Tamponi ali vložki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- chica bella
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
js uporabljam tampone...včasih pa kar vložke - predvsem doma
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
^^Probi une z aplikatorjem. Js tut navadnih ne morm uporablat ker me boli, une z aplikatorjem (mam od Tampaxa) pa brez problema.
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
~NIA~ napisal/-a:kam date odrabljen tampon? baje se ga ne sme dajat v WC školjko, sam js ga vseen not vržem. nevem, v smeti se mi ga zdi tako nepraktično nosit
Lubi boh, pa ne metat tamponov pa po možnosti še vložkov v WC !!!! Pa res ne rabiš bit tako komot in ne nest v smeti. Jaz ga zvijem v toaletni papir ali pa uporabim vrečkice za vložke, nikdar pa tega ne mečem v WC! Predstavljaj si, da deset žensk gre zaporedoma v WC in not spusti tampone, in se en tampon postavi počez in ostalim onemogoči pot do kanalizacije, se odtok zabaše kot da bi rekel keks in vse udari nazaj!
Že tako je npr. v blokih ogromno smeti (ostanki hrane) spuščenih v WC , tamponi in vložki pa se fajn napojijo, nekje zataknejo in smo tam.
Ne metat v WC! Zavij v toaletni papir, uporabi vrečke za higienske vložke, nikar pa v WC spuščat !!
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
gregalina napisal/-a:VPRAŠANJE:
Ali majo tamponi rok uporabe? To me zanima zato, kr mam domaže kr neki cajta ene tampone, sam ne vem če so še vredu...
Poglej na embalažo (škatlo), če kaj piše, pa je!
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
^^Nimam jih več v škatli, so kr tak razmetani po omari Sj še vredu zgledajo, tak da so še za uporabit.
A ste že vidle tanove vložke: Always&Freshelle?
Vsak vložek ima zraven vlažilni robček, tako da se zmeri, ko si menjamo vložek, obrišemo krvavo češplo, da je zopet sveža
Men se zdi dobra ideja, kr drgač morm zmeri poleg vložkov zraven nosit še ekstra vlažilne robčke. Sam me je včeri skor na rit vrgl, ko sm v DM-u vidla ceno - 3,99€. To se mi zdi pa preveč za vložke.
A ste že vidle tanove vložke: Always&Freshelle?
Vsak vložek ima zraven vlažilni robček, tako da se zmeri, ko si menjamo vložek, obrišemo krvavo češplo, da je zopet sveža
Men se zdi dobra ideja, kr drgač morm zmeri poleg vložkov zraven nosit še ekstra vlažilne robčke. Sam me je včeri skor na rit vrgl, ko sm v DM-u vidla ceno - 3,99€. To se mi zdi pa preveč za vložke.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
^^Mene pa cena ne preseneča. Allways so itak malo dražji od ostalih, če ma pa vsak še robček zraven pol pa itak nabijejo ceno. Jaz jih bom vseeno kupila, ni mi škoda denarja ker so mi res dobri vložki.
I laugh at gilded butterflies.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
choco.cat napisal/-a:Jaz vse vedno dodatno zavijem v wc papir in odvržem v koš.
Nič ni bolj ogabnega kot pa da vidim nezavit tampon ali vložek v košu
Se podpišem pod to. Še posebaj to velja za javne wceje. Ali dekleta/punce/ženske res ne pomislijo na dejstvo, da bo pa to le nekdo moral za njimi pospraviti? A je res tako težko tampon/vložek zaviti v wc papir in to normalno odvreči v koš za smeti?! Ne vem prav želodec mi obrne, ko v kakšnem wcju želim odvreči zavit tampon in vidim v košu poln kar tako vrženih vložkov in tamponov.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
anoyel napisal/-a:
želodec mi obrne, ko v kakšnem wcju želim odvreči zavit tampon in vidim v košu poln kar tako vrženih vložkov in tamponov.
Ja, meni tudi! In to po možnosti stori še kakšna ''damica''
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov