Tamponi ali vložki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *MissTweety*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2007
...
Zadnjič spremenil *MissTweety*, dne 25. Avg. 2009 10:12, skupaj popravljeno 1 krat.
-
missy* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
Zadnje case se mi pri uporabi tamponov dogaja naslednje: prvega vstavim z lahkoto, brez kakrsnihkoli problemov. Ko ga hocem zamenjat, naslednji (tudi mini) nikakor ne gre not. Mislim, not ze gre cel, ampak komaj da je not, pocasi zacne lezti ven, moral bi biti bol globoko. Ampak ne gre, le grozno boli ko probavam Predvidevam, da je to zaradi suhe noznice?
Tako moram zmeraj pocakati vmes kaksno uro, da ga lahko ponovno vstavim. In tisto uro mi je tako neprijetno, sploh ce imam kaksne svetle hlace.
Tako moram zmeraj pocakati vmes kaksno uro, da ga lahko ponovno vstavim. In tisto uro mi je tako neprijetno, sploh ce imam kaksne svetle hlace.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
missy* napisal/-a:Zadnje case se mi pri uporabi tamponov dogaja naslednje: prvega vstavim z lahkoto, brez kakrsnihkoli problemov. Ko ga hocem zamenjat, naslednji (tudi mini) nikakor ne gre not. Mislim, not ze gre cel, ampak komaj da je not, pocasi zacne lezti ven, moral bi biti bol globoko. Ampak ne gre, le grozno boli ko probavam Predvidevam, da je to zaradi suhe noznice?
Po moje ga prehitro menjaš - ko še ni dovolj prepojen in ti potem izsuši sluznico.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
crnolaska - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 8. 2007
- Kraj: Dolenska
mene pa zanima ali se kopate v bazenih oz. morju ko imate menstruacijo? Namreč jaz se še nikoli nisem kopala s tamponi, ker me je strah, da bo kakšna sled krvi na vodi. Zadnič sem bila na bazenu in je mela ena menstruacijo...ko je pršla iz vode ji je priteklo malo krvi...zdaj pa ne vem ali se je kopala s tamponom ali brez. Jaz nočem, da bi se mi kaj tazga zgodilo, zato me je mal strah. Drugače pa normalno uporabljam tampone, samo za v bazen me je pa strah.
-
KristinĆk - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
js če mam menstro se zmer kopam s tamponom..je pa res, da predn grem v vodo si ga grem zamenjat, potem se pač kopam, in ko grem vn iz bazena oz morja si ga grem zamenjat.. če pa ni nikjer wcju pa kr mal potrpim, kr ni panike da bi kj vn stekl.. odvisn od tega kok mam močno pa ker tampon mam-normal oz normal plus..nč bat se kopat s tamponom
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Uhh... Jst sem pa zadnjič, ko sem šla ven imela tampon (tasrednji) in sem ga imela približno 3 ure...pa mi je ven stekla kri. Še na hlačah sem imela kri
Drgač sem pa za oboje. Odvisno no, včasih imam mal premočno, pa imam pač rajš tavelke vložke... Sam ponavadi imam na začetku vložke, pol pa tampone...
Pa na morju itak tamponi. Preden grem v vodo si dam, pa takoj ko pridem ven iz vode, tampon obvezno ven.
Drgač sem pa za oboje. Odvisno no, včasih imam mal premočno, pa imam pač rajš tavelke vložke... Sam ponavadi imam na začetku vložke, pol pa tampone...
Pa na morju itak tamponi. Preden grem v vodo si dam, pa takoj ko pridem ven iz vode, tampon obvezno ven.
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
- Sexy Kitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: Šentpeter pri Otočcu
Jaz sem tud za tampone,veliko bolš se počutm.
nimam tistga občutka,da nekaj ´´teče´´ iz mene ,kot ga imam pri vložkih .
Pa če uporabim vložek ves čas mislm,da mi je kri čez prišla,ful bedn filing!
nimam tistga občutka,da nekaj ´´teče´´ iz mene ,kot ga imam pri vložkih .
Pa če uporabim vložek ves čas mislm,da mi je kri čez prišla,ful bedn filing!
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
BuckWheat napisal/-a:tamponi definitivno, nekak si ne predstavljam da bi s tistimi plenicami okol hodila
evo pr meni je isto. vložke sm uporabljala takoj na začetku ko sm dobila menstro, pol pa sm se navadla na tampone hvala bogu. sploh ne čutiš ko teče kri in več čistoče je ..
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov