Tamponi ali vložki

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*lady bug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 6. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a *lady bug* » 26. Jun. 2007 12:34

kr.ena napisal/-a:Ja, poleti se mi pa res strga, če ne bi bilo tamponov. Še spat ne morem v tistih plenicah :roll: Ubogi dojenčki, kako jim mora bit vroče v tisti plastiki okrog riti ...

podpis :D
Jaz še pozimi bolj redko uporabljam vložke. Zdi se mi bolj čisto..ne vem no...pač mi je boljši občutek.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 26. Jun. 2007 20:10

*lady bug* napisal/-a:Jaz še pozimi bolj redko uporabljam vložke. Zdi se mi bolj čisto..ne vem no...pač mi je boljši občutek.

čprov pozim n smučanjo čist prov pridejo vložki... k te to prov greje! kruto, sj vem :evil:
Uporabniški avatar
_*Jagoda*_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 4. 2007
Kraj: Slovenija :D

Neprebrana objavaNapisal/-a _*Jagoda*_ » 26. Jun. 2007 21:24

jaz sem uporabljala en čas tampone pa jih čez kakih po lleta nisem več prenesla... list neugodno sem se počutila še posebaj poleti... pa uporabljam le vložke... enostavno ne prenesem tamponov
Cristi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 7. 2007
Kraj: Zbilje

Neprebrana objavaNapisal/-a Cristi » 09. Jul. 2007 22:58

Vložki, poskusla sem nekajkrat s tamponi, in se počutim res čudno.. Poleti je res nagnusno in nadležno, sam popolne pa tut ne mormo bit :wink: Glede občutka nečistoče je pa tko, pri meni da se tuširam orb dvakrat na dan in vedno ko grem na wc zamenjam vložek, nujno uporabljam tudi robčke za intimno nego, potem pa celotna stvar le ni tako zelo nevzdržna. Vaja dela mojstrice :D
Uporabniški avatar
_radovedna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _radovedna » 10. Jul. 2007 15:54

js sm pa mela tampone do neki časa nazaj ampak pol sm brala kolk težav lohk mapš pa vse tko da zj mam vložke. pa sj ni kj tazga no.. pač mal pazš pa je ;) sicer pa mislm da če uporabš tampon tu pa tam nebo panike vendar cel čas res ni pametno. js sm zadnje čase tud tangice nehala uporabljat pa mi res bl sedejo normal gate,.. kaj pa vem zakaj :) sicer pa sama premisli in se odloči kako,.. naša mnenja maš
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 11. Jul. 2007 6:55

Jaz celi čas uporabljam tampone. Tudi spim z njimi. Enostavno se ne morem sprostiti z vložkom ko se vse začne lepit itd. :? Pa poleti..ni šanse. Glede težav s tamponi-raje tvegam kot pa da hodim okrog z vložki. Sicer pa je vse stvar posameznika. Nismo vsi za vse.
Uporabniški avatar
gisele
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a gisele » 11. Jul. 2007 18:39

Na začetku ko sem dobila menstruacijo sem uporablala vložke. Sedaj pa že kr par let uporablam tampone. Edino ponoči mam vložek, pa še to bom pomoje nekak preklopila na tampone, ker se res počutm umazano pa neprijetno če uporablam vložke.
Uporabniški avatar
*zmeDena*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 7. 2007
Kraj: grosupLje

Neprebrana objavaNapisal/-a *zmeDena* » 12. Jul. 2007 17:08

jz mam tampon ponoč in podneu..
..vložki sux..res je občutk kot da maš plenico.gor..mislm en wme kašn je občutk s plenico sm useen..ni lih dobr občutk..ko se ti use lima ..sploh polet..pa še smrdet začne..bljaKK!! :roll: :roll: .tamponi..so men najboLš..čeprou mi mami neki zdj pravi da jih ni dobr skoz met sm useen..
Uporabniški avatar
majchy84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy84 » 12. Jul. 2007 18:00

Jst pa zdj že neki časa uporabljam skor samo vložke, ki jih redno menjam. In mam zato velik manj problemov, sploh z vnetji. Tampone uporabljam samo še, kadar grem plavat alpa če grem ven, ker takrat vložk ni lih najbl udoben. Razen tega sem nehala nosit tangice oz. jih mam zelo redko še (večinoma za ven, pa še to ne zmeri). Sem pa zadnjič en dan mela tangice, sem pa takoj vnetje pokasirala. Ne hvala, sem rajš zdrava pa z manj problemi, pa pač uporabljam vložke.
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 13. Jul. 2007 7:47

Tamponi, tamponi, tamponi :gut: ! Odkar sm zbrala pogum :D . To je pa zdej približno slabih 6 let. Zaenkrat nisem mela problemov (morm potrkat) pa tud bolj čisto se mi zdi. Tko da zaenkrat ostajam na tamponih.
Uporabniški avatar
crnolaska
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 8. 2007
Kraj: Dolenska

Neprebrana objavaNapisal/-a crnolaska » 25. Avg. 2007 18:59

mene pa zanima, če se da kje dobiti sam aplikator za lažje vstavljanje tamponov?
Uporabniški avatar
*zmeDena*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 7. 2007
Kraj: grosupLje

Neprebrana objavaNapisal/-a *zmeDena* » 26. Avg. 2007 9:58

crnolaska napisal/-a:mene pa zanima, če se da kje dobiti sam aplikator za lažje vstavljanje tamponov?

A to kao pr enih tamponih že zravn?
al je blo to pred leti?
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 26. Avg. 2007 17:46

crnolaska napisal/-a:mene pa zanima, če se da kje dobiti sam aplikator za lažje vstavljanje tamponov?
Kaj boš z enim aplikatorjem-->ga boš umivala? Fuj.
Kupi tampone Tampax ali pa OB z aplikatorjem.
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
crnolaska
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 8. 2007
Kraj: Dolenska

Neprebrana objavaNapisal/-a crnolaska » 26. Avg. 2007 18:23

ma ne, js ne rabim aplikatorja..js nimam problemov z vstavljanjem tamponov..gre brez problema noter :D

zadnč me ena kolegica uprašala, če se da to kje dobit, pa ji nism znala povedat, če se to dobi posebi...
Uporabniški avatar
Nina_P
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Nina_P » 26. Avg. 2007 18:34

Uporablam tampone. Samo ponoči pa imam vložke, ker me je strah da ne bi bilo kaj narobe, ker se med spanjem veliko obračam. Ali se dobijo kakšni tamponi za ponoč?

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov