Suhe ustnice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- NattyVIP
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 1. 2010
baje navaden med tud ful pomaga - namazes na ustnice in pustis ucinkovat, potem pa polizes dol. ampak je vprasanje ker ti potem spet slina izsusi in si na istem. pa se meni so se ustnice po tej terapiji ce se lohk tko izrazm, se bolj luscile kot prej. 

-
hautehippie - Komunikatorka
Jaz svoje zelooo suhe ustnice zdravim z Lushevim Honey trapom. Pomaga in priporočam 

- Drobtinica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 6. 2006
- Kraj: Malo tu, malo tam ....
mandljevo olje, ognjič, med - te stvari si ponavadi namažem pred spanjem gor
za čez dan mam pa od bebe labelo (navadno,modro)
res pa je, da nimam ful problemov, razen, da mi včasih kotički ust popokajo - tam pomaga pa bepanthen plus
za čez dan mam pa od bebe labelo (navadno,modro)
res pa je, da nimam ful problemov, razen, da mi včasih kotički ust popokajo - tam pomaga pa bepanthen plus

- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Jaz si vsako noč pred spanjem namažem z navadno labello, samo nevem zdaj kolko je to v redu... ampak nimam skoraj nikoli spokanih ipd 

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
*SunFlower* napisal/-a:Jaz uporabljam Blistex v lončku (obstaja tudi kot labelo ali pa v taki tubici), je edina stvar, ki mi pomaga. Labello mi je samo namastil ustnice ponavadi.
Eh, zarečen kruh pa to ... zadnjič sem kupila labelo od Greenlanda, ki mi je bila super, ampak kaj, ko mi zdaj Blistex sploh ne zaleže več

Every rose has its thorn
-
hautehippie - Komunikatorka
Kaj pa Carmex? A še obstaja kje? Vem, da so ga zelo hvalili...
- hippo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 6. 2009
če maš dostop do kozmetike JUST.
sem skorej 100 procentna, da bi se našlo kj za suhe ustnce - js uporabljam bolj losjone za telo - ker mam nekej luskavice - res, najbolša kvaliteta.
link: http://www.naturaljust.si/
sem skorej 100 procentna, da bi se našlo kj za suhe ustnce - js uporabljam bolj losjone za telo - ker mam nekej luskavice - res, najbolša kvaliteta.
link: http://www.naturaljust.si/
- MarceLiica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
- Kraj: DreamLand
Jaz imam večinoma tudi suhe ali razpokane ustnice. Vedno nanašam balzam na ustnice, včasih si celo dam kakšno mastno kremo gor, ko je sila, tudi neko olje imam, ampak vedno ko se zjutraj zbudim imam na notranjem robu suhe ustnice.. WTF? Kaj bi naredila?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov