Tamponi ali vložki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
jaz vedno uporabljam ob pro-comfort, sem ful navajena na njih, drugi se mi vsi zdijo nekam čudni
sicer pa vložki, tamponi - kakor kdaj. pa valda da so tamponi bolj fajn, se ful boljše počutim.
sicer pa vložki, tamponi - kakor kdaj. pa valda da so tamponi bolj fajn, se ful boljše počutim.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
- papaya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 4. 2006
A mogoče katera ve, če imajo tamponi kakšen določen rok uporabe? Sem naredila malo preveč zaloge očitno, ker imam zdaj odkar jemljem tabletke zelo šibko in kratko M, in posledično gre tudi precej manj tamponov, sploh teh mojih normal..?
hvala
hvala
-
ribicaX - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 2. 2005
- Kraj: Prelepa Dolenjska
men so pa najboljši ob, mislm da so pro comfort. itak nimam močne menze, pa mi čist odgovarjajo. res so mi zakon. sicer pa se ne upam kupovat tamponov kakšenga merkatorja ali pa drugih trgovskih blagovnih znamk, ker me je strah, da bi se vrvica strgala al pa kej podobnga. rajši kupm kvalitetne, pa vem da mam mir
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Hm....moja sestra hodi v 8.razred in bi rada uporabljala tampone. Me zanima če kera ve ali je nepriporočljivo da bi jih uporabljala že zdaj? Ali je pa vseeno kdaj jih začne uporabljat.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Mimi_M napisal/-a:Mislim, da ni ovir, če le ne bo imela težav z vstavljanjem tamponov. Priporočam o.b. pro comfort, s tisto svilnato prevleko, pa mini za začetek. Meni so ti daleč najboljši.
Sem raje vprašala, ker nisem bla ziher če jih lahko že ima ali ne. Hvala!
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
Lorelai20 - Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2005
Zvoncica napisal/-a:Bulma sama sem takrat definitivno že uporabljala tampone... če jih nujno hoče imeti, nej si jih prvič poskusi vstaviti s kakšnim lubrikantom (sama imam enega iz mullerja, ritex gel s emi zdi)
Tudi js sm jih začela uporabljat v 8. razredu... In od takrat naprej jih ne zamenjam več za vložke
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov