Tamponi ali vložki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Lorelai20 napisal/-a:Zvoncica napisal/-a:Bulma sama sem takrat definitivno že uporabljala tampone... če jih nujno hoče imeti, nej si jih prvič poskusi vstaviti s kakšnim lubrikantom (sama imam enega iz mullerja, ritex gel s emi zdi)
Tudi js sm jih začela uporabljat v 8. razredu... In od takrat naprej jih ne zamenjam več za vložke
Ne vem zakaj se jaz nisem že takrat spomnila, da bi lahko uporabljala vložke. Mislim, da sem jih začela komaj v 3.letniku uporabljat Ampak jih tudi sama nikoli več ne bi menjala za vložke, ker so tamponi res nekaj najboljšega kar so lahko naredili za ženske.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Zanima me ali uporabljate dnevne vložke?
Jaz brez njih nemorem biti ker imam močan beli tok in se počutim umazano če ji nimam...
Katere pa kej uporabljate?
Jaz uporabljam take, da jih imam lahko in za hlačke in za tangice...Ampak se mi trenutno ne ljubi pogledat v kopalnico katere znamke so...
Jaz brez njih nemorem biti ker imam močan beli tok in se počutim umazano če ji nimam...
Katere pa kej uporabljate?
Jaz uporabljam take, da jih imam lahko in za hlačke in za tangice...Ampak se mi trenutno ne ljubi pogledat v kopalnico katere znamke so...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- Gost
Jaz dnevnih vlozkov ne uporabljam, ker ni potrebe po tem, tamponov pa ne maram, zato imam med menstruacijo vlozke. Na sreco pa imam menstruacijo kar sibko in kratkotrajno tako da ni panike..
-
MoJcHyKa - Debatorica
- Na forumu od: 25. 11. 2006
- Kraj: Primorska
jaz brez dnevnih vložkov enostavno ne morem, kot praviš ti Tigi, se počutim umazano, pa tud mokro
Uporabljam pa always normal za navadne hlačke & boksrce, za tangice pa pa diskret (ne vem kak se napiše ) - oranžna embalaža
Uporabljam pa always normal za navadne hlačke & boksrce, za tangice pa pa diskret (ne vem kak se napiše ) - oranžna embalaža
-
Tigi - Cosmopsiho
Jaz uporabljam med menstruacijo čez dan obvezno tampone ponoči pa vložek...imam srečo, da menstruacije nimam tako dolgo časa...
Discreet se napiše
Ja sem šla pogledat in tudi jaz uporabljam Discreet dnevne vložke...
Discreet se napiše
Ja sem šla pogledat in tudi jaz uporabljam Discreet dnevne vložke...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
MoJcHyKa - Debatorica
Med menstruacijo pa uporabljam vložke, sej poiskusila tudi tampone, ampak nekako mi ne pašejo, al pa zato ker sem ga premalo dala noter
sicer pa imam samo 2 al 3 dni, tako da ni take panike, sem se že nekako navadla... čeprav bi raje uporabljala tampone, sam kaj hočem
pa hvala Tigi, ker si me popravila
sicer pa imam samo 2 al 3 dni, tako da ni take panike, sem se že nekako navadla... čeprav bi raje uporabljala tampone, sam kaj hočem
pa hvala Tigi, ker si me popravila
-
Tigi - Cosmopsiho
Si mogoče poskusila bolj vstaviti tampon? Nesmeš ga nič čutiti...notr ga dej pa tk da lepo zdrsne nikakor pa ne na silo...počepni in mej noge narazen magari...
-
Tigi - Cosmopsiho
Eh nebo se zgodl to, da ti bo notr ostal...maš štrikec in ga boš samo lepo ven potegnila..drugače pa bodi sporščena in bo šlo in brez strahu
Good luck...
Good luck...
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Mojchyka, ni se treba bat da bi not ostal, sam vrvico zunaj pusti, pa bo šlo. Čimbolj sproščena bodi ko si ga vstavljaš, pa kot je že Tigi rekla, probaj počepnit ko ga vstavljaš, pa tudi ko ga ven jemlješ, meni je tako lažje. Pa čimbolj globoko ga daj da ga ne boš več čutla pa bo vse ok.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
MoJcHyKa - Debatorica
hvala za nasvete
bom res probala, pa sporočim kako bo šlo, upam da mi uspe...
ker kdaj so prav neprijetni vložki, čeprav sem končno najdla take, ki mi res ustrezajo, sam vseeno bi jih rada že končno zamenjala za tampone, ker sploh med kako telovadbo so neprijetni
bom res probala, pa sporočim kako bo šlo, upam da mi uspe...
ker kdaj so prav neprijetni vložki, čeprav sem končno najdla take, ki mi res ustrezajo, sam vseeno bi jih rada že končno zamenjala za tampone, ker sploh med kako telovadbo so neprijetni
-
Tigi - Cosmopsiho
Ja med telovadbo so vložki zelo neprijetni...jaz imam občutek zmer k da mi po stegnih vse teče
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov