampone sm začela uporabljati, ker mi je enkrat tok slabo ratal, da sm bruhala.
Tko da zdej sm spet probala vložke po ene 5 letih, pa ne sm preživela, ampak mi ni blo cool.
Bom se probala navadit, da bom saj prva 2 dni čez noč imela vložek, pol pa ne več, ker res trpim.
Tko da zdej sm spet probala vložke po ene 5 letih, pa ne sm preživela, ampak mi ni blo cool.
Bom se probala navadit, da bom saj prva 2 dni čez noč imela vložek, pol pa ne več, ker res trpim.
- foxy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2004
Jaz že par let uporabljam izključno tampone, tudi ponoči. Je pa res, da imam zelo šibko krvavitev in jih tako ali tako rabim samo prvo noč. Drugače pa vse o nevarnostih uporabe tamponov piše v priloženih navodilih in sodeč po tistem ob redni menjavi niso prav nič nevarni, infekcije naj bi se znotraj telesa ne razvijale, še posebej če tampon menjamo na max 6 ur, za ponoči pa tik pred in takoj po spanju. Glede zdravja torej ni panike, občutek je pa tako ali tako približno tristokrat boljši s tamponi
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Večinoma uporabljam tampone, ponoči pa vložke. Drugač pa v prvih dneh (2 dni) mam ful močno in mam že zarad tega vložek. Ampak komi zdržim z njimi. Ves čas se počutim vsa mokra, pa še to ja mem mot, tko k ste druge rkele, da se prlima na rit.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
sammy - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2004
- Kraj: LJUBLJANA
Jaz ne uporabljam tamponov, pa me kolegice prepričujejo, da so veliko bolj praktični od vložkov (posebno, če nosiš tangice). Sem jih že kupila, te konfort, pa ne vem.. nekak odpor imam, da bi si nekaj tlačila noter.
Grem pa na morje in bom dobila rdečo, pa bi probala tampone. Ali plavate z njimi, pa jih potem, ko pridete z vode, zamenjate ali ni treba? Kje to opravite, če ste na kakšni divji plaži brez WC-ja.
Grem pa na morje in bom dobila rdečo, pa bi probala tampone. Ali plavate z njimi, pa jih potem, ko pridete z vode, zamenjate ali ni treba? Kje to opravite, če ste na kakšni divji plaži brez WC-ja.
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Jest jih uporabljam za kopat, kar si z vložki ali brez recimo ne morm predstavljati. Je čist navadno, kot da nimaš menstre in res lahko uživaš.
Ja po kopanju je priporočljivo zamenjat.
Divja plaža, kaj pa vem, če je tok divja da ni nikogar zraven, ni problema, drgač pa u bližnji kafič.
Če pa tud tega ni, je pa mal problematično, ampak se boš že znajdla.
Ja po kopanju je priporočljivo zamenjat.
Divja plaža, kaj pa vem, če je tok divja da ni nikogar zraven, ni problema, drgač pa u bližnji kafič.
Če pa tud tega ni, je pa mal problematično, ampak se boš že znajdla.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov