Suhe ustnice
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mariposa18 - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
ja meni mazilo, ki ga prodajajo v lekarnah, od Galenskega laboratorija, ful pomaga...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Meni se niso še nikoli tako izsušile, da bi mi naenkrat popokale in ratale čisto suhe. Je pa logično, da jih je treba v vetru in mrazu (tudi na soncu, le da takrat ne ratajo suhe) nenehno mazat z vazelinom. Meni pomaga tudi v najhujšem mrazu Blistex, vse ostale (razen navadna Labello) mi ne pomagajo, ker so preveč suhe oz. trde. 

- super freak
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2009
uf ja jst mam tut sam da je mal mrzlo pa da mal zapiha cist boga usta - rdeca, popokana, pece k pr norcih,...
men najbolj pomaga od labello svetlo modra labela - je glih prov mastna pa se lepa usta naredi.
men najbolj pomaga od labello svetlo modra labela - je glih prov mastna pa se lepa usta naredi.
- čuftika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 10. 2009
žab'ca napisal/-a:Kadar mam js razpokane ustnice pa da me ful pečejo, si nardim piling z eno zobno ščetko (novo) tok da ti pač odvečna kožca odpade pol si pa ustnce mažem z medom! mmmmm sladko je pa men še ful pomaga
ko greš pa vn si pa z labelo maž, pa ne se na vetru lizat
Ja med res ful pomaga

- HoneyBear
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 10. 2009
Jst mam že od nekdaj konstanto suhe ustnice - tudi poleti.. Preizkusla od Blistexov do Labello do Eucerina, La Roche Posay, Neutrogena itd., najbolj mi pomaga Blistex tisti v lončku in pa Hladilno mazilo za dojencke (ja I know) sam je tko mastno in mi takoj popravi.. Drugace pa več kot pol ure ne zdržim brez tega.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Meni se to zgodi, ko se preveč mažem z labelami in potem nekak postanem "odvisna" od tega. Kot da se mi poruši ta sistem samonavlaževanja ustnic, ker jih nonstop neki drkam.
Rešitev? Hja, odvajanje od label in mazanje z medom.
Rešitev? Hja, odvajanje od label in mazanje z medom.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Meni je najbolše za ustnice Alverde- ognjič. Ni boljšega (pa sem probala že marsikaj).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov