Stopala
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- bejbika
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 8. 2004
lol stopalni fetiš
ne vem, meni je blazno grdo, če ima kdo kazalec večji kot palec. Pač prsti si morajo slediti po velikosti, ne pa da maš totalni kaos tam spodaj ... jaz imam za moje pojme glavni prst kot kak krompir, ki ga spremlja četica mini hrenovk za na roštilj. In veš kok mene briga kake mam prste na nogah? Tok kot lanski sneg
me bolj motijo bejbe v premajhnih kavbojkah kot pa stopala nekoga.
Resnično pa sovražim kosmate prste!!!! Pr kakem decu bi jih kar povoskala
uuu, popokana koža ... jst mam tok suho kožo po celem telesu, da si moram skoz vse mazat s kremo ... tut prste ... ampak rdeč lak je pa obvezen! Kok ste čudne ... k da bom mela francosko manikuro na nogah ... freaks
ne vem, meni je blazno grdo, če ima kdo kazalec večji kot palec. Pač prsti si morajo slediti po velikosti, ne pa da maš totalni kaos tam spodaj ... jaz imam za moje pojme glavni prst kot kak krompir, ki ga spremlja četica mini hrenovk za na roštilj. In veš kok mene briga kake mam prste na nogah? Tok kot lanski sneg
me bolj motijo bejbe v premajhnih kavbojkah kot pa stopala nekoga.
Resnično pa sovražim kosmate prste!!!! Pr kakem decu bi jih kar povoskala
uuu, popokana koža ... jst mam tok suho kožo po celem telesu, da si moram skoz vse mazat s kremo ... tut prste ... ampak rdeč lak je pa obvezen! Kok ste čudne ... k da bom mela francosko manikuro na nogah ... freaks
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Heh, js prznam da moji podplatki niso najlepši možni Pa si usak večer "spilm" trdo kožo, usake tok si jh namočm, mažem s kremo, nohte mam vedno kratke pa najbl svetu lak čez ... Ampak kr sm js k en mali otrok, mam zmer prašne noge, kr ceu poletje skačem okol u šlapah al pa bosa - na morju k grem s plaže kr u rok šlape nosm, k mi je zakon bosa hodt Tko da mam hit čist črne ... Od doma grem tko vedno s čistimi nogami, dam pridm pa z mal bl ahm, nečistimi. Pa kaj nej zdej.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
bejbika napisal/-a:ne vem, meni je blazno grdo, če ima kdo kazalec večji kot palec. Pač prsti si morajo slediti po velikosti, ne pa da maš totalni kaos tam spodaj ...
Hjao! Zdaj si me spomnila na enga znanca ki ma vsak drugi prst na noga daljši. Posebej kazalce me extra dolge. Samo je pa vseeno toliko samozavesten da vedno poleti nosi natikače No,saj si ni sam kriv..(samo vseeno-zgleda strašano)
KLIK
-
muffin - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 7. 2006
- Kraj: Ljubljana
bejbika napisal/-a:^^ne, ker je to meni grdo ...
oziroma, da ne bom koga spet užalila, meni francoska ni prijetna za oči na nogah
O men je tut to tok nagravžno, če ma ženska douge kremple (+poudarjen un ta bel del) na nogah :unknown:
Itak sta pa men na človeškem telesu zlo nagravžni 2 stvari - stopala in rit. Stopala so mi sploh neki bljak. Ne morm pomagat. Sej tut men rata nerodn, če se kdo slučajn mau bolj zabul u moja pa ne da bi bla neki defektna, kr niso.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
js pa sploh nism tko obsedena s stopali ku ste nekatere...nekaterim je to fetiš, meni ni...nekatere motijo nenabarvani nohti, mene ne...meni mi je, iskreno povedano, še lepše videt nenalakirane nohte, kot pa nalakirane...ma samo d so lepi kratki...
haha sej človek ni sam kriv, če ma 2. prst večji od palca ...ste ene smešne...a kej pole če ga ma, nej si ga da odrezat, al pa zdej zrd tega ne sme nosit japonk in sandalc ?boogii kšna diskriminacija
haha sej človek ni sam kriv, če ma 2. prst večji od palca ...ste ene smešne...a kej pole če ga ma, nej si ga da odrezat, al pa zdej zrd tega ne sme nosit japonk in sandalc ?boogii kšna diskriminacija
-
allessya - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 4. 2006
No, meni pa francoska pedikura (btw - manikura je na rokah ) zgleda zelo lepo. Tudi sama se je poslužim včasih, s tem da si ne puščam daljših nohtov, ampak na postriženih nohtih naredim tanjše bele robove. Drugače za svoje noge in stopala zelo skrbim (pilingi, kreme, lakiranje pa kakšen prstanček gor ) pri drugih pa temu ne posvečam toliko pozornosti... raje človeka gledam v obraz kot pa v noge.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja jaz tudi mislim, da so nekateri experti za grde noge
Ja jaz imam veliki prst kar malo zavitega v desno ali levo stran na vsaki nogi...
Moram pa iti obvezno k pedikerki....a ni časa...sam bo treba...
Ja jaz imam veliki prst kar malo zavitega v desno ali levo stran na vsaki nogi...
Moram pa iti obvezno k pedikerki....a ni časa...sam bo treba...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
majchy84 - Debatorica
- Na forumu od: 22. 3. 2006
Jst si vsako poletje naredim francosko pedikuro, enostavn na postrižene nohte s tankim čopičem narišem belo črto in mi ful lepo zgleda. Drugač pa piling, postrgam pete, vlažilna krema za stopala. Lakiram jih pa ponavad ne, sploh mi grdo zgleda rdeč lak. Ubistvu, če jih lakiram, jih s kakšno nežno barvo, tko da se vidi, da je pobarvan noht, ampak ni pa tak da ti kuj pade v oči
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaz sem videla par deklet, ki jim je pasalo, če so bile nalakirane s črno...moram reči, da je lepo izpadl...kake so pa fuj...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
muffin napisal/-a:bejbika napisal/-a:^^ne, ker je to meni grdo ...
oziroma, da ne bom koga spet užalila, meni francoska ni prijetna za oči na nogah
O men je tut to tok nagravžno, če ma ženska douge kremple (+poudarjen un ta bel del) na nogah :unknown:
Itak sta pa men na človeškem telesu zlo nagravžni 2 stvari - stopala in rit. Stopala so mi sploh neki bljak. Ne morm pomagat. Sej tut men rata nerodn, če se kdo slučajn mau bolj zabul u moja pa ne da bi bla neki defektna, kr niso.
kdo je pa reku da morš met kemplje če maš francosko na nogi? jst mam čist normalne nohte, nič predolge in nič krempljaste...pa ful lepo zgleda...ampak mal bolj malkrat ker se mi en da delat te francoske ker mi vzame tri ure
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
In kok časa vam zdrži francoska na nogah? Ne, js osebno je neb prakticirala, prvič kr mi ni ušeč (tut na rokah ne), drugič pa, kr neb mela tistga gor niti eno uro, ne da bi se prej kej oskubla ... Se mi zdi, da je to bl za fine damice, k nč bl konkretnga ne delajo, ne športajo itd., da jim pol tist tut mal dli gor ostane.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]