ohjoj, že postajam slabe volje, ker prihaja sezona odprtih čvljev, japonk, sandalov... Zakaj? Moj problem je, da mi je najhujši del človeškega telesa-stopalo...jak, fuj...! Ne morem namreč verjeti, kako so lahko eni zanemarjeni...najbolj se to opazi poleti. Čudni, zviti prsti, razpokana peta na nogah, temen, rdeč, oranžen lak...okrušen lak ali še huje en noht na nogi nalakiran, drugi ne, tretji pa napol, neurejeni, dolgi nohti ...

Ne razumem tistih, ki imajo fetiš na noge

, BLJAK! Zaradi tega poleti sploh ne gledam dol, na tla...pa s tem nisem imela problema in nisem bila pozorna vse dokler ni na to postal pozoren moj bivši...on je vedno govoril kaka stopala majo drugi, da mu gre na bruhanje itd. moja, pa je hvalil češ ˝lepših še nisem videl˝-sama imam zelo lepa stopala in jih seveda zelo negujem (postajam celo počasi obsedena z videzom svoji stopal) Menim, da je nega in videz lepih stopal pomembna prav toliko kot npr. lepe, negovane dlani. Nevem, kam to vodi? Vsako leto je huje...ne morem videt nog, a kamor pogledaš..vse je na prostem

Kako pa ve gledate na to? Ali vam stoplala padejo v oči...postanite pozorne, pa boste poleti marsikaj videle (redka so lepo negovana stopala). Ali je kakšen del človeškega telesa, ki vas popolnoma odvrača?