Tamponi ali vložki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
girl007 napisal/-a:Kaj svetujete oz. uporabljate ve?
Js že od prve menstruacije uporabljam tampone. Včasih se vložkov niti dotaknit nisem hotla. Meni so zelo nepraktični, vse se mi zmečka, strga, odlepi,... Doma imam ponavadi samo tampon, če pa kam grem + ponoči, pa imam za vsak slučaj še vložek, čeprav je zelo nadležen. Najrajši bi spet uporabljala samo tampone, ampak imam na žalost premočno menstruacijo, in tudi z največjim tamponom v 2. in 3. dnevu ne pridem uspešno niti do mesta.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
jest sm na začetku uporabljala samo vložke,potem kar nekaj let podnevi tampone in samo ponoči vložke,pred dvema letoma sem popolnoma presedlala nazaj na vložke no zdej pa včasih tud kakšen tampon uporabim,sploh na začetku menstruacije ali pa če je zunaj zelo vroče,ker imam potem občutek da se mi spodaj še bolj paca vse skupaj.
kaj je najbolj zdravo pa pomoje noben ne ve,ker se vsake toliko časa pojavijo neke govorice...
kaj je najbolj zdravo pa pomoje noben ne ve,ker se vsake toliko časa pojavijo neke govorice...
-
little bee - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 5. 2007
L°AbeiLLe napisal/-a:Jz mam ponoči vložke podnevi pa tampone. Brez tamponov uf.. Si ne predstavljam več, kako bi zledal vse skupi.
podpis
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
jaz sem zdaj odkrila une vložke (vir al neki) k vsi pravmo, da so za stare mame. So debeli, brez krilc, sama vata - ampak FANTASTIČNI. jaz sploh ne čutm da jih nost, nč se ne premikajo, diha koža - to je važno. tko da ponoč mam te, al pa če sm doma, za vn dam pa en tamponček notr, itak mam ful šibke menstruacije tko da ni panike.....
-
Zoey - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2007
Definitivno tamponi. Z njimi se počutim sproščeno in pozabim na menstruacijo. Z vložki sploh hodit ne morem, čist neprijetni in neudobni mi so,vse skupaj mi pa deluje še skrajno nehigiensko.
Tampone uporabljam že dolgo pa še nikoli nisem imela nobenih težav.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Jaz uporabljam oboje.
Ko sem doma in ponoči imam vložke, ker se mi ne da mučiti z vstavljanjem tamponov. Pa tudi če jih uporabljam brez premora dobim neprijeten občutek v nožnici.
Kadar sem v šoli ali kjerkoli zunaj pa imam vedno tampone. Občutek je dosti boljši, ker lahko pozabiš da se karkoli dogaja s tabo.
Ko sem doma in ponoči imam vložke, ker se mi ne da mučiti z vstavljanjem tamponov. Pa tudi če jih uporabljam brez premora dobim neprijeten občutek v nožnici.
Kadar sem v šoli ali kjerkoli zunaj pa imam vedno tampone. Občutek je dosti boljši, ker lahko pozabiš da se karkoli dogaja s tabo.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
Sessa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 4. 2007
- Kraj: Maribor
g00fy_qa napisal/-a:Jaz uporabljam oboje.
nekak tak je ja
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Jaz samo tampone...vložkov ziher ne uporabljam nekje 8 let že ne!Ne amram jih ker me blazno motijo in sem se čist navadla na tampone...in kot je ena napisala,da čist pozabim na menstruacijo
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
tamponi me samo še od zunaj gledajo .
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
Zoey napisal/-a:Definitivno tamponi. Z njimi se počutim sproščeno in pozabim na menstruacijo. Z vložki sploh hodit ne morem, čist neprijetni in neudobni mi so,vse skupaj mi pa deluje še skrajno nehigiensko.
Čist se strinjam ja. Js se enostavno s tamponom počutim bolj "čisto". Lepo pogosto menjuješ pa ni nič narobe. Vložek imam samo kdaj za spat, drugače pa tampon zmaga.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov