Stopala

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 03. Jun. 2007 9:21

Tigi napisal/-a:Imej športne nogavice, ko se ukvarjaš s športom, da dihajo...
Drugače je pa to samo koža, ki se je zmehčala ker so se ti noge potile. To se meni tudi naredi... :?

hvala za nasvet..sej razmišlam o nakupu..
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 03. Jun. 2007 9:25

Rebook#3 lahko da gre za glivično obolenje, zdj iz opisa si res točno ne predstavljam kaj mislš...

Lahko pa da maš res sam pač mal debelejše nohte-sej se dobi v lekarni tak ful močn ščipalec za nohte- ti ga priporočam..
Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 10. 2004
Kraj: nm

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaskaaa » 03. Jun. 2007 10:26

zdej pr men je tko,da mi prsti oz.palca ne rasteta pravilno in bi mogla it na operacijo ravnat kosti (ni poguma),
sam mam pa noge (podplat)vedno urejen, da nimam trde kože, zato uporabljam piling Go well iz mullerja (limona+divji kostanj).res je,da je občutek hecen, ker tko žgačka,sam kako neverjetno je noga potem mehka,se splača zdržat...
Free your mind...
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 03. Jun. 2007 19:39

JAOOO... ne me zaj***vat. Gnusijo se vam tuja stopala? Jaz svojih ne urejam. Postrižem si nohte in to je vse kar delam z njimi. Nebom rekla da so mi urejena stopala grda, vendar tudi neurejena stopala so mi lepa (ok če ma kdo črno za nohti res ni lepo), ampak js polet po večini hodim bosa in mam tud umazane in prašne noge in si tudi s takimi stopali upam priti v lokal.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 06. Jun. 2007 10:42

:lol:

Aja nagravžne so vam stare mame k majo popokano kožo na stopalih... faakkk kaki friki se najdejo...Ok, sej ni nevem kako lepo ampak, kako naj se ženska pri 90ih prikloni do stopal (če po navadi komaj hodijo in imajo bolne kosti), pa si ureja vsak noht in vsak cm kože posebej... :? In valda, da bo pri 30 stopinjah nosila odprto obutev...

Jaz poleg umivanja in striženja nohtov prakticiramam piling za stopala, pa po navadi nohte namažem s takim lakom kot na rokah... pa če imam suho kožo jih namažem z niveo... In to je to... Včasih doma in na morju hodim bosa, drugače pa v čim bolj odprti obutvi da noga diha... Mam ozka stopala ter dolge suhe prste pa mi je čist všeč; veliko bolj me motijo osebe, ki nimajo simetričnega celotnega telesa kot pa tiste ki nimajo popolne oblike stopal....

Ni lepo videti nekoga z neurejenimi nohti, kosmatimi prsti,... to se strinjam... Ampak mogoče se pa nekatere ki se zgražate nad nohti brez francoske manikure in krivimi prsti drugim gnusite s kakšno drugo telesno nekorektnostjo... :wink:
Uporabniški avatar
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 5. 2005
Kraj: Litija

Neprebrana objavaNapisal/-a ¤MiSsY¤ » 06. Jun. 2007 12:44

Rebook#3 napisal/-a:OK, tut jst si urejam noge, sam mam en problem glede nohtov. Pa bom kr tle napisala ... Nohte na palcih na nogi mam ful debele, pa tk rjave (ja, tk ko stare mame :lol: ). :? To me ful mot, ker rada hodim bosa. Pa ni problem glih rjava barva. Najbolj me mot, da je noht debel in si ga tko zlo težko strižem. Pa še roževinast ni cel. A je mogoč to kakšno glivično obolenje (pač debelejši nohti), al pa nepravilna obutev?

to je ziher glivično vnetje. Jaz sem tud to mela, no imam še zdaj, pa se mažem z eno kremco in je VELIKO bolje. Samo pejt do zdravnika pa ti bo dala recept. sej to ni nič hudega, se vse pozdravi

drugače mam pa grozna stopala, od treniranja ožuljene podplate, kreme z podplate/stopala sploh nimam, nohti so čist u kurcu zrt preživelih glivic, da ne omenjam kok mam grozn krive prste, enkrat mi je ena rekla da jih mam tok narazn, da bi lohka z njimi tud klavir igrala (ker ga tudi drugače igram) sam kaj nej jaz če so krivi. Jaz se ne obremenjujem, če kermu niso všeč ker so krivi njegov problem, jaz zarad tega ne mislim nosit zaprtih čevljev če mi pašejo. Drugače pa valda da si postrižeš nohte pa urediš kožico pa uno trdo kožo predn obuješ odprte čevlje...... kej več se mi pa zdi že nesmiselno oz. pretirano....
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 06. Jun. 2007 14:43

Ja no te glivice nardijo celo štalo na nohtih-in če sam pomislm, da bi zarad tega mogu nost zaprte čevle in ne sandal sred poletja-ni šans :)
Uporabniški avatar
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a inchy84 » 07. Jun. 2007 11:12

Madona bote še cel doktorat napisale okol nog :rofl:
Jst se prov nč ne sekiram kako drug hodjo okol ... zarad mene če je en noht namazan drug pogrižen, ta tretji pa dolg :rofl: ... če te take stvari motoji enostavno ne gledaš :D
Jst za svoje nogce pač poskribim kar se tiče osebne higiene (postižem, umijem, pa s kako kremco namažem ... ok ok če grem kam pa tut kak lok gor dam) ... ne obremenjujem se pa zdej z tem delom telesa :wink:
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a britney20 » 28. Jun. 2008 13:24

Jz mam en problem in bi prosila da mi svetujete.Imam rdeča stopala? kaj bi lahko to bilo? :(
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 28. Jun. 2008 14:26

fun, moja sorodnica ima pri 88-ih letih noge k rožica, pa ženska komi hodi! Zato se strinjam z vsemi ki pravjo da so najbolj nagravžne noge s trdo peto in umazanimi nohti! Ne rečem, mej krive prste, mej poudarjeno kost, ampak tistih rjavih, trdih pet pa res ni treba.. Če si noge rihtaš sede, se ni treba kej posebi sklont. Pa mislm da je 90-letnih žensk bolj malo še živih. Se dogaja 30-,40-,50-letnicam itd... Če se baba lahko naparfuma z najboljšim parfumom in namaže z najbolj rdečo šminko, si pa lahko tud enkrat na mesec mal noge namoči in umije. Sam če se tista trda peta ni zdrglna že 10 let, tud enotedensko namaknje v vodi ne bo pomagalo.
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 28. Jun. 2008 17:11

Js tudi ne prenesem pogleda na neurejena stopala.Sej ne da js zdej neki preiravam, pač ostrižem si nohte, namažem s kremo in si nalakiram.Tko da so lepo urejene in predvsem je pomembna higiena.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 28. Jun. 2008 17:17

punce help me! :cry:
js mam res ful ful suho pa trdo kozo na stopalih! peto mam cist trdo, trdo kozo mam tudi na obeh palcih in pod mezincem :cry:
ok mogoce se mal cudno slis ampak nikol nism posvecala neke velike pozornosti mojim stopalom, ampak zadnje par mescev si ful pilinge delam, si strgam to kozo dol, uporabljam razne vlazilne kremce za stopala...pa nic ne pomaga-koza je se zmeri cist trda pa suha!
ma katera kak nasvet?
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 28. Jun. 2008 18:07

Kaj pa če bi šla do pedikerke? Da ti vsaj za prvič uredi stopala in ti malo svetuje katera krema bi bila primerna in kako naprej negovati vse skupaj.

jaz imam glede stopal kr srečo. No vsaj meni se zdi, da imam dokaj lepe. Je pa tko, vsakih2 do 3 tedne si jih malo namočim, odstarim odmrlo kožo, če se je že nabrala, postrižem in uredim nohte in to je to. Brez velikega kompliciranja.
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 28. Jun. 2008 18:12

jst si pa zaenkrat sploh še ne rabm nč odstranjevat. nikol si nism, pa upam da tud čim kasnej... po moje je tko da če si enkrat mogoče zarad firbca to mal drgneš dol, da pol morš skoz. Jst bom rajš počakala, da pride samo od sebe :) si jih pa namakam, mažem s kremco itd.... na kakšno refleksno masažo stopal bi tud šla mmmm :ja:
Uporabniški avatar
red*cherry
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a red*cherry » 28. Jun. 2008 18:14

britney20 napisal/-a:Jz mam en problem in bi prosila da mi svetujete.Imam rdeča stopala? kaj bi lahko to bilo? :(

a to maš sam trenutno al že več časa? Preveč hodš? :D te čevlji tiščijo? si si jih kej preveč drgnla s kakšnim grobim pilingom in se ti je zdej to mal "vnelo"? ne vem....??

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov