Stopala
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
.drama.queen. - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: somewhere over the rainbow
ja js za stopala tut vedno skrbim..nekak mi je tok u navadi, da ne kompliciram samo poleti, ampak vedno. pač, trda koža pa to..no go. res je grozn videt, če ma kera kake božanske čevlje, na stopalih pa kopita, ne pete. pa nohte mam tut vedno nalakirane, obvezno. mi je ful grozno, če so recimo odprti čevlji pa nenalakirani nohti. bwooo.
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
hehe...moja stopala..hm....so cela boga ratala od enih šuhov ko sem jih mela...od takrat mam tako trdo kožo,bila je tudi precej hrapava,vendar sem jo odstranila,zdaj si delam kopeli za noge(morska sol) in mam kremo tudi,in stanje je malo boljše...hehe...drugače nikoli nisem mela težav...
-
mettka - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 6. 2008
Pozdravljeni,
tudi mene motijo zanemarjena stopala!
Zadnjič sem ravno gledala nek izbor za miss Nevemčesaže in so vsa dekleta imela premale čevlje, grde nohte in na sploh zanemarjene noge.
Te punce naj bi bile simbol lepote!?
Lepa stopala vam želim,
mettka
tudi mene motijo zanemarjena stopala!
Zadnjič sem ravno gledala nek izbor za miss Nevemčesaže in so vsa dekleta imela premale čevlje, grde nohte in na sploh zanemarjene noge.
Te punce naj bi bile simbol lepote!?
Lepa stopala vam želim,
mettka
-
Moa - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 5. 2007
- Kraj: Nekje na Štajerskem
Jaz tudi ne morem, da ne bi pogledala v stopala. Še starim ljudem gledam, pa res ni lepo za videt.
Jaz sicer svoja stopala negujem, jih pa ne nastavljam na ogled širni okolici, ker imam za moje pojme grdo obliko. In me je sram. Prsti so definitivno premali. Zato natikači, sandali, japonke pri meni odpadejo. Pa tudi kakšni lepi zaprti salonarji ne pašejo, ker je preširoko odspredaj.
Glede tega pa, da imajo nekateri ukrivljene prste, pa niso sami krivi. To je isto, kot če bi imeli ravne ali kodraste lase. Mati narava se zna včasih prav pošteno poigrat.
LP
Moa
Jaz sicer svoja stopala negujem, jih pa ne nastavljam na ogled širni okolici, ker imam za moje pojme grdo obliko. In me je sram. Prsti so definitivno premali. Zato natikači, sandali, japonke pri meni odpadejo. Pa tudi kakšni lepi zaprti salonarji ne pašejo, ker je preširoko odspredaj.
Glede tega pa, da imajo nekateri ukrivljene prste, pa niso sami krivi. To je isto, kot če bi imeli ravne ali kodraste lase. Mati narava se zna včasih prav pošteno poigrat.
LP
Moa
- me_myself_and_I
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2007
js mislm,d mal pretiravate..ampak, ok, vsak ma svoja merila.. že itak smo v materialnem svetu, kjer se ljudi ocenjuje po tem, kaj in kolk majo in po zunanjosti.. sam to je pomoje mal preveč.. js npr. rada vidim lepo urejena stopala, če pa kdaj vidim kakšna pretirano neurejena, se osredotočim na druge stvari - vedno pa se trudim osredotočat na pozitivne stvari pr človeku.. kr možgani so itak naravnani tko,da ena negativna misel hitr potegne za sabo še drugo, itd.. tko, da če si obseden z analizo stopal, boš kmal še bl in bl obseden.. s tem ne napadam nobenga, sam izražam mnenje
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
eno vprašanje glede stopal:
Meni se zdi, da mam vse bolj debel noht na palcu (na nogi). drugače je normalne oblike, lepo zgleda in vse; sam vse močnejši je al kak bi razložila... Pa težje ga je odstrižt.
Je to normalno?? ma še katera podobno "težavo"?
Meni se zdi, da mam vse bolj debel noht na palcu (na nogi). drugače je normalne oblike, lepo zgleda in vse; sam vse močnejši je al kak bi razložila... Pa težje ga je odstrižt.
Je to normalno?? ma še katera podobno "težavo"?
- Sexy Kitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: Šentpeter pri Otočcu
Jst tud dost dam na stopala.Kopeli,piljenje,lak,...
Ampak imam pa debele in velike prste(št.noge 41,42),potem pa vse skup nekako široko zgleda
Ampak imam pa debele in velike prste(št.noge 41,42),potem pa vse skup nekako široko zgleda
- *pocahontas*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2007
da ne bom odpirala nove teme, bom kar tukaj vprasala..
ful mam zatecen glezenj in sploh ne vem od cesa, nisem si ga zvila al pa kaj, sam komaj hodim, pa kar rdece je in oteklina je cedalje vecja. mogoce kdo ve, kaj je narobe in ali naj grem k zdravniku ali kaj naj naredim?
ful mam zatecen glezenj in sploh ne vem od cesa, nisem si ga zvila al pa kaj, sam komaj hodim, pa kar rdece je in oteklina je cedalje vecja. mogoce kdo ve, kaj je narobe in ali naj grem k zdravniku ali kaj naj naredim?
-
*Lilli* - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
Mene pa neki zanima..zdaj že skoraj dva mesca imam na levem stopalu(samo na sredini stopala)..take čudne izpuščaje..so zlo zlo majhni rdeči in v njih je nekaj belega(če na hitrco pogledaš zgledajo kot majhni mozolčki) Me ne srbi, ne moti pri hoji, ne boli...skratka nič. Sem pa že poskušala z iztiskanjem(te bele "stvari" pa ne gre in ne gre), edino kar sem dosegla je bilo to, da me je začelo močno peči
Pa sem jih pustila in zdaj se mi je začela na tistih mestih "luščiti" koža..na drugih (še nedotaknjenih mestih) pa so nastali novi "mozoljčki". Vsega tega ni dosti nekje 4 ali pet..sam me vseeno skrbi, se bo to zdaj kar širilo ali kako . Na desnem stopalu nimam nič..tko, da mi je res vse skupaj čudno..skrbim redno za higjeno..tko da to ne bi smel biti problem..kaj sploh lahko storim? K zdravniku it mi je mal tko, saj nima kaj dost za videt(še zaenkrat)...se pa bojim, da se bo to zdaj kar širilo?? Bi mogoče vedal ktera kaj je to??
Pa sem jih pustila in zdaj se mi je začela na tistih mestih "luščiti" koža..na drugih (še nedotaknjenih mestih) pa so nastali novi "mozoljčki". Vsega tega ni dosti nekje 4 ali pet..sam me vseeno skrbi, se bo to zdaj kar širilo ali kako . Na desnem stopalu nimam nič..tko, da mi je res vse skupaj čudno..skrbim redno za higjeno..tko da to ne bi smel biti problem..kaj sploh lahko storim? K zdravniku it mi je mal tko, saj nima kaj dost za videt(še zaenkrat)...se pa bojim, da se bo to zdaj kar širilo?? Bi mogoče vedal ktera kaj je to??
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Eh, moja stopalca so u času flip-flopk, bosonogih pohodou, skal, peska, miuke in ploščic -
Usak večer si jih šmirglam , po novem jih razvajam še z eno kremco za mehkejši dotik, zjutri so gladka in čista, zvečer ogulena in siva ...
Tko to gre. In se sploh ne obremenjujem.
Ne nosm finih sandalc, svojih nožic ne raztegujem čez mize in jih ne dajem na ogled, tko da razn fanta, k mu bremzice niso tuje, mojih "diujih" nogc ne opaz praktično noben.
Usak večer si jih šmirglam , po novem jih razvajam še z eno kremco za mehkejši dotik, zjutri so gladka in čista, zvečer ogulena in siva ...
Tko to gre. In se sploh ne obremenjujem.
Ne nosm finih sandalc, svojih nožic ne raztegujem čez mize in jih ne dajem na ogled, tko da razn fanta, k mu bremzice niso tuje, mojih "diujih" nogc ne opaz praktično noben.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov