Tamponi ali vložki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
Ma jz tud kr skoz skoz nosm tasmpone. Zdej ubistvu bl mal..sam če sm pa rečmo pr fantu mam pa tud ponoč tampone. Ponoč ga mam kr notr..tud 10 ur, čeprou ni priporočljivo. Do zdej mi ni blo še nč hudga in upam, da tud u slednje ne bo (tok tok). Je pa res, da si ga morm takoj zjutri k ustanm zamenat.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
Aja..jz pa tok velik, da je učas kr bolš met tampon, ker čene se zjutrej zbudim k da me je ponoč kdo zaklau. Na prvi dan menstre mam pa kr tampon in uložek ponoč. Za usak slučaj, ker se mi ne da ustajat ponoč pa hodt na wc.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Jaz pa se probam cim bolj izogibati tamponov in najveckrat zadnje case nosim vlozke. Ne vem zakaj, ampak imam slab obcutek glede tamponov. Tampon uporabljam najveckrat le v primerih, ko res ne morem meti vlozka.
Pa ceprav so bolj prakticni...
Pa ceprav so bolj prakticni...
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
^^tko tud moja mama govori da kri mora hodit vn...
joj ti vložki...to so use tko umetni materiali, d mene vedno use srbi, ko jih uporabljam...mogoče pr sensitive malo manj srbi, ma use je eno in isto sranje...
tistih Vir pa ne bi rada uporablala, čeprou vem da so najbolj naravni...
joj ti vložki...to so use tko umetni materiali, d mene vedno use srbi, ko jih uporabljam...mogoče pr sensitive malo manj srbi, ma use je eno in isto sranje...
tistih Vir pa ne bi rada uporablala, čeprou vem da so najbolj naravni...
- Gost
Pri mini vlozkih so najbolj naravni, popolnoma bombazni Vir, drugace pa so fini in 'nelepljivi' Always sensitive v vseh velikostih ... meni se tam nic ne lepi in je cisto ok.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
the Queen napisal/-a:jaz nevem kje vi kupite vložke,da pravite da so ko plenice
zdaj so vložki res tanki in jaz nimam nobenega problema.......
mah malo pretiravamo ...sej always so tanki, ma tko se ti prflikajo na rit...in res mi ni prijetno...
- the Queen
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
MilkyWay napisal/-a:the Queen napisal/-a:jaz nevem kje vi kupite vložke,da pravite da so ko plenice
zdaj so vložki res tanki in jaz nimam nobenega problema.......
mah malo pretiravamo ...sej always so tanki, ma tko se ti prflikajo na rit...in res mi ni prijetno...
malo dosti bi jaz rekla
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov