Suhe ustnice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- pikcpokc
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2009
No najprej bom rekla da sm že gledala če kje obstaja kakšna temo o tem pa nisem našla
Torej, zunej je zdej že kr skoz neki mraz in ker sm veliko na zraku so se mi ustnice "posušile". Toh so suhe da ne morm vrjet. Zdej me pa zanima s čim rešujete problem suhih, razpokanih ustnic? Iščem kako pametno idejo kr Labella ne pomaga

Torej, zunej je zdej že kr skoz neki mraz in ker sm veliko na zraku so se mi ustnice "posušile". Toh so suhe da ne morm vrjet. Zdej me pa zanima s čim rešujete problem suhih, razpokanih ustnic? Iščem kako pametno idejo kr Labella ne pomaga

-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Jst sm si dajala neki cajta olje gor na ustnice(ja olje sončnično)...In mi je kar pomagal,tko zvečer preden greš spat,sj je full čudn k ne smeš oblizvat pa tko,ampak men pomaga 

***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
Jaz prisegam na labelo Neutrogena. Ta je res zakon za suhe ustnice. Hitra in učinkovita. Poskusi. 

Be patient and tough; some day this pain will be useful to you.
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Jaz uporabljam Blistex v lončku (obstaja tudi kot labelo ali pa v taki tubici), je edina stvar, ki mi pomaga. Labello mi je samo namastil ustnice ponavadi.
Every rose has its thorn
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
namazi se z lip glosom in cisto narahlo scetkaj da prekrvavis in odstranis suho kozo, potem se pa namazi z medom
- žab'ca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2009
Kadar mam js razpokane ustnice pa da me ful pečejo, si nardim piling z eno zobno ščetko (novo
) tok da ti pač odvečna kožca odpade pol si pa ustnce mažem z medom! mmmmm sladko je pa men še ful pomaga
ko greš pa vn si pa z labelo maž, pa ne se na vetru lizat 

živeti in se ne obremenjevati z drugimi!
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
men pa labello ni usec ker mam namrec ta problem --> ce se ne mazem mam suhe ustnce, ce pa uporabljam labello al blistex al kakrsnokol drugo kremo pa se mi nrdi neki belga gor, kt ena odvecna krema al kej tazga in res ni prijetn tko da mam vecino casa kr razpokane in suhe ustnce, se vseen bols zgleda 

Zivljenje je piskotek!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]