Tamponi ali vložki

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 29. Feb. 2008 22:07

MilkyWay napisal/-a:
the Queen napisal/-a:jaz nevem kje vi kupite vložke,da pravite da so ko plenice :roll:
zdaj so vložki res tanki in jaz nimam nobenega problema.......

mah malo pretiravamo :wink: ...sej always so tanki, ma tko se ti prflikajo na rit...in res mi ni prijetno...

Meni se ne prilepijo na rit, odkar uporabljam tiste sensitive, ker tisti z aktivnim gelom so res skrajno plasticni in grozni za uporabo. Na rit se lepijo, ce imas preozke hlace - spodnje in kavbojke, potem je logicno, da vse tisci in se lepi ne vem kam ... ce se v casu m. obleces bolj udobno, tudi vlozki niso v napoto :wink:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 29. Feb. 2008 22:12

MsN napisal/-a:
MilkyWay napisal/-a:
the Queen napisal/-a:jaz nevem kje vi kupite vložke,da pravite da so ko plenice :roll:

mah malo pretiravamo :wink: ...sej always so tanki, ma tko se ti prflikajo na rit...in res mi ni prijetno...

Meni se ne prilepijo na rit, odkar uporabljam tiste sensitive, ker tisti z aktivnim gelom so res skrajno plasticni in grozni za uporabo. Na rit se lepijo, ce imas preozke hlace - spodnje in kavbojke, potem je logicno, da vse tisci in se lepi ne vem kam ... ce se v casu m. obleces bolj udobno, tudi vlozki niso v napoto :wink:

Če se oblečeš bolj udobno (trenerka in gate) pol se pa sliši škripanje. :lach:
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 29. Feb. 2008 22:14

*hox* napisal/-a:
MsN napisal/-a:
MilkyWay napisal/-a:

Če se oblečeš bolj udobno (trenerka in gate) pol se pa sliši škripanje. :lach:

Lej, ze desetic, nic ne skripa in nic se ne lepi, ker to niso tisti plasticni vlozki, ampak sensitive, cisto mehki in se res nic posebno motecega ne dogaja doli.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 29. Feb. 2008 22:16

MsN napisal/-a:Lej, ze desetic, nic ne skripa in nic se ne lepi, ker to niso tisti plasticni vlozki, ampak sensitive, cisto mehki in se res nic posebno motecega ne dogaja doli.

meni vem d mi škripa tud če mam sensitive...in ja...uporabljam tud js skozi sensitive...in meni se lepi (verjetno ne morjo brez mene :wink: ), pa nimam tko ozkih hlač (nikol jih ne nosim, kej šele med menstruacijo), in use me srbi, ker so to itak usi plastični materiali...
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 29. Feb. 2008 22:20

MilkyWay napisal/-a:
MsN napisal/-a:Lej, ze desetic, nic ne skripa in nic se ne lepi, ker to niso tisti plasticni vlozki, ampak sensitive, cisto mehki in se res nic posebno motecega ne dogaja doli.

meni vem d mi škripa tud če mam sensitive...in ja...uporabljam tud js skozi sensitive...in meni se lepi (verjetno ne morjo brez mene :wink: ), pa nimam tko ozkih hlač (nikol jih ne nosim, kej šele med menstruacijo), in use me srbi, ker so to itak usi plastični materiali...

Potem pa ne vem, ker jaz teh tezav na sreco ob sensitive nimam - drugi vlozki so sranje, ti pa se grejo skozi, glede na to, da ne uporabljam tamponov.

Srbi te pa lahko tudi zaradi glivicnega vnetja, ki se pogosto razvije med m. ali pa preprosto zato, ker je koza bolj nadrazena kot obicajno. Zal se niso pogruntali nekega relativno naravnega in zdravega lajsanja tegob med m.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 29. Feb. 2008 22:22

^^ja pa srbi tud pole po menstruaciji kšne 2, 3 dni...prou grdo... :? rit mam pa prou rdečo od praskanja :wink:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 29. Feb. 2008 23:08

Zaradi mene lahko poveš še enajstič, dvanajstič in trinajstič :D .. Če tebi nič ne škripa / se ti ne lepi na rit / te ne srbi, hvalabogu, ampak obstajamo tudi punce ki se nam vse to dogaja. In že večkrat sem slišala škripanje vložka kakšne sošolke / kolegice. Mislim, sej to konec koncev ni nič kaj tazga, ampak meni se zdi moteče.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 29. Feb. 2008 23:13

vložki znajo biti res neprijetni, vendar odkar imam KT, tamponov ne uporabljam več. bom pa tudi jaz v naslednjo kupila te sensitive. a pa mate mogoče občutek, da so ti sensitive manj vpojni??

aja, a majo tamponi rok uporabe??
Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 29. Feb. 2008 23:58

Ne vem, če je ta tema najbol primerna za tole, ampak vseen.
včeri sm po mailu dobila tole:
_____
Pred nekaj dnevi smo imeli doma obisk 2 zakoncev, katerima je umrla hcerka. Nic nenavadnega nebi bilo, ce nebi bil razlog, zaradi katerega je umrla tako nehuman in grozljiv. Punca je bila stara 34 let, ko je umrla.

No, da KONCNO preidem k stvari. Punca je dobila raka na maternicnem vratu, kateri se je razsiril po telesu in zaradi tega, ker je prepozno sla k zdravniku, jo le ti nso mogli resiti. Punca je dobila RAK MATERNIČNEGA VRATA zato, ker je uporabljala vlozke ALWAYS.

Ste mogoce opazile, da ni (oz.je minimalno st.reklam) za Always vlozke? Na Always vlozkih je klor, ki je kriv za nastanek raka na maternicnem vratu. Ljudje, ki so producirali Always vlozke so klor dajali namensko na vlozke, da bi ubijali zenske. Vse pa zaradi tege, ker je na svetu (celotno gledano) prevec ljudi in ce "ubijajo" zenske, potem le te ne morejo rojevati otrok.

:eek: Mislm halo?? Men se zdi to en navadn bullshit! Zihr bojo namerno ubijal ženske, kar bi posledično pomenil, da bi blo na svetu manj žensk, ki bi kupvale njihove vložke.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 01. Mar. 2008 0:07

^^ Ahh, o tem smo razpravljal že kar nekaj časa nazaj. Mislim da je celo v Cosmopolitanu pisalo, da to ni res.
Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 01. Mar. 2008 0:10

Se opravičujem, nism vedla, da se je o tem že govorl. Sj nism niti pomisnla, da bi blo res, hotla sm sam povedat, da kaj vse si ljudje zmisljo.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 01. Mar. 2008 0:13

^^ Klik. Tukaj si lahko prebereš (ali nadaljuješ debato) kaj vse smo razglabljali o tem. :D
Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 01. Mar. 2008 0:19

^^Hvala.
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kajira » 01. Mar. 2008 2:07

rammsteingirl napisal/-a:vložki znajo biti res neprijetni, vendar odkar imam KT, tamponov ne uporabljam več. bom pa tudi jaz v naslednjo kupila te sensitive. a pa mate mogoče občutek, da so ti sensitive manj vpojni??

jst nimam tega občutka.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 01. Mar. 2008 9:43

kajira napisal/-a:
rammsteingirl napisal/-a:vložki znajo biti res neprijetni, vendar odkar imam KT, tamponov ne uporabljam več. bom pa tudi jaz v naslednjo kupila te sensitive. a pa mate mogoče občutek, da so ti sensitive manj vpojni??

jst nimam tega občutka.

Ne, meni se zdi, da je podobno, vredu vpijejo, ampak jih nacrtno pogosteje menjam, da ne bi se poslabsali vnetij ipd.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov