Tamponi ali vložki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jokica - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
- Kraj: za 9 gorami
ma meni itak ne odgvarjajo allways in podbne varjante, ki so tanke, pa imajo vsebi tisti gel... ker sm dobla alergijo na to...
pa sm na Virianinih bombažnih, pa so FUL debeli... ampak so pa meni osebno boljši.... zato tudi kombiniram vložke/tampone... priznam pa, da tamponi prevladujejo...
pa sm na Virianinih bombažnih, pa so FUL debeli... ampak so pa meni osebno boljši.... zato tudi kombiniram vložke/tampone... priznam pa, da tamponi prevladujejo...
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
wannabe napisal/-a:Zvoncica napisal/-a:Pa če so uni tanki (brez krilc) čist nič ne šumi, ko hodiš
A niso to uni ščitniki perila al kaj že? Dvomim da to zadošča.
pomojem je mislila navadne allways brez krilc - tud obstajajo
to infinity and beyond!
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
je že kera sprobala tampone od DM jessa al nekaj takega se jim reče?
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
- cokolina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ljubljana
Jaz pa imam en pomislek da so vložki boljsi... mislim da so tamponi narejeni dandanes tako da vpijejo vso tekočino..se tudi razširijo tekočini primerno... zato se mi en zdi logično da kri nebi sla vn če ne uporabljamo vložke... kaj pa naj bi se zgodilo z njo drugega kot da gre vn...sej nima kam drugam..prej al slej gre vn..
in kot drugo.... v šoli so nas učili da ko pride menstrualna kri iz telesa da se začnejo pojavljat bakterije...na zraku se tvoji tudi neprijeten vonj..kri se na zraku stara...posebej se poelti ko je vroče in se tudi tam psodaj potimo...dosti bolj higienski so vložki.... zakaj torej naj bi bili vložki bolj zddravi mi ni jasno... (govorim v primeru da se tampone menja tako kot priporočajo..na 4 ure maksimalno)
???
in kot drugo.... v šoli so nas učili da ko pride menstrualna kri iz telesa da se začnejo pojavljat bakterije...na zraku se tvoji tudi neprijeten vonj..kri se na zraku stara...posebej se poelti ko je vroče in se tudi tam psodaj potimo...dosti bolj higienski so vložki.... zakaj torej naj bi bili vložki bolj zddravi mi ni jasno... (govorim v primeru da se tampone menja tako kot priporočajo..na 4 ure maksimalno)
???
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:je že kera sprobala tampone od DM jessa al nekaj takega se jim reče?
Ja jest sm že vse sorte tamponov sprobala, trenutno imam od Müllerjeve znamke Duchesse miniče in so čist OK.
Tud Jessa se mi zdi, da so čist kul.
Mi pa niso preveč všeč Mercatorjevi, predvsem zato jih ne kupujem, ker nimajo mini, pa tko nekam nerodni so mi, preveč "vatasti" mi delujejo.
Najboljš so mi o.b. s tisto silk prevleko al kaj že je..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov