Tamponi ali vložki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ ne moreš pričakovat, da druge punce ne bodo hodile v savno med M s temi novimi tamponi. M ni bolezen, ti trapa.
naj te raje skrbi vsesplošna higiena tam not, kot pa punce, ki za svojo higieno dejansko skrbijo. a ti smatraš, da si en teden bolna na mesec in samo zaradi faking tampona ne moreš riti premaknit?
to da mešaš herpese in M, ne bom niti komentirala.
savna je že sama po sebi ena bomba bacilov. punca s tamponom 10cm v vagini, ki ne prepušča pa tega stanja ne slabša.
in še tvoj navdahnjen: "kaj si vse ne izmislijo stavek". pa hvlala bogu! samo da se sexa čimveč! a si vedela, da obstaja maskara za samo spodjo trepalnico? in ima dejansko dobre kritike. in obstajajo tečni in zavrti ljudje kot si ti- zakaj si pa plenic ne daješ v hlačke namesto vložkov? a vložki so že v tvoji sferi sprejemanja novega?
savna je že sama po sebi ena bomba bacilov. punca s tamponom 10cm v vagini, ki ne prepušča pa tega stanja ne slabša.
in še tvoj navdahnjen: "kaj si vse ne izmislijo stavek". pa hvlala bogu! samo da se sexa čimveč! a si vedela, da obstaja maskara za samo spodjo trepalnico? in ima dejansko dobre kritike. in obstajajo tečni in zavrti ljudje kot si ti- zakaj si pa plenic ne daješ v hlačke namesto vložkov? a vložki so že v tvoji sferi sprejemanja novega?
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Claire-če se z mano ne strinjaš, me ni treba zato žalit da sem trapa in zavrta in ne vem kaj še vse...
ja, hvala Bogu da lahko zdej z novimi tamponi počnete vse, brez omenitev, cool za vse vas.
Pa tudi plenice pri M. Mislim, pretiravat ne rabiš. Niti se imam za bolano ko imam M, niti približno...
Niti veš če hodim v savno in če ja kako pogosto, pa se neki vtikuješ. Ko vidiš moj nick, se obnašaš kot če bi dobila vodene koze... Takoj nekaj napadaš, pa spreglej in ne stresaj svojo slabo voljo na forumu. Po eni strani se hvališ z vsem povprek, kak si oh in sploh in kak maš vse najboljše v lajfu, ampak če bi to vse bilo res, pol ne bi bila tako zjamraja in nesramna na forumu in si na račun napadov na druge dvigovala svojo samozavest.
Zarad mene hodite v savno z M. (noben ne prepoveduje).
ja, hvala Bogu da lahko zdej z novimi tamponi počnete vse, brez omenitev, cool za vse vas.
Pa tudi plenice pri M. Mislim, pretiravat ne rabiš. Niti se imam za bolano ko imam M, niti približno...
Niti veš če hodim v savno in če ja kako pogosto, pa se neki vtikuješ. Ko vidiš moj nick, se obnašaš kot če bi dobila vodene koze... Takoj nekaj napadaš, pa spreglej in ne stresaj svojo slabo voljo na forumu. Po eni strani se hvališ z vsem povprek, kak si oh in sploh in kak maš vse najboljše v lajfu, ampak če bi to vse bilo res, pol ne bi bila tako zjamraja in nesramna na forumu in si na račun napadov na druge dvigovala svojo samozavest.
Zarad mene hodite v savno z M. (noben ne prepoveduje).
-
claire - Cosmopsiho
^^ če ti rečeš, češ da bi punce rade delale vse normalno ko imajo M- kaj pa je to drugega kot trapast stavek? kje pa piše, da ne morem delat vsega? lahko tudi sexam če mi paše. lahko sexam s tem tamponom če mi paše. lahko sploh ne sexam, če mi ne paše. kdo si pa ti da boš govorila, da kaj se gremo, da bi rade delale vse normalno? ti kar leži in se smili sama sebi, jaz bom pa laufala, ker imam popolno postavo, obraz, fanta, 3 službe, 1 avto, 2 stanovanji, cel kup oblek in čevljev, sem popolna.
hvalim se pa jaz res ne po forumu. kje si pa to videla? (a tistih, ki samo jamrajo, da so debele, pa ne boš napadla, da kaj gobcajo? samo jamrat je fino na tem forumu. hvaliti se pa smrtni greh.)
in če nisi opazila, jaz se spravim na vse, ki pišejo bedarije. in med njimi si tudi ti. in tudi si spregledala še kak post, ki se z mano strinja.
ko vidim tebe na forumu zažarim, ker vem, da se obetajo oslarije in komaj čakam, da ti zabijem kontro. in to nisi TI, ki bi bila kaj posebnega, ampak tvoji Biserni posti, polni Modrosti in Harmonije ter nasvetov za Lepše življenje ("kaj si pa mislite, da boste med M delale vse kot prej" , "fantu sem šnofala po telefonu" , "zdaj se spravljam na tiste, ki šnofajo fantom po osebnih rečeh" , "imam bajto in dva froca, fant pa po 8 ur igra Wii" , "sex vsakih 14 dni je normalna stvar" , "če sexaš z dvema imaš raztegnjeno pizdo" - no in še bi lahko napolnila pol romana takšnih tvojih revolucionarnih idej, ki so tako napredne, da dobim Purjo Kolt . )
hvalim se pa jaz res ne po forumu. kje si pa to videla? (a tistih, ki samo jamrajo, da so debele, pa ne boš napadla, da kaj gobcajo? samo jamrat je fino na tem forumu. hvaliti se pa smrtni greh.)
in če nisi opazila, jaz se spravim na vse, ki pišejo bedarije. in med njimi si tudi ti. in tudi si spregledala še kak post, ki se z mano strinja.
ko vidim tebe na forumu zažarim, ker vem, da se obetajo oslarije in komaj čakam, da ti zabijem kontro. in to nisi TI, ki bi bila kaj posebnega, ampak tvoji Biserni posti, polni Modrosti in Harmonije ter nasvetov za Lepše življenje ("kaj si pa mislite, da boste med M delale vse kot prej" , "fantu sem šnofala po telefonu" , "zdaj se spravljam na tiste, ki šnofajo fantom po osebnih rečeh" , "imam bajto in dva froca, fant pa po 8 ur igra Wii" , "sex vsakih 14 dni je normalna stvar" , "če sexaš z dvema imaš raztegnjeno pizdo" - no in še bi lahko napolnila pol romana takšnih tvojih revolucionarnih idej, ki so tako napredne, da dobim Purjo Kolt . )
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
daj ne bluzi, polovica tega kar pišeš ni res in ti vse dojameš kot želiš in moje besede obračaš!
Ti si misli kar si češ, jz pa nobenga ne filam s nikakršnimi nasveti o ne vem kakem življenju in tak naprej. Kozlarije pišeš in v njih še sama verjameš.
Pojdi raje malo športat da bo tvoja popolna postavce ostala popolna do konca tvojega življenja !
Ti si misli kar si češ, jz pa nobenga ne filam s nikakršnimi nasveti o ne vem kakem življenju in tak naprej. Kozlarije pišeš in v njih še sama verjameš.
Pojdi raje malo športat da bo tvoja popolna postavce ostala popolna do konca tvojega življenja !
-
claire - Cosmopsiho
^^ a nimaš ure? ne morem laufat po tem soncu. grem ob pol 7ih. kaj boš pa ti danes naredila za tvojo rit? al maš menstro pa "ne moreš delat nič"?
-
lipgloss - Debatorica
- Na forumu od: 24. 9. 2007
ha ha ha res ste hecne
Claire: sestave točno ne vem, nekje piše da gre za biokompatibilno peno. Verjetno gre za neko strukturo, ki pa jo proizvajalec ne želi izdati, da ne pride do kopiranja....
V glavnem meni odgovarjajo
Claire: sestave točno ne vem, nekje piše da gre za biokompatibilno peno. Verjetno gre za neko strukturo, ki pa jo proizvajalec ne želi izdati, da ne pride do kopiranja....
V glavnem meni odgovarjajo
Zadnjič spremenil lipgloss, dne 01. Avg. 2011 20:39, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
čuftika napisal/-a: Ampak ne, ene ko majo M mislijo da res morjo vse počet, kot če bi ble brez.
Glede tega se moram pa jaz tudi strinjat s Claire (saj skor ne morem verjet ) - tale izjava je pa res trapasta. Menstruacija ni hendikep. Je zoprna, itak, in če kri teče iz tebe, verjetno res ne moreš plavat, športat, ... ampak zato so pa izumili tampone in druge zadeve. Saj smo v 21. stoletju.
Sicer pa manjša anekdota: imam eno kolegico, ki je bila zelo podobnega mnenja kot ti (tj. da med menstruacijo nekaterih stvari pač ne moreš početi), in je tudi vedno nosila samo vložke, ker so ji bili tamponi nehigienski. Potem je pa dobila menstruacijo, ko nas je bilo nekaj kolegic skupaj na morju. Prva dva dneva je ležala na plaži in se smilila sama sebi, ko smo me bile v vodi, tretji dan si je pa šla kupit tampone in je bilo to to. Potem je bila pa čisto presenečena, ker ni takoj staknila treh vrst glivic in sindroma toksičnega šoka.
Every rose has its thorn
-
Poki - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
Ja saj vem, da je blazno težko opustit navade, ki jih imamo itd... ampak jaz sem zares navdušena nad temi soft tamponi, ker so zares mehki in obenem kompaktni, nič se ne vleče za njimi in dejansko delujejo. tako da jih priporočam.
In zato grem lahko na jogo, v savno, plavat in seksat kadar me je volja ne glede na to kdaj imam menstro. In zato sem hvaležna!
In zato grem lahko na jogo, v savno, plavat in seksat kadar me je volja ne glede na to kdaj imam menstro. In zato sem hvaležna!
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
hmm nisem več prepričana da so tok kul... zadnjič sem jih imela med seksom in je bilo res mal bl divje. Med seksom vse kul, spet se ni nič čutilo, ker se tako lepo uleže ob steno, ampak potem ko sem hotela vzeti ven sem porabila vsaj 20 minut in že skoraj obupala,ko mi je končno ratal. Sm se že videla kako prosim ginekologinjo če lahko to ven potegne...
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Jaz sem tudi klonila in jih sprobala, ker me je preveč firbcalo Sicer sem zaprisežena uporabnica lunetke, ampak sem jih mogla probat, pa še tak mam zdej enega skoz v torbici, v primerih da me M kdaj malce prehiti. Meni so fini, sprva sem sicer pogledala leik kak je to vlko, nato ugotovila da se jih da fino speštat Na začetku sem imela sicer malo neprijeten občutek, kot da mi bo spuščalo, pa se je na koncu izkazalo za false alarm. Kar fajn zadeva - v primerjavi s klasičnimi tamponi in vložki - ampak jaz ostajam pri lunetki ker 1) poznam njeno sestavo, 2) je cena neprimerljiva.
Tudi jaz sem imela nekaj malce težav pri odstranjevanju, pa sem kar hitro skužila, da je treba najprej fajn sprostit medenično dno, nato pa čimbolj skrčiti mišice pa je šlo. Ampak teh preostalih nekaj jih bom pa ponucala
Tudi jaz sem imela nekaj malce težav pri odstranjevanju, pa sem kar hitro skužila, da je treba najprej fajn sprostit medenično dno, nato pa čimbolj skrčiti mišice pa je šlo. Ampak teh preostalih nekaj jih bom pa ponucala
- LepaVida
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 1. 2010
Jap tudi jaz sem jih sprobala med seksom in so super!
noben od naju ni čutil, moj sploh ni vedel in moram rečt, da sem si enkrat vmes rekla, kaj pa če ga ne bom mogla dobit ven? Ah karkoli bo je vredno tega sem si rekla potiho:)
No in res je bil tam nakje čisto zadaj, vendar sem ga še vedno lahko zatipala s prstom, tako da sem dodala še en prst in z kazalcem in sredincem potegnila ven, tako da sem ugotovila, da ga tako lahko kadarkoli spravim ven ne glede na to kako globoko se bo skril
In na koncu sem bila presrečna, da stvar dejanko deluje in se mi ni treba več izmikat kadar imam menstruacijo. Od sedaj naprej bo non stop akcija!
noben od naju ni čutil, moj sploh ni vedel in moram rečt, da sem si enkrat vmes rekla, kaj pa če ga ne bom mogla dobit ven? Ah karkoli bo je vredno tega sem si rekla potiho:)
No in res je bil tam nakje čisto zadaj, vendar sem ga še vedno lahko zatipala s prstom, tako da sem dodala še en prst in z kazalcem in sredincem potegnila ven, tako da sem ugotovila, da ga tako lahko kadarkoli spravim ven ne glede na to kako globoko se bo skril
In na koncu sem bila presrečna, da stvar dejanko deluje in se mi ni treba več izmikat kadar imam menstruacijo. Od sedaj naprej bo non stop akcija!
-
claire - Cosmopsiho
NOVO! (pišem kar sem, ker mi je brezveze novo temo odpirat, lahko pa moderatorka prestavi v kakšno ustreznejšo).
zanima me ali katera ve, če se pri nas že dobijo probiotični tamponi. naj bi že bili, ampak jih še nisem zasledila. najbolj verjetno v kakšnih lekarnah...
?
zanima me ali katera ve, če se pri nas že dobijo probiotični tamponi. naj bi že bili, ampak jih še nisem zasledila. najbolj verjetno v kakšnih lekarnah...
?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov