Stopala

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

evaeva
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a evaeva » 30. Maj. 2007 23:23

ohjoj, že postajam slabe volje, ker prihaja sezona odprtih čvljev, japonk, sandalov... Zakaj? Moj problem je, da mi je najhujši del človeškega telesa-stopalo...jak, fuj...! Ne morem namreč verjeti, kako so lahko eni zanemarjeni...najbolj se to opazi poleti. Čudni, zviti prsti, razpokana peta na nogah, temen, rdeč, oranžen lak...okrušen lak ali še huje en noht na nogi nalakiran, drugi ne, tretji pa napol, neurejeni, dolgi nohti ... :( Ne razumem tistih, ki imajo fetiš na noge :? , BLJAK! Zaradi tega poleti sploh ne gledam dol, na tla...pa s tem nisem imela problema in nisem bila pozorna vse dokler ni na to postal pozoren moj bivši...on je vedno govoril kaka stopala majo drugi, da mu gre na bruhanje itd. moja, pa je hvalil češ ˝lepših še nisem videl˝-sama imam zelo lepa stopala in jih seveda zelo negujem (postajam celo počasi obsedena z videzom svoji stopal) Menim, da je nega in videz lepih stopal pomembna prav toliko kot npr. lepe, negovane dlani. Nevem, kam to vodi? Vsako leto je huje...ne morem videt nog, a kamor pogledaš..vse je na prostem :oops: Kako pa ve gledate na to? Ali vam stoplala padejo v oči...postanite pozorne, pa boste poleti marsikaj videle (redka so lepo negovana stopala). Ali je kakšen del človeškega telesa, ki vas popolnoma odvrača?
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Maj. 2007 23:33

jst sm tud obsedena s svojimi stopali in nogami :D
ma stalno so nohti nalakirani, postriženi urejeni, nogce mažem s kremco da je koža mehka in lepa....sam zdej ko delam in stalno stojim se mi je ful zaela trda koža delat, pol morm pa vsake tolk drgnt da se spet zmehča koža :(
drgač pa tud jst ful opazim najprej urejenost nog in dostkrat po tem sklepam urejenost ženske, pa tudi moškega...najbolj se mi pa obrača če ma kdo črno za nohti :tot: mislm bruhat no :roll:
je pa tko, kdaj se zgodi da sredi centra ko pomerjaš kakšne čevlje la pa kej, da se lak odkruši..takrat pač ne moreš nič..no ja, vsaj nisem še obsedena da si bom šla lak kupt in si sred prešerca nohte na nogi lakirala :lach: (mejim pa že na to obsedenost :D )...
nohtki in nogice morjo bit zrihtane če jih daš v japanke, še hujš če daš nenegovane in zanemarjene noge v fensi sandale..mislm fuj no...

ma ktera kakšno kremco za trdo kožo na nogicah za priporočt, mene to prov ubija.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 30. Maj. 2007 23:38

evaeva napisal/-a:ohjoj, že postajam slabe volje, ker prihaja sezona odprtih čvljev, japonk, sandalov... Zakaj? Moj problem je, da mi je najhujši del človeškega telesa-stopalo...jak, fuj...! Ne morem namreč verjeti, kako so lahko eni zanemarjeni...najbolj se to opazi poleti. Čudni, zviti prsti, razpokana peta na nogah, temen, rdeč, oranžen lak...okrušen lak ali še huje en noht na nogi nalakiran, drugi ne, tretji pa napol, neurejeni, dolgi nohti ... :( Ne razumem tistih, ki imajo fetiš na noge :? , BLJAK! Zaradi tega poleti sploh ne gledam dol, na tla...pa s tem nisem imela problema in nisem bila pozorna vse dokler ni na to postal pozoren moj bivši...on je vedno govoril kaka stopala majo drugi, da mu gre na bruhanje itd. moja, pa je hvalil češ ˝lepših še nisem videl˝-sama imam zelo lepa stopala in jih seveda zelo negujem (postajam celo počasi obsedena z videzom svoji stopal) Menim, da je nega in videz lepih stopal pomembna prav toliko kot npr. lepe, negovane dlani. Nevem, kam to vodi? Vsako leto je huje...ne morem videt nog, a kamor pogledaš..vse je na prostem :oops: Kako pa ve gledate na to? Ali vam stoplala padejo v oči...postanite pozorne, pa boste poleti marsikaj videle (redka so lepo negovana stopala). Ali je kakšen del človeškega telesa, ki vas popolnoma odvrača?

ah dj no.. mal pretiravaš.. jest nevem no, da bi gledala enga, da ma skrivlene prste.. ja kaj nj pa nardi, a nj si nove kup :roll:

drgač pa nevem no, pomembna mi je higiena, da bi se mi pa gnusle noge od drugih ljudi pa res ne.. aja nemarn mi je edin blo od ene frendice, k jo je en tip v ambasadi pohodu in je mela pol čis t črn noht pa najbl debu .. pa kr tko v več plasteh.. sam mi še zmer ni šlo na bruhanje..

nvem, mi je pa kriza, da vidm eno žensko, k ma krilo, pa brez najlonč pa čist, res uno čist suho kožo na nogah.. bi ji kr kremo dala v roke :D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 30. Maj. 2007 23:46

ah dj no.. mal pretiravaš.. jest nevem no, da bi gledala enga, da ma skrivlene prste.. ja kaj nj pa nardi, a nj si nove kup

aaaaa zmaga :lol:

a se tebi res nebi gnusle noge če recimo vidiš popoldne v centru mesta eno ženskico kao ful spedenanao, al ap tud ne, s črno plastjo za nohti...ok lahko se zgodi da ti kdo na nogo stop, ampak da maš pa za nohti črno in ob robovih..sori, sam če bi jst mela bi se šla zihr v en wc umit v lijak...ni pač lepo za pogledat, nasprotno, sploh ne dokazuje higiene in men se ob takm folku obrača, tko kot ob tistih ki smrdijo po švicu ko kuga ker se najbrž že kr lep čas niso stuširal :heul:

sej spet ni taka kriza če maš lak odluščen al pa kej podobnega..kriza je takrat ko se vidi da noge niso čist nč negovane in so obupne...
recimo če mal pogledaš po naši dobri stari ljubljani, kakšne fensi ženske z odkrušenim lakom na vsakem nohtu, gor spedenane minika, srajčka, kila pudčka, noge ma pa take da te sam srt prime..zgorqaj uj, spodaj fuj, bi rekla moja nona :D :roll:

nevem no, če se greš uštimano dekle, bodi uštimana vsa, ne pa sam en kos, ker je pol fejfuj grdo...
evaeva
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a evaeva » 30. Maj. 2007 23:48

ja, ja , saj to je to...vidiš eno ful hudo bejbo...v nulo spedenano...make up, postava, vse štima..lepa...pol pa pogledaš dol, pa kriza... :eek:
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 31. Maj. 2007 10:13

evaeva napisal/-a:ja, ja , saj to je to...vidiš eno ful hudo bejbo...v nulo spedenano...make up, postava, vse štima..lepa...pol pa pogledaš dol, pa kriza... :eek:

preprosto ne glej!Glavn da maš ti svoja urejena...ignoriraj pač to res, ker ne prideš nikamor s tem..se pa strinjam da grdo zgleda to :?
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 31. Maj. 2007 10:22

Lepa stopala morjo bit...vsaj poleti, ko se jih vidi. Med letom, ko je sezona treningov, je sicer težje skrbet zanje in jih ohranjat lepe, ampak se da, če se hoče. Tko da hitr pobrusit trdo kožo pa nohtke uredit. Kar se pa tiče skrivljenih prstov tiče - kaj pa češ nardit? :?
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 31. Maj. 2007 10:27

Stopala so pač taka kot so - govorim anatomsko. Ne zbiraš si kako dolge in kako krive prste boš imel. Imaš pa 100% vpliv na nego svojih stopal. Zato so za moje pojme obvezne škarjice za nohte oz ščipalnik, lak po želji. Samo da se vidi, da skrbiš zanje.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 31. Maj. 2007 10:32

blue eye napisal/-a:
evaeva napisal/-a:ja, ja , saj to je to...vidiš eno ful hudo bejbo...v nulo spedenano...make up, postava, vse štima..lepa...pol pa pogledaš dol, pa kriza... :eek:

preprosto ne glej!Glavn da maš ti svoja urejena...ignoriraj pač to res, ker ne prideš nikamor s tem..se pa strinjam da grdo zgleda to :?

ja a lohk debatiramo no :roll:
prideš resda nikamor, ampak mogoče bo pa kšna taka prebrala in si bo šla škarice kupt :D
neka urejenost pač mor ebit..sej noben ni reku da morš bit tipitopi, vseeno pa kšne črnobe za nohti lih nočmo gledat...
in ne glej ja....ponavad lih v to zadevo najbolj buliš ker izsstopa :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 31. Maj. 2007 10:36

mene pa nekaj zanima:
človek hodi...če sedi na pijači, ima ponavadi noge pod mizo. poleg tega so nohti zelo mala zadeva, katero iz dobrega metra in pol višine težko vidiš...
kako uspete to opaziti glede na to, da zdaj takšno znanost iz tega delate??? :roll:
Uporabniški avatar
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 5. 12. 2006
Kraj: Izbrisana land

Neprebrana objavaNapisal/-a Angel girl » 31. Maj. 2007 10:38

Jožek hitro se dajo take stvari opazit. Ženske smo sicer veliko bolj natančna bitja in veliko več stvari hkrati vidimo kot vi ;) Ni treba da tja namenoma gledaš, ampak opaziš pa ;)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 31. Maj. 2007 10:43

če ima prekrižane noge, so stopala v luftu in takrat se ful hitro vidi...pa tud ni povsod tko da maš noge pod mizo...
pač tistmu ki ni to všeč bo že opazil.
ninuska
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 4. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ninuska » 31. Maj. 2007 10:48

Ja, res ženske to opazimo..in tak kot ste rekle..urejene, spedinane v nulo pol pa na rokakah kak oranžen lak, ki je že skoraj čisto okruščen...jaz, če že nimam časa si jih na novo nalakirat, si pa vsaj tisti "stari" lak dol sčistim in nimam nič--boljše tak kot pa...:)

Drugače pa imam jaz tud kr probleme s stopali in petami na sploh...hitro mi pete popokajo in to do bolečin..sem pa našla eno kremo in sicer se da kupit pri Avonu in je res full dobra...
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 31. Maj. 2007 10:52

Jochie napisal/-a:mene pa nekaj zanima:
človek hodi...če sedi na pijači, ima ponavadi noge pod mizo. poleg tega so nohti zelo mala zadeva, katero iz dobrega metra in pol višine težko vidiš...
kako uspete to opaziti glede na to, da zdaj takšno znanost iz tega delate??? :roll:

podpis!ma važn da mate ve zrihtane, ne pa drugi, debatirajte o tem koko jih rihtat ne pa kakšne majo drugi..kaj nej če mamo eni ful grozne nohte, pa temu nič ne mormo nardit.

Evo tko da najbol da se kle dajejo nasveti.......
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 31. Maj. 2007 11:20

se strinjam z Angel girl: na anatomijo stopal ne moreš vplivat, žal. neguješ si jih pa vseeno lahko.
mene osebno sicer to ne moti, jasno pa je, da ni glih lepo. sam jst se v takih trenutnih raj smejem kot zgražam :)
v bistvu mi je edina res ogabna stvar na stopalih dolgi nohti. ko kremplji za plezat! :D
...just breathe...

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov