Tamponi ali vložki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 906 prispevkov
• Stran 59 od 61
•
Prejšnja
1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61
Naslednja
-
monique* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2009
tole sem zasledila http://www.cosmopolitan.si/zdravje/menstrualni-koledarcek/ellen-probioticni-tamponi/
torej mal pogledat po lekarnah, če jih že kje imajo
torej mal pogledat po lekarnah, če jih že kje imajo
- LepaVida
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2010
Men so zakon tele Soft tamponi, res se ga sploh ne čuti in med seksom nimam nobenih skrbi več
Ven sem ga tudi dobila z dvema prstoma malo ga poiščeš in potegneš ven. sicer na začetku izgledajo tako veliki ampak se potem čisto zmečkajo in sploh ni bilo občutka tiste suhosti, tako kot pri navadnih tamponih, ko se ti še tista vata povleče ven....
Ven sem ga tudi dobila z dvema prstoma malo ga poiščeš in potegneš ven. sicer na začetku izgledajo tako veliki ampak se potem čisto zmečkajo in sploh ni bilo občutka tiste suhosti, tako kot pri navadnih tamponih, ko se ti še tista vata povleče ven....
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
mene pa nekaj zanima..med M se maternični vrat spusti malo nižje. In pač njegovo orodje takrat ne more it do konca, ker mene ful boli...torej..če bi jaz uporabljala ta tampon, bi blo še manj prostora tam not? malo smešno vprašanje, pa vendar.
- LepaVida
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2010
Hm čudno, mislim jaz tampona sploh ne čutim, ker se popolnoma zmečka in me tudi nič ne boli. Je pa res, da je nožnica prožna in ima dovolj maneverskega prostora za različne poze
po drugi strani, pa ti lagko tista mehka gobica zadrži bolečino...
po drugi strani, pa ti lagko tista mehka gobica zadrži bolečino...
-
Punica granatum - Debatorica
- Na forumu od: 4. 1. 2012
a je kej razlika v ceni? nisem točno pogledala sam sta 2 varjanti tisti okrogli in pa srčki pa me zanima kaj se bol splača kupit?
Prvi neprebran prispevek • 906 prispevkov
• Stran 59 od 61
•
Prejšnja
1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov