Spremembe na spolnih organih s starostjo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Gost
Boa napisal/-a:A sem prav slišala, da si z uporabo kroglic tudi utrjuješ spodnje mišice. Ker če je to res, jih bom še bolj pridno uporabljala.
Baje je res, ja.
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
MsN napisal/-a:Boa napisal/-a:A sem prav slišala, da si z uporabo kroglic tudi utrjuješ spodnje mišice. Ker če je to res, jih bom še bolj pridno uporabljala.
Baje je res, ja.
Pomagajo, ja, a morajo biti tiste težke, ne pa silikonske. Silikonske niso dovolj težke in ostanejo kar same notri (in se torej ni potrebno "trudit" da jih ne zgubiš)
Imaš, da me vikaš!
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
trapa napisal/-a:MsN napisal/-a:Boa napisal/-a:A sem prav slišala, da si z uporabo kroglic tudi utrjuješ spodnje mišice. Ker če je to res, jih bom še bolj pridno uporabljala.
Baje je res, ja.
Pomagajo, ja, a morajo biti tiste težke, ne pa silikonske. Silikonske niso dovolj težke in ostanejo kar same notri (in se torej ni potrebno "trudit" da jih ne zgubiš)
A tele tudi? ker vem,da za te se mores posteno potrudit, da jih sploh not spravis :3
Drugace so keglove vaje super, meni so precej pomagale kar se sexa tice.
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
trapa napisal/-a:Tele mam tudi jaz in so ta lahke. Zato, ker se trudiš jih spravit notri tudi ne bojo z lahkoto padle ven. Za zares krepit mišice pa rabiš take, ki jih boš res "vsak čas zgubila".
Potem pa popustiš mišice sredi Merkatorja in se ti odkotalijo med zelenjavo
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
~NIA~ napisal/-a:razn zdej če je od kakšne kurbe cela rafukarjena pa obolela
skor sm umrla od smeha k sm to prebrala
drugače pa so tele vaje full fajn, sploh med sexom je full fajn, samo pomoje še boljš za tipe kokr za nas...
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
keglove vaje niso samo za zdravje ampak med sexom tudi moškemu zlo ugajajo...
drugače so pa super sploh za porod ker pravjo da lažje rodiš...so zelo priročne ja...
drugače pa kaj se bo zgodilo s naša tamalo ko bomo stare...bomo videle
drugače so pa super sploh za porod ker pravjo da lažje rodiš...so zelo priročne ja...
drugače pa kaj se bo zgodilo s naša tamalo ko bomo stare...bomo videle
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
~NIA~ napisal/-a:men je biuši reku, da majo 80 letnice enako luliko kot najstnice..
(je delav v domu starih pa je mogu tud mrtve umivat)
Se opravičujem za OT, ampak tole je pa ena izmed najbolj groznih služb, kar si jih lahko zamislim!
- Gost
missy* napisal/-a:Jaz jih pomoje naredim cez 300:D
Ne verjamem Meni jih je že 10 velik napor narediti, da bi jih delala kar tako mimogrede pa sploh ne morem, ker morem biti ful skoncentrirana na te mišice, da res stisnem ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov