Spodnje perilo in zdravje

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kaksne spodnjice nosite čez dan?

Tangice.
17
53%
Boksarce.
14
44%
Brazilske.
0
Brez glasov
Navadne spodnje hlačke.
1
3%
Drugo.
0
Brez glasov
Več naštetih.
0
Brez glasov
Skupaj glasov : 32

floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 13. Sep. 2007 17:44

sem mela zadnjič eno neprijetnost ginekološko...pa me je ginekologinja izprašala o materialih mojega spodnjega perila...

v glavnem....bombažne gate so najboljše. najbolj higienske in najbolj vnetja-free prijazne.

tangice so pa itak smrt za vse ki majo kakršne koli probleme z glivicami in vsemi temi piz****
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 14. Okt. 2007 13:42

Sem nosila tangice in jih mam malo morje, ampak zdej nosim samo boksarce inb to bombažne. pač so mi všeč, so oprijete in so mi udobne za nosit :)
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 14. Okt. 2007 14:32

Js mam tangice zlo redko, samo takrat ko mam kakšne hlače gor, kjer bi se vidu rob gat. Drgač pa nosim navadnje spodnjice (v H&M majo luškane-bombažne) in boksarce. Se v njih najbol udobno počutim. Pa tut lažje dam dnevni vložek na spodnjice, kot na tangice.
Uporabniški avatar
majchy84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a majchy84 » 14. Okt. 2007 14:41

Nosim večinoma hotke iz H&M-a, iz bombaža. Prej sem mela skoz probleme z vnetji, zdj pa skor nč več, ker nosim samo še bombažne boksarice, zelo redko pa tangice (samo kadar res ne gre drugač). Samo pa prou ne vem, kje bi našla udobne in lepe bombažne boksarice, ker mi grejo tiste iz H&M (snoopy, hello kitty, itd.) že mal na živce :roll:
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 14. Okt. 2007 14:45

^^Polzela ma zlo fajne bombažne boksarce!
Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 14. Okt. 2007 14:47

jz sm jih prej skoz nosila od HM, zdej jih nosim pa od fantove firme, ampak ne smem delat reklame ...
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 14. Okt. 2007 14:57

Hm, bombažne spodnjice pa ja dobiš v vsaki trgovini s spodnjim perilom. :D Tudi meni so najbolj udobne, vendar nosim poleg njih tudi druge materiale, če so mi všeč in mi material ne povzroča srbečice ali nečesa pač.
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kaychee » 15. Okt. 2007 11:36

Cccccc :D

Jaz mam pa ze ful dolg cist navadne bombazne tangice iz Mane. :D Enkrat sm si jih kr precej kupla in so mi tok dobre za nosit da ne morm povedat. Tak ful nizek kroj je - ne maram pa recimo ksnih Skinny ipd k so res nastelane mal manj k do popka gor (par jih mam pa jih nikol ne nosm k mi niso tok udobne).

Je pa res, da takih ze dolg nism vidla tm. Bi si pa kupla tocn taksne se enkrat.

Tangice pa nosm vecinoma kadar sm od-doma, k pa pridem domov, pa tud sama hitr skocm v navadne Snoopyje :razz: .
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lesnik » 15. Okt. 2007 15:33

Mene zanima jaz imam iz čistega bombaza spodnjice perejo se na 60 stopinj.In me zanima ce bi jih jaz prala na 95 bi pol bila slabsa elastika?Oziroma hočem rečti da se elastika uniči.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 15. Okt. 2007 23:06

Sploh še nisem pomislila, da bi nosila spodnje perilo iz kakšenga drugega materiala kot bombaž..
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metron(temporary) » 15. Okt. 2007 23:22

Bombaž jasno. Ok, če je zdj 10% elastina notr, koga briga, sam sj se čut al je mheko al ni. Sicer si pa en predstavljam gat drugačnih kot iz bombaža.
skelet
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a skelet » 16. Okt. 2007 10:01

jaz tudi nosim bombaz zaradi vnetij... drugace pa sem osebno zelo zadovoljna s hlacami iz h&m, pa tudi top shop ma zelo dobre in kvalitetne bombazne boksarce. najbol pocen so pa seveda v italiji, kjer dam za ene spodnje bombazne hlace 1 € in so ravno tako kvalitente kot ostale.

aja pa se to. ne dobi se v vsaki trgovini spodnjih hlac (usaj boksarc normalnih ne). v cityparku sem sla v eno trgovino in VSE spodnje hlace so ble plasticne. in to zelo znana firma... :?
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 16. Okt. 2007 11:02

metron(temporary) napisal/-a:Bombaž jasno. Ok, če je zdj 10% elastina notr, koga briga, sam sj se čut al je mheko al ni. Sicer si pa en predstavljam gat drugačnih kot iz bombaža.

No, na svoji deklici si najbrž predstavljaš tudi kako poliestrsko čipko ... :wink:
Bombažne so praktične in zdrave za vsak dan, za posebne priložnosti pa sedejo tudi kake čipkaste brazilke ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 16. Okt. 2007 16:15

lesnik napisal/-a:Mene zanima jaz imam iz čistega bombaza spodnjice perejo se na 60 stopinj.In me zanima ce bi jih jaz prala na 95 bi pol bila slabsa elastika?Oziroma hočem rečti da se elastika uniči.

Brez skrbi jih lahko pereš na več stopinj kot 60!
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metron(temporary) » 16. Okt. 2007 18:16

kr.ena napisal/-a:
metron(temporary) napisal/-a:Bombaž jasno. Ok, če je zdj 10% elastina notr, koga briga, sam sj se čut al je mheko al ni. Sicer si pa en predstavljam gat drugačnih kot iz bombaža.

No, na svoji deklici si najbrž predstavljaš tudi kako poliestrsko čipko ... :wink:
Bombažne so praktične in zdrave za vsak dan, za posebne priložnosti pa sedejo tudi kake čipkaste brazilke ...

pismu prav maš, veš da mi še na pamet padl, da tist ne more bit bombaž :D No za posebne priložnosti se me tut celofan ne moti lol

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov