Tamponi ali vložki

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2009
Kraj: Graz

OdgovorNapisal/-a Lady_Cristina » 30. Apr. 2011 14:35

Nekak si ne predstavljam kak bi to ven vzela... sicer pa meni nikoli ni do seksa med menstruacijo ker mi je že sam koncept ogaben.
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Dadyka15 » 30. Apr. 2011 17:35

kako pa veš kokliko je že napoljnjen?? mislim pr navadnemu tamponu potegneš za vrvico in če gre gladko ven potem veš daje poln in ga moraš zamenjat..
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

OdgovorNapisal/-a sirova štručka » 30. Apr. 2011 17:57

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Mala_Teych
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 12. 2007

OdgovorNapisal/-a Mala_Teych » 02. Maj. 2011 9:52

ti tamponi po moje niso za tiste punce, ki majo dolge nohte :D :D
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

OdgovorNapisal/-a UG84 » 04. Maj. 2011 15:06

Kamot se ga dobi ven, ni nobene panike. Tk da strah pred tem, da bi se ga med seksom ne vem kam zarinilo je odveč.

Ja, so res veliki, ampak se stisnejo in te ne moti. med hojo al pa čim drugim. Jaz ga popolnoma nič ne čutim.

Med seksom je pa druga stvar - sicer je bil resda tretji dan ampak od menstre ni bilo nič videti, torej zadeva tesni. Samo ni pa isto kot brez, ker čutiš, da je še neki tam. jaz bom uporabljala, če bo že lih potreba, da bi pa zdej bila blazno navdušena pa nisem.

Deluje, ni pa kot da ga ne bi bilo.
LepaVida
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 1. 2010

OdgovorNapisal/-a LepaVida » 05. Maj. 2011 9:12

Sepravi, da lahko tampon deluje kot dodaten stimulator :)
če sem prav razumela :D ker mene skrbi, samo kako ga bom ven dobila...
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

OdgovorNapisal/-a UG84 » 05. Maj. 2011 9:17

Kakšen stimulator?
Komot ga dobiš ven, ni taka znanost, res ne.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010

OdgovorNapisal/-a White_Widow » 08. Maj. 2011 19:40

če je kateri partnerje penis prekratek...(hec)

tiste pa, ki pravjo da so tamponi dragi..te so namenjeni več ali manj za sex, ne pa za usakodnevno uporabo med M. Torej niso dragi.
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

OdgovorNapisal/-a lipgloss » 17. Maj. 2011 7:27

Končno sem dočakala tole menstruacijo, da sprobam te tampone in moram rečt, da so res fajn. Nič me ne skomina, nobenega občutka suhosti in res so mehki. Zaenkrat sem jih probala kar tako.. brez da sem šla v savno ali pa med rjuhe :)
Pa so se prav obnesli. Najbolj mi je bilo všeč to, da je bila nožnica čisto normalno vlažna in nič izsušena, pa vseeno tampon ni prepuščal nobene krvi.
Pri izstavljanju sem naredila tako kot pri lunettki počepnila napela mišice in ga vzela ven. Hvala za vaše odgovore, ker sem vesela da sem se ujunačila z nakupom :)
naslednjo menstruacijo pa zagrabim mojega za vrat in ga odpeljem...... :D :D
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008

OdgovorNapisal/-a Nesanica » 17. Maj. 2011 18:06

jz pa nism bila zadovoljna, ker mi je prepuščal že po dveh urah.
MEdtem ko pri seksu se je pa super obnesel, mojmu nism sploh povedala in sem ga na koncu vprašala če je kaj čutil, pa je rekel da mal je blo drugač, ampak da to je itak odvisn od položaja. No in sem mu povedala in je rekel da zadeva očitno res funkcionira ker ni moteča. Torej zakjuček - uporabljam jih samo pri seksu.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

OdgovorNapisal/-a čuftika » 17. Maj. 2011 18:33

Kaj si vse ne bodo zmislili, sam da bi zaslužili :P
Ne vem, jz prva dva dni M ne sexam, ker mi ni do ničesar takrat (ponavad imam krče prvi dan, drug dan sem grozno napihnjena in se zanič počutim), tko da na sex niti ne pomislim. M imam pa zelo šibko 3. in 4. dan, ponavad za dnevni vložek, tko da mi tile mehki tamponi skor da nimajo smisla. Seveda pa pridejo prav puncam , ki imajo M cel teden.
Pa ni mi jasno kak jih pol dejansko ven dobiš po spolnem odnosu. Jz mam predstavo v glavi da so sexu še globje. OK, če se nagneš, pa napneš mišice najbrž gre...
So pa po mojem mnenju občutno predragi, tut če jih recimo punca, ki ima 7-10 dni M. uporablja rečmo vsak drug dan pri sexu, to pride potem ena škatlica za 2 meseca. V savno mi je ogabno, če hodijo punce z M, do zdej sem mislila da takih "junakinj" ni, ampak se očitno najdejo tut takšni "biserji".
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

OdgovorNapisal/-a lipgloss » 18. Maj. 2011 7:13

jaz sem tak biser, ki imam menstruacijo 7,8 dni na začetki teče v potokih potem se malo umiri. In sem že celo življenje ena reva, ki ima neprestano menstruacijo, komaj se ena konča se začne druga....
in v tem času res ne mislim čakat doma, da mine :) hvala bogu, da ljudje delajo inovacije da grem kdaj lahko tudi jaz v savno, in da seksam kadar meni paše!
Sploh, če imam tampon brez vrvice ali pa menstrualno skodelico, ne vidim nobenega problema za savno ali karkoli drugega.
Nesanica, ja če se je pri seksu obneslo, potem je to super :) zdaj bom končno lahko tudi jaz in to tako da moj sploh ne bo vedel :) to je zame res uaauu :)
LepaVida
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 1. 2010

OdgovorNapisal/-a LepaVida » 03. Jun. 2011 8:31

Evo ravnokar sem si jih kupila in zdaj čakam na menstruacijo, da sprobam :)
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 9. 2005

OdgovorNapisal/-a tmis_ » 03. Jun. 2011 9:42

čuftika napisal/-a:Kaj si vse ne bodo zmislili, sam da bi zaslužili :P
Ne vem, jz prva dva dni M ne sexam, ker mi ni do ničesar takrat (ponavad imam krče prvi dan, drug dan sem grozno napihnjena in se zanič počutim), tko da na sex niti ne pomislim.

Mislim, govoriš kot da ljudje pa ne znajo ocenit, kaj je vredno nakupa(in jih drugi ukanejo v nakup) in kot da so vsi isti kot ti, ki imajo menstruacijo lih 4 dni, in še to zadnja dva dni bolj bogo.
Hvala bogu, da prihajajo na trg vedno novi izdelki, ki lahko pomagajo ljudem, ki imajo dolgo menstruacijo. Lipgloss je lepo povedala.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

OdgovorNapisal/-a čuftika » 03. Jun. 2011 19:42

čuftika napisal/-a: Seveda pa pridejo prav puncam , ki imajo M cel teden.

Tole sem tudi napisala, očitno si spregledala. Ja, meni ni pridejo prav, HB pa da punca z dolgo M koristijo.

V savno it z M, mi je mimo, jz ne hodim z M v savno in potem "pričakujem" to tudi od drugih, pa če majo ne vem kake tampone ali lunetko, pač meni to ni higiensko in pika. Pa tudi takrat je ženska bolj dovzetna za infekcije in če bi mi blo za vse druge vseeno, pol zarad sebe ne bi šla. Ampak ne, ene ko majo M mislijo da res morjo vse počet, kot če bi ble brez.
Pa jasno mi je da najbrž ne gre skozi te tampone, pa nč, ampak v savni smo nagi in mi vseen ni OK, zarad drugih. Če bi ble kopalke, bi mi blo vseeno. Pa še v bazene folg hodi z različnimi herpesi (na ustnici pa tut genitalnimi), čist brezobzirno do drugih, pa tut če je mala možnost pa kdo ko faše!

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov