Stopala
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
^^Enako!!
Važno je, da imam stopala čista in postrižene nohte, za kaj drugega pa nimam volje... Pa ni to zaradi takšne ali drugačne neurejenosti, ampak preprosto ne vidim smisla v tem času (poletju), ko sm skozi na delu na nogah in pridem domov z črnimi stopali, da bi še po službi pilila in drgnila in praskala in mazala in barvala in brisala in... Vsak dan?? Ne, hvala...
Sej kdo drug pa je pozoren na moja stopala? Nihče drug kot samo moj fant, ki je itak nor nanje, ni važno kšna so
Važno je, da imam stopala čista in postrižene nohte, za kaj drugega pa nimam volje... Pa ni to zaradi takšne ali drugačne neurejenosti, ampak preprosto ne vidim smisla v tem času (poletju), ko sm skozi na delu na nogah in pridem domov z črnimi stopali, da bi še po službi pilila in drgnila in praskala in mazala in barvala in brisala in... Vsak dan?? Ne, hvala...
Sej kdo drug pa je pozoren na moja stopala? Nihče drug kot samo moj fant, ki je itak nor nanje, ni važno kšna so
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jst sm mela nekoč ful lepa stopala, sploh si jih nisem rabla ne pikit ne nič. Potem ko sem začela pa delat v lokalu, pa skos na nogah, pa še kakšni supergi kjer noge niso dihale in se je zgodil kar se je.Sicer ni nekej hudga, ampak vseeno me mal moti, tko da vsake tolk mal pošmreglam dol odmrlo kožo.Noge tud redno mažem z ognjičevo kremo, tko da mam dokaj mehke.
sam da bi pa usak dan to delala, pa ne, nikakor ne, se mi pa ne da. Pač stopala so stopala, po njih se hodi in mislm da je parkrat med poletjem čist dost mal pobrust.
mi je pa res napsloh grdo to, če majo dekleta in fantje popolnoma neurejene noge.pa ne samo stopala, ampak nohte, odmrla koža okrog nohtov, krivo postriženo, črno za nohti
sam da bi pa usak dan to delala, pa ne, nikakor ne, se mi pa ne da. Pač stopala so stopala, po njih se hodi in mislm da je parkrat med poletjem čist dost mal pobrust.
mi je pa res napsloh grdo to, če majo dekleta in fantje popolnoma neurejene noge.pa ne samo stopala, ampak nohte, odmrla koža okrog nohtov, krivo postriženo, črno za nohti
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Mnja no , mene pa kar hitro zmoti trda koža na petah in suha koža okrog nohtov, zato si vsaj enkrat na teden naredim piling s posebno piling kremo, potem uporabim še plovec za odstranjevanje trde kože in lepo namažem z eno kremco za mehko kožo in drugo jutro so lepo mehka in gladka stopalca .
Poleti rada nosim japonke in druge natikačke, tako da ima tud nohte skoraj vedno nalakirane.
Trda koža na petah mi je pa res nekaj grdega in se da komot odpravt z nekaj minutami nege na teden...
Poleti rada nosim japonke in druge natikačke, tako da ima tud nohte skoraj vedno nalakirane.
Trda koža na petah mi je pa res nekaj grdega in se da komot odpravt z nekaj minutami nege na teden...
-
sokolja - Debatorica
- Na forumu od: 10. 11. 2007
- Kraj: notranjska
js si stopala enkrat na tedn zdrgnem z ful ustrim strgalom za suho kožo in namažem s kremo od arnike (se mi zdi). nohtke si pa postrižem ko vidim da so zrastli. mam kr problematiče sploh ta prvi k je fuul velik in ga sploh ne morem naravnost postričt in ta srednji ker mi raste nekako čudno navzgor
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js se poleti ene parkrat na teden zdrgnem s strgalom, pa vsak večer namažem s kremico, pa nohtke mam zmeri postrižene in namazane z lakom.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*cheRry* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
Tale PED EGG zgleda kr zanimiv po tv, čeprov dvomim v vse izdelke ki jih prodajajo prek top shopa. Če ma kira izkušnje bi tut js prosla da jih deli z ostalimi
Hhh če mi je kej grdo so mi to zanemarjena stopala-kaka trda, rumena koža, nepostriženi nohti... sej ni treba da ma vsaka lepo nalakirane po možnosti v barvi oblačil al pa natičakev, mi tut nenalakirani nohti zgledajo lepo, le da so negovana stopala, da ni nikjer tiste obnohtne kožice. 1x na tedn jih mal zdrgnit in namazat s kremo pa tut ne bi smel bit problem. Ne rečem nič za kako staro mamo, sam na mladih puncah in ženskah mi pa to res grozn zgleda. Če se lahk nekatere vsak dan namažejo, lepo oblečejo, poskrbijo za frizuro, bi si lahk vzele še dodatnih 5min za to. In če si pozorn opaziš dost takih ki tega verjetn letos še pomisle niso, kaj šele nardile.
Hhh če mi je kej grdo so mi to zanemarjena stopala-kaka trda, rumena koža, nepostriženi nohti... sej ni treba da ma vsaka lepo nalakirane po možnosti v barvi oblačil al pa natičakev, mi tut nenalakirani nohti zgledajo lepo, le da so negovana stopala, da ni nikjer tiste obnohtne kožice. 1x na tedn jih mal zdrgnit in namazat s kremo pa tut ne bi smel bit problem. Ne rečem nič za kako staro mamo, sam na mladih puncah in ženskah mi pa to res grozn zgleda. Če se lahk nekatere vsak dan namažejo, lepo oblečejo, poskrbijo za frizuro, bi si lahk vzele še dodatnih 5min za to. In če si pozorn opaziš dost takih ki tega verjetn letos še pomisle niso, kaj šele nardile.
Freedom is just another word for nothing left to lose..
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
Itak da so urejena stopala lepa, ampak črno za nohtami... ne me narobe razumet, ampak eni pač gremo na vrt,drugi na njivo, pa delamo v zemlji a ne... in včasih lahko drgneš ko nor, pa za nohti pucaš s čim hočeš, pa ne gre spucat... šele po kakšnem tretjem kopanju. In ravno zdanjič sem v mestu srečala sošolko, ki je buljila v moje nohte, meni pa seveda totalno nerodno, ampak po drugi strani pa jaz delam, njej pa se valda kaj takega ne more zgodit, če še motke ne zna držat v roki.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
srčica* napisal/-a:nohtami...
Ja jst bi rajš obula neke zaprte natikače za na njivo kot pa da bi pol okol hodila s črnimi NOHTI in se tolažla s tem, da sm bla pač na njivi...
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Js sem si pa včasih to večkrat drgnila s tem plovcem, sm mogla kr redno, če sm hotela, da zgleda lepo. Potem sem pa vedno manj in se je stanje izboljšalo.
Se mi zdi, da več kot rihtaš, slabše je, saj imaš potem pete še bolj občutljive in se hitreje naredi odmrla koža. Kdaj pa kdaj si jih zrihtam, namažem s kremo in je tak fajn občutek.
Ok, nohti morjo bit pri meni lepi in ne predolgi, stopalo pa brez suhe kože. To mi je pa res grdo. Na morju si vedno poškodujem stopala in nohte, ker sem pač tak mali štor in ni skale, da ne bi vanjo udarila. Tko, da na morju ne morem brez pilce in ščipalke.
Se mi zdi, da več kot rihtaš, slabše je, saj imaš potem pete še bolj občutljive in se hitreje naredi odmrla koža. Kdaj pa kdaj si jih zrihtam, namažem s kremo in je tak fajn občutek.
Ok, nohti morjo bit pri meni lepi in ne predolgi, stopalo pa brez suhe kože. To mi je pa res grdo. Na morju si vedno poškodujem stopala in nohte, ker sem pač tak mali štor in ni skale, da ne bi vanjo udarila. Tko, da na morju ne morem brez pilce in ščipalke.
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
red*cherry napisal/-a:srčica* napisal/-a:nohtami...
Ja jst bi rajš obula neke zaprte natikače za na njivo kot pa da bi pol okol hodila s črnimi NOHTI in se tolažla s tem, da sm bla pač na njivi...
če bi bla na njivi, bi vedela, da tudi v natikače pride zemlja.
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
Mogoče sm bla večkrat kot ti na njivi. Pa....po moje nisi 365 dni v letu po cele dneve na njivi... Sm sam povedala, da jst neb hodila okol z umazanimi nohti in razlagala, da sm bla pač na njivi... sicer pa če si ti zadovoljna s svojimi nohti, tud prav.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
srčica* napisal/-a:red*cherry napisal/-a:srčica* napisal/-a:nohtami...
če bi bla na njivi, bi vedela, da tudi v natikače pride zemlja.
dostkrat pomagam mami na vrtu, ubistvu je to že skor cela njiva, pa še na drugem vrtu, pa bratrančevi familiji pomagam krmper obirat, pa ostalo..In ja, v čevlje pride zemlja, včas celo bos ahodm in sm vsaod zemlje, ampak z umazanimi nohti in s črno pastljo umazanije pod njimi, nikoli nikoli nebi šla ven!grem pod tuš, si malce bolj noge sperem, s kšnimi škarjicami požogam notr in odstranim če je kej malega in to je to.
Ne mi rečt, da se ne da.seveda se da, ampak če se ti tega ne da narest se pa ne pritožuj, zakaj te gledajo v nohte, ker to je enostavno ena izmed najbolj fuj stvari, poleg smrdečega švica, na ljudeh!
Njiva gor dol.Če hočeš dat kej nase boš tudi dal.use se da če se hoče.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov