Spodnje perilo in zdravje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Nency - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
Schpella napisal/-a:Ne more ti to škodit, sam tud js jih ne bi nosila. Men je to ful ena taka osebna stvar, ki je pa res ne mislim nosit za drugimi. To niso kavbojke alpa kakšna majčka...
Se popolnoma strinjam s tabo.
Še vedno lahko povemo, kar smo zamolčali, ne moremo pa več zamolčati, kar smo povedali.
-
lesnik - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2007
Zdravo!Pravijo,da so zdrave bombažne spodnjice.Ampak jaz nosim spodnjice,ko niso iz bombaža so iz poliamida.Kaj mislite da niso zdrave?Kupujem oblacila v trstu ne vem kako se napise ampak rece se tori d evropa.Kaj katera ve ,če se tam da dobiti bombažne spodnjice?In v katerem nadstropju in kako se kliče trgovina.Sem iz kraškega konca.Katera ve kje prodajajo spodnjice bombažne v sloveniji zraven krasa?In kakšne cene so?Majice spodnje bombažne si mislim kupiti,če katera ve kje jih lahko dobim poceni naj pove in tudi pove približno koliko stanejo.Upam, da ni bila kakšna ta tema in da ne spada v narobno temo,Če ne jo naj predstavi.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Men je tole mal smešn, namreč bombažno perilo majo pa ja v vsaki trgovini s spodnjim perilom .
Pa jaz nosim samo bombažno spodnje perilo, se najbolš počutim .
Pa jaz nosim samo bombažno spodnje perilo, se najbolš počutim .
- mily
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 6. 2005
Tut jst imam še samo bombaž. Sem pa včasih res mela ful gatk spoliamidom in sem ful večkrat mela razna vnetja. pa mi ni na pamet prišl, da je to zarad tega . No ginekologinja me je razsvetlila in zdej mam samo bombažne. Kupit se pa res dajo vsepovsod
-
awSome - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 8. 2007
- Kraj: Kraški svet
Lešnik: v Torriju imajo kr nekaj trgovin s spodnjim perilom... mislim da so večinoma v drugem nadstropju, in seveda se da dobit bombažno spodnje perilo!
sem pa sama zelo razočarana nad Triumph-ovo trgovino v torriju... ne vem no, ampak jst sm še vedno dobila zelo slabo kvaliteto spodnjega perilo!
Pozdravček!
sem pa sama zelo razočarana nad Triumph-ovo trgovino v torriju... ne vem no, ampak jst sm še vedno dobila zelo slabo kvaliteto spodnjega perilo!
Pozdravček!
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Evo, jaz sem se pa že večkrat spraševala, če res vsi nosijo sam bombažne gate, ker namreč vsi to tolk poudarjajo.
In sm šla prov gledat svoje, pa niso niti ene iz 100 % bombaža, vse je namreč neka mešanica z lycro, elastanom ali lycre in polyamida, ampak meni so kul, zato me res zanima, če imate vse gate iz 100 % bombaža
In sm šla prov gledat svoje, pa niso niti ene iz 100 % bombaža, vse je namreč neka mešanica z lycro, elastanom ali lycre in polyamida, ampak meni so kul, zato me res zanima, če imate vse gate iz 100 % bombaža
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
Ah ne, mislim da vse vsebujejo elastan. Jaz ne maram raznih satenastih, čipkastih, mrežastih in kar je še cenenega look a like.
- all*starka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
ja jst jih mam ene par iz 100% bombaža
če hočeš kvalitetne si jih pejd kupit v beti. so mal dražje sam jih pa maš za dolg, medtem ko italjanske se meni kmal trgajo...
tangice pa sovražm, da ti skoz v rit lezejo...
so mi ble nujno zlo pr hlačah skoz katere se vidi rob, drgač jih pa nisem nikoli nosila!
najraje mam boksarce, ker so ful udobne in se fajn počutm v njih
če hočeš kvalitetne si jih pejd kupit v beti. so mal dražje sam jih pa maš za dolg, medtem ko italjanske se meni kmal trgajo...
so mi ble nujno zlo pr hlačah skoz katere se vidi rob, drgač jih pa nisem nikoli nosila!
- all*starka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2007
tud jst jih mam ene par iz 100% bombaža
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jaz sem zdele šla na hitro malo po predalu s tangicami pogledat, pa sem ugotovila, da imam ene najbolj seksi iz čistega bombaža... Zanimivo Sploh prej vedela nisem iz kakšnega materiala so tangice..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov