Srbeča nožnica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
jaz imam 100% bombažne dnevne vložke. in odkar jih redno uporabljam nimam več vnetij.
a mislite da je kaka razlika med temi vložki in bombažnim perilom? po moji logiki ne bi smelo biti.
strah me je pralnega praška.
a mislite da je kaka razlika med temi vložki in bombažnim perilom? po moji logiki ne bi smelo biti.
strah me je pralnega praška.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Meni so odsvetovali tudi intimna mila. Ne vem, kako je z naravnimi (npr. Melvita). Ker baje so tisti strokovni standardi larifari in milo še bolj vpliva na ph nožnice kar pomaga glivicam preživeti. Mi je pa svetovala, naj se v času infekcij umivam s kisom ali mlekom. Mogoče zveni mal čudno, vendar včasih so naravna zdravila najboljša, četudi ne najbolj prijetna
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
claire napisal/-a:^^
jaz kupujem samo 100% bombažne vložke, tudi dnevne, da mi ni treba pazit na material spodnjic in pralni prašek.
ta vnetja so lahko res hudič. (trkam na les)
Katere pa kupuješ? Pravkar razmišljam da je to re zelo elegantna rešitv za težave in s perilom in s palnim praškom... Plus da imam sama večino perila ki sel ahko pere na max 30, 40 je že tko tko...
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
cvetkaaa napisal/-a: Samo, če nimaš več vnetja potem ga niti ne rabiš več.
veš gre bolj za pralni prašek. ki ostane v perilu ne glede na to na koliko stopinj se pere.
koža ne diha pod umetnimi vložki.
nesanica jaz uporabljam dnevne vložke vir (100 % bombaž).
klik
občasno tudi femina, ampak se dobijo večinoma le v lekarnah in dražji so.
sicer med menstruacijo pa uporabljam samo femina, vložke in tampone. (tu in tam kak o.b. tampon).
klik
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Nesanica napisal/-a:claire napisal/-a:^^
jaz kupujem samo 100% bombažne vložke, tudi dnevne, da mi ni treba pazit na material spodnjic in pralni prašek.
ta vnetja so lahko res hudič. (trkam na les)
Katere pa kupuješ? Pravkar razmišljam da je to re zelo elegantna rešitv za težave in s perilom in s palnim praškom... Plus da imam sama večino perila ki sel ahko pere na max 30, 40 je že tko tko...
to je kr bedno, ker se šele na 60 vse beljakovine in ostali telesni izločki vsaj približno odstranijo iz gatk.
če se le da vso svoje spodnje perilo perem na 60, se pač malo prej uniči, vednar imam posledično manj problemov.
prašek mi pa ne povzroča problemov. vsaj nekaj.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Js dam pač barvasto spodnje perilo lepo k brisačam in rjuham, ki tudi niso bele, brez slabe vesti na 60°C. in se komot nabere za en stroj.
res je, da bi ga mogla glede na etiketo prat na 40, ampak se mi zdi da še ni utrpelo večje škode.
res je, da bi ga mogla glede na etiketo prat na 40, ampak se mi zdi da še ni utrpelo večje škode.
- spice girl
- Cosmofrik
Mi peremo brisače, bombažne spodnje hlače-bele seveda in navadne bele majice na 90 in ni utrpelo nobene škode.
Mama pa uporablja tisto čudežno kroglo al kar je že in zato da minimalno količino praška, mehčalca pa sploh ne, ker že sama krogla učinkuje tako, da mehča
Mama pa uporablja tisto čudežno kroglo al kar je že in zato da minimalno količino praška, mehčalca pa sploh ne, ker že sama krogla učinkuje tako, da mehča
- spice girl
- Cosmofrik
je zelene barve, noter pa ima take mini mini kroglice. Mislim, da jo je mama kupila prek neke zastopnice, kupiš pa jo lahko tudi prek neta- mislim, da celo na facebooku delajo reklamo- na desni strani. Kakšna je cena ti ne znam povedat- mislim da okrog 30€, nisem pa 100%. Pa poglej mogoče še na srcek.si, če jih imajo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov