Stopala
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 186 prispevkov
• Stran 3 od 13
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13
Naslednja
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
kaj ma pa šport veze s francosko na nogah?
pa jst tud nism nobena fina damica
francoska mi pa drži tko k vsak lak...včasih dlje, vasij manj, kukr se kam ruknem al pa če se dolg v vodi namakam-kšno morje al pa kej, gre kar dost hitr dol.drgač pa tud po mesec loh zdrži pa je še čist lepa
vse je odvisno od kvalitete laka, kako je namazan in kok si štor ne pa od športanja in podobnih zadev.
pa jst tud nism nobena fina damica
francoska mi pa drži tko k vsak lak...včasih dlje, vasij manj, kukr se kam ruknem al pa če se dolg v vodi namakam-kšno morje al pa kej, gre kar dost hitr dol.drgač pa tud po mesec loh zdrži pa je še čist lepa
vse je odvisno od kvalitete laka, kako je namazan in kok si štor ne pa od športanja in podobnih zadev.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Lej, js ne vem kok in na kašn način športaš ti, ampak men se okruš usak lak, kaj šele francoska ... Tm k maš superge gor, seveda ne, tm k jih pa nimaš, pa verjem da gre hit kej dol ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
princesss - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2004
Js tudi vedno opazm stopala drugih, in sm tud dost kritična (čeprou bi mi blo bolj fajn, da temu sploh ne bi posvečala pozornosti, ampak si ne morm pomagat ). Svoja negujem ves čas, poleti pa še mal bolj.
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
bejbika napisal/-a:lol stopalni fetiš
ne vem, meni je blazno grdo, če ima kdo kazalec večji kot palec. Pač prsti si morajo slediti po velikosti, ne pa da maš totalni kaos tam spodaj ... jaz imam za moje pojme glavni prst kot kak krompir, ki ga spremlja četica mini hrenovk za na roštilj. In veš kok mene briga kake mam prste na nogah? Tok kot lanski sneg
me bolj motijo bejbe v premajhnih kavbojkah kot pa stopala nekoga.
Resnično pa sovražim kosmate prste!!!! Pr kakem decu bi jih kar povoskala
uuu, popokana koža ... jst mam tok suho kožo po celem telesu, da si moram skoz vse mazat s kremo ... tut prste ... ampak rdeč lak je pa obvezen! Kok ste čudne ... k da bom mela francosko manikuro na nogah ... freaks
kot da bi jaz napisala...s popolnoma vsem se strinjam...
zanimivo kolk imajo ljudje časa, da se toliko obremenjujejo z drugimi...
če avtorico teme to tako hudo moti..pač naj gleda v svoja stopala...kdo pa jo sili da gleda druge?
jaz imam tud zelo suho kožo...in tako moram tudi jaz vsak dan zjutraj in zvečer se namazat čisto cela...prav tako prstke...in jih negujem kolikor se le da...včasih kak lakec gor...ponavadi pa tolk porihtam, da naravne čisto ok zgledajo..
da pa bi se obremenjevala z drugimi...joj punce..kaj ni res kaj druga za počet? jaz imam toliko dela, da včasih še zase nimam časa...ne da bi zdaj še druge gledala...in se celo sekirala zaradi njih..
mislim, svašta...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Jaz si tudi ne morem pomagati, ne da bi pogledala noge, če kdo nosi japonke ali sandalčke. Ful lepo mi je videt urejene, lepo oblikovane noge s kakšnim lepim lakcem.
Francoska na nogah tudi meni ni všeč, daljši nohti so mi pa sploh , pa čeprav nalakirani.
Najbolj ogabna (ne morem si pomagati) so mi pa stopala kakšnih starih mam z zadebeljenimi grdimi nohti in popokano trdo kožo AAAAAAAA (ne najdem smeška, ki bruha).
Francoska na nogah tudi meni ni všeč, daljši nohti so mi pa sploh , pa čeprav nalakirani.
Najbolj ogabna (ne morem si pomagati) so mi pa stopala kakšnih starih mam z zadebeljenimi grdimi nohti in popokano trdo kožo AAAAAAAA (ne najdem smeška, ki bruha).
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Sem pozabila dodati, da nismo samo ženske takšne, da gledamo noge drugih ljudi. Moj fant tudi počne to (še bolj kot jaz) Pa ne gre za nek fetiš.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
evaeva napisal/-a:ja, ja , saj to je to...vidiš eno ful hudo bejbo...v nulo spedenano...make up, postava, vse štima..lepa...pol pa pogledaš dol, pa kriza...
jah, al pa vidš v fitnesu eno bejbo, k ma spedenane nohte na nog, pa vse ušmekana, pol pa ponesreč stopš izpod tuša, se nič hudega sluteč oblačiš in kar naenkrat vidiš pred sabo njo, ki se slači ter njene 5 cm dolge kocine na p****.
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
metuljčica* napisal/-a:Najbolj ogabna (ne morem si pomagati) so mi pa stopala kakšnih starih mam z zadebeljenimi grdimi nohti in popokano trdo kožo AAAAAAAA (ne najdem smeška, ki bruha).
pa stare mame so še kr. nabl nagravžn je k vidš eno žensko tko 20-30, vsa spedenana, mejkap, oh in sploh cunje.... petke in pol pa tista koža k kr dol visi s sandalov
-
blue eye - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2005
Ja no jest čist zastopm te stare mame, sej res ne zgleda kul, ampak kaj hočjo..
Drgač pa no bom kr kle vprašala-rada bi nasvet: namreč ko kej športam, nprimer rolam, se mi noge ful potijo-se mi zdi logičn, sam pol se mi okol prstov nardijo taki beli žulji-sej kmal zginejo-sam je pa nadležna zadeva..ma kera kakšen nasvet??
Drgač pa no bom kr kle vprašala-rada bi nasvet: namreč ko kej športam, nprimer rolam, se mi noge ful potijo-se mi zdi logičn, sam pol se mi okol prstov nardijo taki beli žulji-sej kmal zginejo-sam je pa nadležna zadeva..ma kera kakšen nasvet??
Za dežjem vedno posije sonce!!
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Imej športne nogavice, ko se ukvarjaš s športom, da dihajo...
Drugače je pa to samo koža, ki se je zmehčala ker so se ti noge potile. To se meni tudi naredi...
Drugače je pa to samo koža, ki se je zmehčala ker so se ti noge potile. To se meni tudi naredi...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- Rebook#3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 3. 2006
OK, tut jst si urejam noge, sam mam en problem glede nohtov. Pa bom kr tle napisala ... Nohte na palcih na nogi mam ful debele, pa tk rjave (ja, tk ko stare mame ). To me ful mot, ker rada hodim bosa. Pa ni problem glih rjava barva. Najbolj me mot, da je noht debel in si ga tko zlo težko strižem. Pa še roževinast ni cel. A je mogoč to kakšno glivično obolenje (pač debelejši nohti), al pa nepravilna obutev?
Prvi neprebran prispevek • 186 prispevkov
• Stran 3 od 13
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]