Stopala
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaz k veliko delam imam boge stopala ker se mi kar koža lušči pa trda in suha koža...pa si jih malo namočim pa odstranim to kožo...ampaksm rekla, da moram zopet iti k pedikerki...ker ko sem bila v zadnjo pri nej je rekla o kako lepa stopalca...da že dolgo ni vedela takih...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Jaz sem s svojimi stopali tudi kar zadovoljna in morm rečt da so mi moji nohti pa nasploh prsti na nogah lepi. Vedno, res vedno imam nalakirane s kakim prozornim lakom oz. nežno roza. Enkrat sem si delala francosko pedikuro pa mi je tak grdo prišla oz. jaz si nekak nisem znala lepo naredit, tako da ne hvala .
Imam pa en drug 'problem' z nogami. Prej včasih ko sem še hodla laufat, so me ožulili novi športni čevlji in od tistega žulja se mi še zdaj zadaj na obeh nogah pozna pač tako rdečo-tisto ko ostane za žuljem. Pa dobro saj se ne vidi zdaj nevem kak hudo, ampak mene moti. Saj proti temu itak ne moreš nič ali obstajajo kake čudežne kreme za to ? Ok saj malo se hecam no...
Imam pa en drug 'problem' z nogami. Prej včasih ko sem še hodla laufat, so me ožulili novi športni čevlji in od tistega žulja se mi še zdaj zadaj na obeh nogah pozna pač tako rdečo-tisto ko ostane za žuljem. Pa dobro saj se ne vidi zdaj nevem kak hudo, ampak mene moti. Saj proti temu itak ne moreš nič ali obstajajo kake čudežne kreme za to ? Ok saj malo se hecam no...
- rositaviolet
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2008
Stopala? moj največji problem
Me je sram nositi odprte čevlje. vedno nosim športno obutev, zaprte čevlje.
Neguje si kožo, imam mehko, ampak...
Prsti so pa groza. Tavelik prst je velik da ni res. Ne dolg ampak debel, noht na njem sploh nevem kako naj si postrižem da bo izgledalo vse lepše?
Pa na tamalem prstu je noht čist trd pa skoraj ga ni.
Sploh nevem kaj naj naredim:S
Prsti so pa groza. Tavelik prst je velik da ni res. Ne dolg ampak debel, noht na njem sploh nevem kako naj si postrižem da bo izgledalo vse lepše?
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
rositaviolet napisal/-a:Stopala? moj največji problem
mogoče bi šla h kozmetičarki na pedikuro, da bi ti svetovala kako pa kaj? prvič ti jih bo zrihtala, in za naprej boš vedla kako strižt, lakirat,...poskusi.
-
missy* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
Jaz si vsake toliko namocim noge in zdrgnem peto, da je cimbol mehka, redno strizem nohte in jih nalakiram v barvi majice
Rositaviolet, uzami veliko pilo in z njo zdrgni noht (po povrsini nohta). Po vsej verjetnosti bo noht po tem lep. Potem umij z mlacno vodo in namazi noht s kaksno mastno kremo.
Rositaviolet, uzami veliko pilo in z njo zdrgni noht (po povrsini nohta). Po vsej verjetnosti bo noht po tem lep. Potem umij z mlacno vodo in namazi noht s kaksno mastno kremo.
-
evahunnie - Debatorica
- Na forumu od: 15. 2. 2008
- Kraj: Tihomorsko otočje
js si noge tud precej negujem, poleti pa še posebi, ker ne prenesm suhe kože...uff kr skomina me drgač si pa rada uzamem cajt, namočim stopalca v topli vodi s soljo in oljem, pol si zdrgnem kožo in zrihtam nohtke. na konc seveda obvezno kšn lak žive barve
-
britney20 - Debatorica
- Na forumu od: 10. 6. 2007
red*cherry napisal/-a:britney20 napisal/-a:Jz mam en problem in bi prosila da mi svetujete.Imam rdeča stopala? kaj bi lahko to bilo?
a to maš sam trenutno al že več časa? Preveč hodš? te čevlji tiščijo? si si jih kej preveč drgnla s kakšnim grobim pilingom in se ti je zdej to mal "vnelo"? ne vem....??
Ej nevem ko se uležm se po par minutah me začnejo noge goret in so potem zatečene. Imam to približno pol leta že. Nikol nism imela trde kože zdaj jo imam. Če je imela kšno tako situacijo se priporočam za nasvet.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Ok, mogoče imajo res nekateri malo slabše urejena stopala, ampak ne verjamem, da po svetu hodi toliko frankenštajnovih pošasti
Sama vedno skrbim, da imam čista in mehka stopala, postrižene nohte, občasno se namažem s kakšno kremco proti potenju, to je pa to.
Sama vedno skrbim, da imam čista in mehka stopala, postrižene nohte, občasno se namažem s kakšno kremco proti potenju, to je pa to.
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
softTouch napisal/-a:jest bi šla na tvojem mestu v lekarno po nasvet.majo ful krem za stopala-za pekoče noge,za utrujene,...probaj s tem,pa naredi si kakšno kopel za stopala.če pa ne bo bolje pa pejt k zdravniku
glih to sm hotla predlagat...zdravnik.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Hjo, eni majo tk grozna stopala ... sej vem da niso sami krivi, ampak vseeno ... buahh. Vsakič ko kterga fanta spoznam, molim da me ne bo kap zadela ko ga bom vidla brez zoknov. S svojimi sm pa čist zadovoljna in mislim da mam kr lepa.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
evahunnie - Debatorica
- Na forumu od: 15. 2. 2008
- Kraj: Tihomorsko otočje
no angel napisal/-a:Hjo, eni majo tk grozna stopala ... sej vem da niso sami krivi, ampak vseeno ... buahh. Vsakič ko kterga fanta spoznam, molim da me ne bo kap zadela ko ga bom vidla brez zoknov. S svojimi sm pa čist zadovoljna in mislim da mam kr lepa.
haha mene je tut vedno strah pr fantih glede stopal in nohtov joj, če niso urejeni in po možnosti kšni dolgi nohti, umazani...ogabno!
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
prinzessin napisal/-a:Sama vedno skrbim, da imam čista in mehka stopala, postrižene nohte, občasno se namažem s kakšno kremco proti potenju, to je pa to.
Te kreme proti potenju so tko bedne. Moj tip jo je imel in si stopala redno z njo mazal, zato sm se odločla, da poprobam še js malo. Tko mi je izsušila kožo! Js sm bolj temne polti in se je res poznalo, kam sem namazala kremo, ker je koža na tistem delu postala kar svetlejša in bolj suha. Grozno... In sm rabila kar nekaj časa, da bo koža spet tko sijoča.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov