Tamponi ali vložki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*lovely* - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2007
js že približno 2 leti uporablam tampone, vložke mam sam za čez noč.
drugač pa tamponi niso nč škodlivi, če jih redno menjaš, zato je bolš ponoč nosit vložke, ker bi bli tanponi predovg noter (8 ur!!!!)
drugač pa tamponi niso nč škodlivi, če jih redno menjaš, zato je bolš ponoč nosit vložke, ker bi bli tanponi predovg noter (8 ur!!!!)
Because of you I'm running out of reasons to cry!!! *RTM*
-
KristinĆk - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
js tut tampone uporabljam nekje 2 leti..in da pomislm da bi mogla met vložke če bi šla kam žurat, feštat, nasploh vn-kr unu bljaaak..da bi se vse limalo na mene, nikol neb vedla kdaj bi mi čez pršlo..v glavnm..nesproščeno..
tk da tamponi so zakon
tk da tamponi so zakon
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
Vprašanje:
Jaz zdaj čakam na menstruacijo pa imam tudi, ko še je nimam par dni prej tampon v šolo, ker me je nekako strah, da bi imela mokre hlačke.
Mislite, da je to zelo slabo, če imam tampon tudi, ko še nimam menstruacije?
Vem, da tamponi nasploh naj nebi bili "zdravi" ker kri ne odteka po naravni poti, samo mi nekako ni samo za dnevni vložek.
Jaz zdaj čakam na menstruacijo pa imam tudi, ko še je nimam par dni prej tampon v šolo, ker me je nekako strah, da bi imela mokre hlačke.
Mislite, da je to zelo slabo, če imam tampon tudi, ko še nimam menstruacije?
Vem, da tamponi nasploh naj nebi bili "zdravi" ker kri ne odteka po naravni poti, samo mi nekako ni samo za dnevni vložek.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
skinny napisal/-a:Mislite, da je to zelo slabo, če imam tampon tudi, ko še nimam menstruacije?
Moje mnenje: JA! Tampon ti že tako ali tako izsuši nožnico, če ga maš pa še pred menstro notr, je pa še tolk slabi.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
skinny - Kofetarica
Saj vem ja. Bom zdaj mela skoz v žepu.
Pa jutri se grem kopat pa nočem ravno reskirati da bi dobla v bazenu . Pa nisem imela časa si prestaviti menstruacijo, ker sem komaj zdaj zvedela da morem jutri iti na bazen . Zdaj pa ne vem kaj naj naredim.
Pa jutri se grem kopat pa nočem ravno reskirati da bi dobla v bazenu . Pa nisem imela časa si prestaviti menstruacijo, ker sem komaj zdaj zvedela da morem jutri iti na bazen . Zdaj pa ne vem kaj naj naredim.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
skinny - Kofetarica
Glej: nisem paranoična in nič. Ampak v vodi je vse mokro in je drugače kot zunaj ko takoj ugotoviš, da si dobila. Samo pač sprašujem za mnenje kaj naj naredim, ker nočem imet nobenega madeža na kopalkah.
Pa ne mislim zdaj nič slabega, da ne boš mislila, da te napadam ali kaj. Brez zamere .
Samo povedati hočem, da mi ni ravno vseeno, če bi me doletelo ravno takrat ko bom lepo plavala in se zabavala .
Verjetno bom tampon vzela, samo imam počasi že res slabi občutek glede tega s tamponi.
Pa ne mislim zdaj nič slabega, da ne boš mislila, da te napadam ali kaj. Brez zamere .
Samo povedati hočem, da mi ni ravno vseeno, če bi me doletelo ravno takrat ko bom lepo plavala in se zabavala .
Verjetno bom tampon vzela, samo imam počasi že res slabi občutek glede tega s tamponi.
~ Mark Twain
~ Mark Twain
- Gost
Kika napisal/-a:pa sej ko menstro dobiš ni takoj bum in vse rdeče. sej najprej dobiš mal, predn začne ornk tečt, valda. ne bit tok paranoična
Ja, saj res. Sploh, ce jemljes kt ... potem je itak najprej bolj gosto, ne bo kar takoj poplave. Ali pa pac ne gre na bazen, ker ne vem kaj bos imela od tega, ce bos vsa nervozna raztegovala noge pod vodo ...
-
skinny - Kofetarica
MsN napisal/-a:Kika napisal/-a:pa sej ko menstro dobiš ni takoj bum in vse rdeče. sej najprej dobiš mal, predn začne ornk tečt, valda. ne bit tok paranoična
Ja, saj res. Sploh, ce jemljes kt ... potem je itak najprej bolj gosto, ne bo kar takoj poplave. Ali pa pac ne gre na bazen, ker ne vem kaj bos imela od tega, ce bos vsa nervozna raztegovala noge pod vodo ...
Morem iti. Je nujno. Za šolo je.
~ Mark Twain
~ Mark Twain
- Gost
skinny napisal/-a:MsN napisal/-a:Kika napisal/-a:pa sej ko menstro dobiš ni takoj bum in vse rdeče. sej najprej dobiš mal, predn začne ornk tečt, valda. ne bit tok paranoična
Morem iti. Je nujno. Za šolo je.
Mah, to 'nujno je', ko gre za solo, je tako-tako. Poves, da imas m., da noces v bazen in mora ucitelj opraviciti ...
Sicer pa ves kako je - ko cakas na m., je pol nikoli ni, torej bos tudi ti jutri lepo plavala, m. pa bo prisla, ko se bos sprostila na suhem
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov