Tamponi ali vložki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Uporabljam Natura Femina od Tosame (dobijo se v lekarni). Tudi meni je začela iti na živce Allways plastika.
Tampone imam zaenkrat še zalogo ob-jev (ker sem pred meseci kupila big pack normal in mini, kar mi bo zadostovalo še za kako leto). Potem pa mislim tudi probati kaj bolj bombažnega.
Sicer pa imam ponavadi doma vložke, za ven pa tampone. Kadar je pa vročina, imam tampone nonstop, še ponoči, da lahko spim gola in se mi nič ne lima na rit.
Tampone imam zaenkrat še zalogo ob-jev (ker sem pred meseci kupila big pack normal in mini, kar mi bo zadostovalo še za kako leto). Potem pa mislim tudi probati kaj bolj bombažnega.
Sicer pa imam ponavadi doma vložke, za ven pa tampone. Kadar je pa vročina, imam tampone nonstop, še ponoči, da lahko spim gola in se mi nič ne lima na rit.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
kr.ena napisal/-a:Uporabljam Natura Femina od Tosame (dobijo se v lekarni). Tudi meni je začela iti na živce Allways plastika.
Te sm pa js dobila pri ginekologinji in jih pograbla za celo mojo torbico . Sicer ne opazim neke pretirane razlike med Always in Natura Femina, ker sm te bombažne jemala samo 1 menstruacijo... Težave po menstruaciji (srbenje, rdečica, potenje) pa so bile še vedno prisotne...
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
jao, kateri vložki pa so potem ok, če že always niso? jaz vedno kupujem sam o always.
-
medvedka - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Uporabljam always sensitive, ker imajo mehko (bombažno?) prevleko in ne unih navadnih k so celi plastični. Pri njih se mi je ta plastika vedno prilepila na kožo in je bilo sila neprijetno. Sensitive so pa zelo udobni in meni čist ustrezajo..tiste dva dni pa že potrpim, potem pa tko al tko naslednje dva dni uporabljam navadne dnevne vložke. Tampone sem sicer že uporabljala, ene dvakrat, ampak kljub tem, da ga nisem čutila sem imela skoz tak čuden občutek, da me nekaj ovira. Psihološke fore pač Pa še po izstavljanju sem imela vse suho.
-
klea_zvezdica - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2006
na začetku sm kašno leto uporabljala samo vložke, potem pa sem jih popolnoma zamenjala za tampone. zdj uporabljam samo še tampone in vedno OB- procomfort. Čist pozabm da mam menstruacijo.
- Gost
TaŠ napisal/-a:Koliko pa stanejo ti Natura Femina vložki in koliko tamponi?? Kupijo se lahko samo v lekarni, ne?
Kupijo se le v lekarni, so pa občutno dražji od always in podobnih - za tampone ne vem, sem pa ravno zadnjič kupila dve škatlici nočnih in dve škatlici dnevnih ter odštela 16 eurov, torej ena škatlica (žal ne vem, koliko jih je noter) stane okoli 4 eure. Jaz jih kupim veliko, ker se mi zdi vredno zaradi občutka, ki mi ga nudijo, poleg tega imam šibko m., a jih pogosto menjujem, da ne bi imela težav z vnetji in sem res zadovoljna.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
^^ Uf, 16 € je pa kr dosti. Kaj lahko pogledaš kolko jih je v paketku ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema