Stopala
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 186 prispevkov
• Stran 12 od 13
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz pa nimam na nogah nikoli nalakiranih nohtov, razen s prozornim lakom, pa še to bolj redko. Najgrše mi je videt frenč manikuro na nohtih (že na rokah, kaj šele na nogah).
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Jaz mam pa čist hecna stopala... Mam dost veliko nogo (40), poleg tega pa še nenavadno ozko in tanko... In potem zgleda kot da mam ful dolge prste
Se pa tudi meni hitro naredi malo trša koža, ampak si pogosto naredim piling pa je.. Pa včasih se pred spanjem namažem z kremo za stopala..
Glede nohtov; poskrbim da so čisti in postriženi, pa skoraj vedno mam nalakirane nohte; najrajši mam kake žive barve. Najlepš so pa nalakirani ko mi jih lakira Moj (ne vem zakaj tako rad to počne )
Se pa tudi meni hitro naredi malo trša koža, ampak si pogosto naredim piling pa je.. Pa včasih se pred spanjem namažem z kremo za stopala..
Glede nohtov; poskrbim da so čisti in postriženi, pa skoraj vedno mam nalakirane nohte; najrajši mam kake žive barve. Najlepš so pa nalakirani ko mi jih lakira Moj (ne vem zakaj tako rad to počne )
-
Lotta* - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 5. 2009
Men so stopala ogledalo človeka...
Sama veliko časa namenm negi nog...posebi ker zadne čase nosm petke, se mi še bolj pogosto dela trda koža, tko da jo tedensko odstranjujem. Pred tem nardim piling, da se koža dobr zmehča, pol pa rabm čist micen časa, da odstanm kožo. Tud nohte si lakiram največkrat s kakim temnim lakom (temno rdečim )
Francoska na nogah mi pa nekako ne potegne.
Ja tud jz mam kr velko stopalo (40)-viš fun nisi edina...in moja noga zna učas res zgledat ogromna.
Sama veliko časa namenm negi nog...posebi ker zadne čase nosm petke, se mi še bolj pogosto dela trda koža, tko da jo tedensko odstranjujem. Pred tem nardim piling, da se koža dobr zmehča, pol pa rabm čist micen časa, da odstanm kožo. Tud nohte si lakiram največkrat s kakim temnim lakom (temno rdečim )
Francoska na nogah mi pa nekako ne potegne.
Ja tud jz mam kr velko stopalo (40)-viš fun nisi edina...in moja noga zna učas res zgledat ogromna.
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
^^Uf, ja, js mam tut tok lepo kozo ce si stopala namazm s kremco, dam stumfke pa grem spat. Sam kaj k nism tip cloveka, k bi to delu usak dan, ampak se spomnm lih enkrat na dva mesca
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
fun napisal/-a:Danes bom pa sprobala eno kopel za noge; mi je včeraj kolegica svetovala... Baje daš v vodo malo grobe soli, limoninega soka in kopalnega olja, pa ti čist zmehča kožo ... Sej to s soljo se mi zdi super; jaz imam vedno na morju ko ogromno hodim bosa in po slani vodi ful lepo in zdravo kožo...
ja, ta zadeva deluje. jaz sem tudi opazila da morska voda naredi ful lepa stopala, odstrani odmrle celice, zmehča kožo. Doma si pač pripravim improvizirano morsko vodo
Ko bom velika, bom Lara Croft.
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
*roxy* napisal/-a:Morska voda sigurno ali pa domače kopeli za noge(mehčanje stopal)...drugače pa nimam namena "tu mač" razmišljat o svojih stopalih ali kritizirat stopala drugih...to se mi zdi naravnost neumno.
Enako. Eno je umivanje in higiena, drugo pa obsedenost.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
A ma še kera probleme s potenjem noge v japonkah/sandalih (pač v vsem kar je iz umetnega materijala)? Oz s čim to preprečite? Js se spomnim da je moja nona enkrat imela nek deodorant za stopala, pa sem šla dns prašat v trgovino s čevlji za tole pa je prodajalka rekla da prvič sliši za kej takega Pol mi je dala neke gel vložke za prilepit na japonke ampak je ful bedno hodit po tisti blazinci..
Anyone?
Anyone?
Prvi neprebran prispevek • 186 prispevkov
• Stran 12 od 13
•
Prejšnja
1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]