Stopala
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
LanaMaxim napisal/-a:Js sem si pa včasih to večkrat drgnila s tem plovcem, sm mogla kr redno, če sm hotela, da zgleda lepo. Potem sem pa vedno manj in se je stanje izboljšalo.
Se mi zdi, da več kot rihtaš, slabše je, saj imaš potem pete še bolj občutljive in se hitreje naredi odmrla koža.
se strinjam, sama si še nikoli nisem drgnila te kao trde kože, ker je sploh nimam. sem prav vesela. pomoje je res, več ko si drgneš, vedno se naredi nazaj.
-
srčica* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: v njegovem srčku
mah kaj te zdaj vse napadate... saj pa sem povedala, da sem drgnila, pa ven posd nohtov spravljala, samo včasih se tako globoko pri ekah zarine, da ne gre ven spucat, razen če si do krvi... Pa saj drugače ne hodim okoli s črnimi nohti, ampak takrat sem nujno mogla it v mesto, ker sem rabla zavarovanje za tujino in pol srečam seveda to mojo perfektno sošolko, ki kot pravim, pri dvajsetih zna smao sebe lišpat in mi bulji v natikače... zraven pa si je še ziher mislila, kaj te maš to za ene poceni japonke, moji so z Alpine. in take babe mi grejo na k***c... če je le mogoče se jih zognem... kar s epa tiče lakiranja pa vsega ostalega lišpa, pa rečem tak... vsaki ded bo rajši videl, da bo njegova znala vrt zaštihat, kot pa si nohte lakirat...
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
srčica* napisal/-a:.. vsaki ded bo rajši videl, da bo njegova znala vrt zaštihat, kot pa si nohte lakirat...
pa kje ti živiš, v srednjem veku?
Sicer ne vem kako je s tvojim fantom če ga imaš/ali pa tistimi, ki si jih imela, ampak definitivno če je baba ko strašilo in četudi zna nevemkaj vse, ne bo dec z njo.No, obstajajo primeri, ampak večina moških želi imeti urejene ženske zraven sebe.sej ne rabi bit nališpana in napleskana nevemkolk, ampak takoj vidiš kaj je urejeno in kaj ni.
nevem, jst osebno nebi bla nikol s tipom, ki bi hodil naokoli, pa tudi doma, s črno svinjarijo za nohti.
in seveda, jst bi tud gledala v osebo ki bi imela umazane nohte.Pač, so stvari ki se mi ne zdijo za v javnost in mi ne predstavljajo pojma higiene.
in če bi se zgodilo, da nebi mogla pravočasnos prat, ker bi se mi mudilo, bi obula zaprte čevlje.
sicer pa usak ve kaj je za vsakega najboljše.sam pač, določene stvari so neprijetne.
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Moj je pa vedno pri ljudeh najprej pogledal, kakšne nohte imajo in mu kakšna ženska ni bila simpatična že zaradi tega, če je imela čudno oblikovane nohte.
Si ga sploh ne predstavljam, da bi hodil s katero, ki bi šla z zemljo za nohti v mesto
Tako da ja, tudi moškim je pomemben videz (in urejenost).
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
srčica* napisal/-a: vsaki ded bo rajši videl, da bo njegova znala vrt zaštihat, kot pa si nohte lakirat...
Tazga deca pa jst ne bi mela, ki ga to ne bi motilo, ker bi mel sigurno tud on umazanijo za nohti! Pa še to: VSAKI ded??? Lepo te prosm, vsak pa res ne...
-
srčica* - Kofetarica
prpl do tu gor te mam... prosim, ko vidiš kje moje stavke, jih preprosto ignoriraj... mene tudi motijo tvoji posti, pa jih raje ignoriram kot da bi se s tabo kregala... torej nehaj citirat moje poste in govorit nekaj kar ne razumeš... ker itak vidim, da površno bereš.
-
srčica* - Kofetarica
red*cherry napisal/-a:srčica* napisal/-a: vsaki ded bo rajši videl, da bo njegova znala vrt zaštihat, kot pa si nohte lakirat...
Tazga deca pa jst ne bi mela, ki ga to ne bi motilo, ker bi mel sigurno tud on umazanijo za nohti! Pa še to: VSAKI ded??? Lepo te prosm, vsak pa res ne...
takšne izjave dajejo uličarke, ko še njive vidle niso, ampak ne vejo pa da vsa tista zelenjava in drugo zraste prav na polju, kjer je zemlja in kjer se jebejo ljudje, da mamo vsi jesti.
Pa še to, moja mama ma čisto uničene roke od lepila, ko je delala za tekočem traku na šihtu... nima lepih rok in kaj pol? Bo ji moj foter reko da naj spizdi, ker nima lepih rok? Jebi ga tako je delo... eni so lahko doštudirali pa zdaj delajo v pisarni ja... mami pa ni mogla, ker jih je blo rpeveč pri hipši, ap se je že zgodaj zaposlila... in zato se mi želodec obrača ko puslušam kako ve filozofirate o higijeni.
-
*purple* - Cosmopsiho
a dej no, ne poveličuj se tok
pa kaj misliš da sam ti oziroma da se sam na njivi trdo dela.uh, h mojmu bi te dala sam za tri urce delat, pa bi krepnla od napora.
To mi je šlo pa vedno na jetra, ker so vedno kmetje oziroma obdelovalci zemlje tanajbolj jambrali od vseh.
Ej, moj bratranc ma tud 150 ovc+novo rojene jagenjčke ko je tajming, plus nevemolk hektarov trave za pokostit in pograbit, plus njive,plus krave in pujse, plus konje in svega ostalga za narest, pa ga nkol nism slišala da bi jambral in vse.Konc koncev ste si sami to izbrali in vam tega nihče ni kriv!
in med uničenimi rokami do lepila in umazanijo za nohti, je velika razlika!
higiena je da se umiješ, če imaš nekaj poškodovano ne moreš umit, je tako?
če vsak umije, samo tebi ne rata, potem nevem čigav je tu problem.
sej sm rekla, sama veš kako in kaj, sam ne hodi pol ven z raznim,in neumnimi izgovori.In seveda tip prej pogleda urejeno dekle, kot pa tako ki ima črno za nohti
pa kaj misliš da sam ti oziroma da se sam na njivi trdo dela.uh, h mojmu bi te dala sam za tri urce delat, pa bi krepnla od napora.
To mi je šlo pa vedno na jetra, ker so vedno kmetje oziroma obdelovalci zemlje tanajbolj jambrali od vseh.
Ej, moj bratranc ma tud 150 ovc+novo rojene jagenjčke ko je tajming, plus nevemolk hektarov trave za pokostit in pograbit, plus njive,plus krave in pujse, plus konje in svega ostalga za narest, pa ga nkol nism slišala da bi jambral in vse.Konc koncev ste si sami to izbrali in vam tega nihče ni kriv!
in med uničenimi rokami do lepila in umazanijo za nohti, je velika razlika!
higiena je da se umiješ, če imaš nekaj poškodovano ne moreš umit, je tako?
če vsak umije, samo tebi ne rata, potem nevem čigav je tu problem.
sej sm rekla, sama veš kako in kaj, sam ne hodi pol ven z raznim,in neumnimi izgovori.In seveda tip prej pogleda urejeno dekle, kot pa tako ki ima črno za nohti
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
*purple* napisal/-a:To mi je šlo pa vedno na jetra, ker so vedno kmetje oziroma obdelovalci zemlje tanajbolj jambrali od vseh.
Kaj si že mogoče delala na kmetiji oz. maš kakršne koli izkušnje z delom na kmetih ? Ker pomoje, če bi mela, bi vedla zakaj kmetje tolko stokajo.
Veš, odvisno je tudi kje ima kdo kmetijo, na kerem koncu Slovenije. Uni iz Štajerskega lahko npr. ne jamra tolko kot un z Gorenskega. Že zrd razlike v reliefu.
Ni potrebe, da bi tko razmišljala, če ne veš kako zgleda. Če pa veš, pardon.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
red*cherry - Kofetarica
Tle se sploh ne gre o tem kok je srčica* boga ker toliko dela na kmetih, ampak o nogah! Jst nimam kmetov in takih k delajo po njivah za manjvredne, tud jst sm delala, ampak na živce mi je šla izjava, da je šla srčica* v odprtih natikačih v mesto (al neki podobnga) z umazanijo za nohti in pol se pritožuje, da jo je tista gledala-ja halo, jst bi te tud in zraven bi si mislna, če se ne moreš umit in nohte zdrgnit s krtačko. Je pa neki res, če si nohte zdrgneš šele po enem tednu, vmes si pa noge sam mal splahuješ, valda da pol umazanija ne gre ven! Pa moja mami tud dela za tekočim trakom, fotr za mašino, pa zato še nimata črnih nohtov! Ne glede na to kaj rečete, zame je to še vedno malomarnost! Ne rabiš sedet v pisarni, da maš čiste nohte.
Pa še neki: poznam velik kmetov, k so pač celo življenje navajeni delat na kmetiji in jim za higieno ni glih kaj pretirano mar in se tolažijo s tem, da delajo na kmetiji, zato majo sem pa tja kje kakšno umazanijo! Ne govorim, da vsi, ampak poznam jih VELIKO. Ogromno kmetov manj skrbi za higieno kot ljudje iz mesta (in obratno)-pa ne zaradi tega, ker so meščani v pisarnah in se delajo fine, za kmeta je marsikaj dobro in ne dajo toliko nase. Poudarjam, NE VSI, da me ne bo kdo že zarad tega takoj napadu!
Pa še neki: poznam velik kmetov, k so pač celo življenje navajeni delat na kmetiji in jim za higieno ni glih kaj pretirano mar in se tolažijo s tem, da delajo na kmetiji, zato majo sem pa tja kje kakšno umazanijo! Ne govorim, da vsi, ampak poznam jih VELIKO. Ogromno kmetov manj skrbi za higieno kot ljudje iz mesta (in obratno)-pa ne zaradi tega, ker so meščani v pisarnah in se delajo fine, za kmeta je marsikaj dobro in ne dajo toliko nase. Poudarjam, NE VSI, da me ne bo kdo že zarad tega takoj napadu!
-
*purple* - Cosmopsiho
p!ka napisal/-a:*purple* napisal/-a:To mi je šlo pa vedno na jetra, ker so vedno kmetje oziroma obdelovalci zemlje tanajbolj jambrali od vseh.
Kaj si že mogoče delala na kmetiji oz. maš kakršne koli izkušnje z delom na kmetih ? Ker pomoje, če bi mela, bi vedla zakaj kmetje tolko stokajo.
Veš, odvisno je tudi kje ima kdo kmetijo, na kerem koncu Slovenije. Uni iz Štajerskega lahko npr. ne jamra tolko kot un z Gorenskega. Že zrd razlike v reliefu.
Ni potrebe, da bi tko razmišljala, če ne veš kako zgleda. Če pa veš, pardon.
mislim, da sem že dvakrat omenila da imam izkušnje z delom na ogromni kmetiji in z delom na njivah in vrtovih.
sej nihče ne reče, je trdo delo, so utrujeni in vse.ampak prosim, jambranja ne maram kako je kdo bogi in tralala, ker je še ogromno ogromno ostalih ornk poklicev in niso samo kmetje tisti tanajbolj ubogi!in od kmetov pa največ poslušamo vsega jambranja!
in nima bistva trdo delo.če ne skrbiš za higieno, potem ne jambraj da si opažen in ne išči nekih izgovorov.moj fant tud dela ko zamorc, pa sta s higieno velika kolega in ga v 3,5 letih še nikoli nikoli nisem zavohala da bi smrdel po švicu, kaj šele kaj drugega!
red*cherry, je tudi zadela bistvo.
-
red*cherry - Kofetarica
Ma saj je srčica* začela o njivah in kmetih in kako ona dela.
-
missy* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
saj ni vazno kdo je zacel, to so otrocje fore. Mi smo pa odrasli (vsaj eni smo )
jaz menim, da bi VSAK lahko poskrbel za ciste nohte. Jaz poznam veliko ljudi iz razlicnih krajev, naj bo to na kmetiji, v mestu, vsepovsod..in vsi imajo ciste nohte. tiste pol minutke ma pa ja vsak casa, da si jih ocisti.
Jaz jih se nalakiram (obvezno), namazem s kremo, in to je to
jaz menim, da bi VSAK lahko poskrbel za ciste nohte. Jaz poznam veliko ljudi iz razlicnih krajev, naj bo to na kmetiji, v mestu, vsepovsod..in vsi imajo ciste nohte. tiste pol minutke ma pa ja vsak casa, da si jih ocisti.
Jaz jih se nalakiram (obvezno), namazem s kremo, in to je to
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]