Stopala

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 23. Maj. 2009 14:54

Jaz pa nimam na nogah nikoli nalakiranih nohtov, razen s prozornim lakom, pa še to bolj redko. Najgrše mi je videt frenč manikuro na nohtih (že na rokah, kaj šele na nogah). :D
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Liena » 23. Maj. 2009 16:07

No, meni pa je fajn, da imam nalakirane, mi delujejo lepši in tako kot sem rekla, malo prikrijejo nepravilnosti. Za francosko manikuro se pa tudi jaz ne bi odločila, sem pa slišala, da si zdaj dajejo punce celo gel na nohte na nogah. :eek:
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 24. Maj. 2009 15:52

Jaz mam pa čist hecna stopala... Mam dost veliko nogo (40), poleg tega pa še nenavadno ozko in tanko... In potem zgleda kot da mam ful dolge prste :D

Se pa tudi meni hitro naredi malo trša koža, ampak si pogosto naredim piling pa je.. Pa včasih se pred spanjem namažem z kremo za stopala..

Glede nohtov; poskrbim da so čisti in postriženi, pa skoraj vedno mam nalakirane nohte; najrajši mam kake žive barve. Najlepš so pa nalakirani ko mi jih lakira Moj :D (ne vem zakaj tako rad to počne :P )
Uporabniški avatar
Lotta*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Lotta* » 24. Maj. 2009 16:32

Men so stopala ogledalo človeka...

Sama veliko časa namenm negi nog...posebi ker zadne čase nosm petke, se mi še bolj pogosto dela trda koža, tko da jo tedensko odstranjujem. Pred tem nardim piling, da se koža dobr zmehča, pol pa rabm čist micen časa, da odstanm kožo. Tud nohte si lakiram največkrat s kakim temnim lakom (temno rdečim :hearts: )
Francoska na nogah mi pa nekako ne potegne.

Ja tud jz mam kr velko stopalo (40)-viš fun nisi edina...in moja noga zna učas res zgledat ogromna.
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Liena » 24. Maj. 2009 19:43

Jaz imam tudi 40, samo sem že prebolela to. :D Nekaj časa sem bila pa ful obremenjena.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 25. Maj. 2009 8:28

...
Zadnjič spremenil fun, dne 01. Apr. 2010 8:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 25. Maj. 2009 11:16

jaz sem tudi ravno danes ponoči spala v nogavicah, spodaj sem si na namazala z zelo mastno oz z kremo za zelo suho kožo, samo kaj ko bi to morala početi vsak dan. Pomaga pa vendarle.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 25. Maj. 2009 11:31

^^Uf, ja, js mam tut tok lepo kozo ce si stopala namazm s kremco, dam stumfke pa grem spat. Sam kaj k nism tip cloveka, k bi to delu usak dan, ampak se spomnm lih enkrat na dva mesca :roll:
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 1. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Peterca18 » 25. Maj. 2009 11:32

fun napisal/-a:Danes bom pa sprobala eno kopel za noge; mi je včeraj kolegica svetovala... Baje daš v vodo malo grobe soli, limoninega soka in kopalnega olja, pa ti čist zmehča kožo :) ... Sej to s soljo se mi zdi super; jaz imam vedno na morju ko ogromno hodim bosa in po slani vodi ful lepo in zdravo kožo... :)

ja, ta zadeva deluje. jaz sem tudi opazila da morska voda naredi ful lepa stopala, odstrani odmrle celice, zmehča kožo. Doma si pač pripravim improvizirano morsko vodo :)
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lipgloss » 28. Maj. 2009 7:27

pri meni je pa ravno obratno, bolj ko sem na morju in hodim bosa bolj imam suho kožo na nogah :(
*roxy*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *roxy* » 30. Maj. 2009 10:50

Morska voda sigurno ali pa domače kopeli za noge(mehčanje stopal)...drugače pa nimam namena "tu mač" razmišljat o svojih stopalih ali kritizirat stopala drugih...to se mi zdi naravnost neumno.
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 30. Maj. 2009 12:53

lipgloss napisal/-a:pri meni je pa ravno obratno, bolj ko sem na morju in hodim bosa bolj imam suho kožo na nogah :(

Tudi jaz; pomaga le redna nega s pilingom, masko in kremo... :wink:
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 30. Maj. 2009 16:28

*roxy* napisal/-a:Morska voda sigurno ali pa domače kopeli za noge(mehčanje stopal)...drugače pa nimam namena "tu mač" razmišljat o svojih stopalih ali kritizirat stopala drugih...to se mi zdi naravnost neumno.

Enako. Eno je umivanje in higiena, drugo pa obsedenost. :D
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 30. Maj. 2009 17:48

A ma še kera probleme s potenjem noge v japonkah/sandalih (pač v vsem kar je iz umetnega materijala)? :? Oz s čim to preprečite? Js se spomnim da je moja nona enkrat imela nek deodorant za stopala, pa sem šla dns prašat v trgovino s čevlji za tole pa je prodajalka rekla da prvič sliši za kej takega :? Pol mi je dala neke gel vložke za prilepit na japonke ampak je ful bedno hodit po tisti blazinci..
Anyone?
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 30. Maj. 2009 19:41

Pomoje imajo deodorant za stopala v drogerijah, tam poskusi.

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov