Spodnje perilo in zdravje

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kaksne spodnjice nosite čez dan?

Tangice.
17
53%
Boksarce.
14
44%
Brazilske.
0
Brez glasov
Navadne spodnje hlačke.
1
3%
Drugo.
0
Brez glasov
Več naštetih.
0
Brez glasov
Skupaj glasov : 32

norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a norolescentka » 01. Avg. 2007 13:11

sm že mela boksarce od mojga (oprane seveda) na sebi, tangic od druge pa ne bi hvala, je isto, ko če bi mi posodla svoj rablen tampon...bljak
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Uporabniški avatar
Afrodita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 1. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Afrodita » 01. Avg. 2007 14:11

ne rečem da nekdo kupi tangice in so premajhne in jih daš nekomu ki so prov(sicer to so ektremni slučaji). meni osebno to ne zveni higienično. jst jih ne bi sprejela. ampak tisti ki jih hoče pa naj jih. saj je njegovo življenje :D
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 01. Avg. 2007 16:41

govorite, da je nošnja tangic druge ženske (čeprav opranih na primerni temperaturi) nehigienična....
če bi mi se dalo, bi šel preverjat, če obstaja kakšen post higieničnih uporabnic v temah, kot so oralni seks (joj kako uživam, ko mi jo partner liže) itd, itd... :roll:
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 02. Avg. 2007 12:53

js tangic od moje frendice ne bi nikol nosila, ker ne morm si sploh pomislit, d je mela ona to špago u riti... :? vem d so oprane, ma uselih ne bi upala...k spodnje perilo je samo moje!!
in oralni seks je glede na to prou neki druzga...usaj js mam tako mnenje... :wink: če bi usak tko razmišlu, kukr ti zdej, se niti zalizavali ne bi več...
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 02. Avg. 2007 13:04

Jochie napisal/-a:govorite, da je nošnja tangic druge ženske (čeprav opranih na primerni temperaturi) nehigienična....
če bi mi se dalo, bi šel preverjat, če obstaja kakšen post higieničnih uporabnic v temah, kot so oralni seks (joj kako uživam, ko mi jo partner liže) itd, itd... :roll:

hm... Jochie... :gruebel: ... kaj?? :D
Always look on the bright side of life!
*urškica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *urškica* » 03. Avg. 2007 21:57

Zdravju 100% ne škodi. Jaz jih ne bi nosla, pa so lahko ne vem kolikrat oprane. Sem mnenja, da sp.perilo mora imeti vsak svoje in ga imam raje manj kot pa da bi ga mela od katere druge. :!: :D
**nana**
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2006
Kraj: :)

Neprebrana objavaNapisal/-a **nana** » 04. Avg. 2007 0:45

Js pa sm že nosla tangice od kolegice,pa tui z njeno zobno ščetko sm si zobe oprala.. pa res če lahko tako se izrazim..boli me
meni se kolegica ne gnjsui,jo dobro poznam.. marsikaj drugega mi je bolj gnjusno ko to da imaš ene oprane tangice ki jih je mela prej tvoja kolegica zdej ti na sebi :) a to vam ni gnjusno ko si fotr obriše k u brisačo pa pol ko se ta brisača opere jo ti uporbljaš :?: .. sej je oprano kj.. eh eni majo pač predsodke,sto ljudi sto čudi :D
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 04. Avg. 2007 14:34

ja ma res...sto ljudi sto čudi in sto žena dvesta sisa :wink: ...--->kako to, d si sposojaš zobno ščetko od frendice?? halooo...ne morš si kr tko delit zobnih oblog... :) tko ku je zobna ščetka samo moja, je tud spodnje perilo samo moje, in ga ne dam nobenemu, pa ne zato k sm sebična, ampak zato, k se mi ne zdi higienično...
in glede brisač...če ti povem iskreno--->pri nas ima usak svoje brisače, k jih ne mešamo...kar se mi zdi še najbol čisto...pa čeprou je familia in tako...me ne briga...js mam ene par svojih brisač, k se jih noben ne dotika...
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 04. Avg. 2007 19:28

ma brisača ni isto...
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 04. Avg. 2007 22:11

Če bi že kdaj uporabla perilo od kšne druge (če bi blo nujn), bi si zihr dala dnevni vložek.
*urškica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *urškica* » 05. Avg. 2007 1:47

MilkyWay napisal/-a:ja ma res...sto ljudi sto čudi in sto žena dvesta sisa :wink: ...--->kako to, d si sposojaš zobno ščetko od frendice?? halooo...ne morš si kr tko delit zobnih oblog... :) tko ku je zobna ščetka samo moja, je tud spodnje perilo samo moje, in ga ne dam nobenemu, pa ne zato k sm sebična, ampak zato, k se mi ne zdi higienično...
in glede brisač...če ti povem iskreno--->pri nas ima usak svoje brisače, k jih ne mešamo...kar se mi zdi še najbol čisto...pa čeprou je familia in tako...me ne briga...js mam ene par svojih brisač, k se jih noben ne dotika...

....se podpišem pod tole :D ...
Tud jaz mam svoje brisače, ki so samo moje, ker mi pač tak odgovarja in se mi zdi bolš. :)
Če bi bla res nuja potem bi tud js uporabla dnevni vložek. Drgač pa ni šans.
Uporabniški avatar
Pina_colada
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Pina_colada » 05. Avg. 2007 15:19

Meni osebno to ni higienično, če pa komu je, naj kar nosi tuje spodnje hlačke (ČETUDI so sveže oprane), dopuščati pa je treba možnost, da ima oseba od katere so tangice lahko glivice ali kakšno drugo okužbo... Jaz sem pač mahnjena na čistočo in kričim že, če kdo uporablja moje brisače (tudi če so za roke). :D
Live blonde or die trying.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 05. Avg. 2007 22:32

jst tud spadam med tiste ki niso pristaši tega.nevem, oprano al pa ne, men čist nč ni všeč da bi mela na seb gate od kolegice v katerihje že bohvedi kaj počela in bohvedi kokrat so ble popacane od menstre, polulane, pokakane :tot:
sm tud med tistimi ki ne radi sposojajo in posojajo zobne ščetke, rollon deodorante,britvice, menjajo čigumije iz ust v usta...
tud z dragim nerda počnem take zadeve, ker mi pač ni ravno do tega, kljub temu da ga mam rada, da bi jedla njegove ostanke od kosila z zobne ščetke :? sicer pri njemu je vse bolj sprejemljivo, kot pri kolegicah,ampak vseeno določenih zadev ravno en počnem z veseljem.

mi je pa sploh neumno in blesavo to, da bi si mogl šenkvat spodne gate in še bolj blesavo da jih sploh nebi vzela, ker pač nisem noben karitas za dotrajane spodnje gate in niti kanta za smeti ne :roll:
sam kje folku ideje :D
Uporabniški avatar
smotkA
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a smotkA » 05. Avg. 2007 23:14

Haha.:D No js nimam problemov s takimi stvarmi - sem si izposodila spodnje hlačke in jih tudi že posodila... Prav tako pa zobno ščetko, britvico, brisačo za tuširat, tud roll on, menjavala sem zvečilne iz ust v usta, celo krvno bratstvo sem že sklenila, pa tud iz tujih kozarcev velikrat pijem. :D Kok sm čudna, ane?
Je precej stvari bolj nehigieničnih, kot pa tuje oprane spodnje hlačke. :D
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 05. Avg. 2007 23:18

sej noben ni reku da jefolk ki počne to, čuden..nekaterim nam pač ne paše :) in ni samo nehigienino, ampak enostavno pač nam ni do tega..

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]