Stopala
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 186 prispevkov
• Stran 11 od 13
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
Punce, a je bla mogoče kšna od vas pr pedikerki, kljub temu da je dost žgečkljiva? Js bi šla rada opedenat node, kr mam dost te trde kože, pa da mi nohte zrihta, sam se bojim, da bom bruhnla v smeh, ko se bo začela dotikat mojih nog? Še neki: kolk časa traja paedikura sploh?
-
Scharika.* - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2009
hvala buubbika
I've got the pussy, so make the rules.
- gattina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
muffin napisal/-a:Punce, a je bla mogoče kšna od vas pr pedikerki, kljub temu da je dost žgečkljiva? Js bi šla rada opedenat node, kr mam dost te trde kože, pa da mi nohte zrihta, sam se bojim, da bom bruhnla v smeh, ko se bo začela dotikat mojih nog? Še neki: kolk časa traja paedikura sploh?
Tudi jaz sem precej žgečkljiva, pa mi pedikura ni noben problem. Če hočeš, da ti ostrga kožo in zrihta nohte, traja cca 1 uro, ampak skor pol ure si namakaš noge. Vsaj tak je postopek v Lassani, kjer sem bla.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
Pedikura traja 1h, ce ti pa se nohtke nalakirajo pa 1,5h.
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
Jaz osebno imam lepa stopala, brez da bi kaj dosti naredila za to. Mati narava me je obdarila z lepimi nogami in nežno kožo.
Če ima nekdo krive ali dolge prste pomoje nima kaj kot dejstvo sprejeti.
Kaj pa lahko stori?
Nohte si le izjemoma nalakiram pa še to s svetlimi laki, ker mi žive barve niso lepe. Vedno pa imam postrižene nohte.
Kožo na peti imam lepo (mogoče zato, ker se vsak večer namakam v kadi, notri pa včasih vržem še malo kopalne soli).
Res pa je, da odprti sandali, japonke,... pristajajo le na lepa stopala.
Če ima nekdo krive ali dolge prste pomoje nima kaj kot dejstvo sprejeti.
Kaj pa lahko stori?
Nohte si le izjemoma nalakiram pa še to s svetlimi laki, ker mi žive barve niso lepe. Vedno pa imam postrižene nohte.
Kožo na peti imam lepo (mogoče zato, ker se vsak večer namakam v kadi, notri pa včasih vržem še malo kopalne soli).
Res pa je, da odprti sandali, japonke,... pristajajo le na lepa stopala.
-
Roisin - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2008
- Kraj: ankaran
ana27 napisal/-a:Res pa je, da odprti sandali, japonke,... pristajajo le na lepa stopala.
mah ... človek naj nosi tisto, v čemer se dobro počuti. jst vedno nosim japonke, pa tud če nisem lih od pedikerja. zakaj bi na 30. stopinjah zaprte čevlje nosila?? pa tud nikoli ne gledam, kakšna stopala imajo ljudje, ker se mi načeloma vsa gravžajo
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
piškotek* napisal/-a:Kako se pa gibljejo cene?
Kamor js hodm, stane pedikura 25€
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
Roisin napisal/-a:ana27 napisal/-a:Res pa je, da odprti sandali, japonke,... pristajajo le na lepa stopala.
mah ... človek naj nosi tisto, v čemer se dobro počuti. jst vedno nosim japonke, pa tud če nisem lih od pedikerja. zakaj bi na 30. stopinjah zaprte čevlje nosila?? pa tud nikoli ne gledam, kakšna stopala imajo ljudje, ker se mi načeloma vsa gravžajo
No jaz komentiram zastavljeno vprašanje. Zato povem kaj je lepše. Zaradi mene lahko tudi je vsak kar mu paše pa ni rečeno, da je meni to dobro.
Gravža se mi pa ne nobeno stopalo, ki je čisto.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Men so pa vsa (razen otroška) stopala grda. :S Ne morem si pomagat. In ne prenesem odprtih čevljev, tud japonke nosim najmanj kot je možno.
Vem, boga sem, ful ni zdravo, da sem skoz v zaprtih čevljih.
Vem, boga sem, ful ni zdravo, da sem skoz v zaprtih čevljih.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Zakaj pa so ti grda, če smem vprašat? Meni pa so stopala, seveda če so negovana ali naravno lepa, všeč in mi je lepo videt lepe noge in stopala v (še lepših) natikačih oz. sandalih. Jaz jih poleti ogromno nosim, da stopalo diha in da sem enakomerno porjavela. No, že nasploh sem obsedena z njimi in ostalimi odprtimi čeveljci.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^Ne vem, enostavno .. nelepa so mi.
- Liena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 5. 2008
Jaz si tudi dostikrat naredim kopel za noge, še pogosteje to naredim poleti. Imam pa zelo občutljiva stopala, hitro dobim žulje, predvsem nad peto, na desnem mezincu pa imam itak kronično kurje oko (pozimi, poleti se hvalabogu ne ponovi), ki si ga morem odstranjevat, zato si pred odstranjevanjem 2 dni zjutraj in zvečer mažem nanj neko japonsko mazilo in zavijem prst v obliž, potem pa si naredim kopel in ga pač odstranim. Nad žulje pa se spravljam z Bephantenom Plus in kar hitro poceli. Drugače pa si poleti tudi nalakiram nohte, ker se mi zdi, da lepo nalakirani nohti precej prikrijejo izgled nepravilno oblikovanih nohtov in prstov. Grem pa v kratkem tudi k pedikerki, da mi naredi malo generalke pred pravim poletjem.
Prvi neprebran prispevek • 186 prispevkov
• Stran 11 od 13
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]