Tamponi ali vložki

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*lovely*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *lovely* » 02. Mar. 2008 9:28

js že približno 2 leti uporablam tampone, vložke mam sam za čez noč.
drugač pa tamponi niso nč škodlivi, če jih redno menjaš, zato je bolš ponoč nosit vložke, ker bi bli tanponi predovg noter (8 ur!!!!) :) :) :)
Because of you I'm running out of reasons to cry!!! *RTM*
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 9. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a KristinĆk » 02. Mar. 2008 12:06

js tut tampone uporabljam nekje 2 leti..in da pomislm da bi mogla met vložke če bi šla kam žurat, feštat, nasploh vn-kr unu bljaaak..da bi se vse limalo na mene, nikol neb vedla kdaj bi mi čez pršlo..v glavnm..nesproščeno..

tk da tamponi so zakon ;)
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 02. Mar. 2008 16:21

in pod tamponi maste na hlačkah mini dnevne vložke al kako?
Uporabniški avatar
ZEAST
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ZEAST » 02. Mar. 2008 16:25

Ja jz mam, za vsak slucaj. Drgac pa jz uporablam mesano, kukr kj vzamem iz omarce, ponoc pa vedno ulozk, k vseen je treba tampone menat na 2 urce prblizn.
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 9. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a KristinĆk » 02. Mar. 2008 16:44

am js mam včasih dnevne mini vložke ja..navadno prvi dan k je menstra bl močna..
Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2006
Kraj: Prlekija

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 05. Mar. 2008 19:25

Vprašanje:

Jaz zdaj čakam na menstruacijo pa imam tudi, ko še je nimam par dni prej tampon v šolo, ker me je nekako strah, da bi imela mokre hlačke. :?
Mislite, da je to zelo slabo, če imam tampon tudi, ko še nimam menstruacije?
Vem, da tamponi nasploh naj nebi bili "zdravi" ker kri ne odteka po naravni poti, samo mi nekako ni samo za dnevni vložek.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 05. Mar. 2008 19:30

skinny napisal/-a:Mislite, da je to zelo slabo, če imam tampon tudi, ko še nimam menstruacije?

Moje mnenje: JA! Tampon ti že tako ali tako izsuši nožnico, če ga maš pa še pred menstro notr, je pa še tolk slabi.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 05. Mar. 2008 19:38

skinny raje nosi tampon v hlacah v zepu vse do menstruacije, pa ko bos zacutila, da ti tece, hitro na wc! Ne imeti tampona kar tako not! Saj sama ves, da ni zdravo, malo pazi na zdravje. S temi stvari se res ni za igrati.
Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 05. Mar. 2008 19:43

Saj vem ja. Bom zdaj mela skoz v žepu.
Pa jutri se grem kopat pa nočem ravno reskirati da bi dobla v bazenu :eek: . Pa nisem imela časa si prestaviti menstruacijo, ker sem komaj zdaj zvedela da morem jutri iti na bazen :? . Zdaj pa ne vem kaj naj naredim. :?
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 05. Mar. 2008 19:53

pa sej ko menstro dobiš ni takoj bum in vse rdeče. sej najprej dobiš mal, predn začne ornk tečt, valda. ne bit tok paranoična :D
Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 05. Mar. 2008 19:58

Glej: nisem paranoična in nič. Ampak v vodi je vse mokro in je drugače kot zunaj ko takoj ugotoviš, da si dobila. Samo pač sprašujem za mnenje kaj naj naredim, ker nočem imet nobenega madeža na kopalkah.
Pa ne mislim zdaj nič slabega, da ne boš mislila, da te napadam ali kaj. Brez zamere :D .
Samo povedati hočem, da mi ni ravno vseeno, če bi me doletelo ravno takrat ko bom lepo plavala in se zabavala :D .
Verjetno bom tampon vzela, samo imam počasi že res slabi občutek glede tega s tamponi. :?
~ Mark Twain
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 05. Mar. 2008 19:58

Kika napisal/-a:pa sej ko menstro dobiš ni takoj bum in vse rdeče. sej najprej dobiš mal, predn začne ornk tečt, valda. ne bit tok paranoična :D

Ja, saj res. Sploh, ce jemljes kt ... potem je itak najprej bolj gosto, ne bo kar takoj poplave. Ali pa pac ne gre na bazen, ker ne vem kaj bos imela od tega, ce bos vsa nervozna raztegovala noge pod vodo ...
Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 05. Mar. 2008 19:59

MsN napisal/-a:
Kika napisal/-a:pa sej ko menstro dobiš ni takoj bum in vse rdeče. sej najprej dobiš mal, predn začne ornk tečt, valda. ne bit tok paranoična :D

Ja, saj res. Sploh, ce jemljes kt ... potem je itak najprej bolj gosto, ne bo kar takoj poplave. Ali pa pac ne gre na bazen, ker ne vem kaj bos imela od tega, ce bos vsa nervozna raztegovala noge pod vodo ...

Morem iti. Je nujno. Za šolo je.
~ Mark Twain
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 05. Mar. 2008 20:02

skinny napisal/-a:
MsN napisal/-a:

Morem iti. Je nujno. Za šolo je.

Mah, to 'nujno je', ko gre za solo, je tako-tako. Poves, da imas m., da noces v bazen in mora ucitelj opraviciti ...
Sicer pa ves kako je - ko cakas na m., je pol nikoli ni, torej bos tudi ti jutri lepo plavala, m. pa bo prisla, ko se bos sprostila na suhem :wink:
Uporabniški avatar
skinny
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a skinny » 05. Mar. 2008 20:08

Upam da bo res tako :D
Hvala za spodbudne besede. :)
~ Mark Twain

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov