Spodnje perilo in zdravje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Modrčk sm že mela od frendice oblečn, ker pač jez nism mela tazga s sabo, da bi bil za pod eno majco, sam hlačk pa se ne bi lih oblačla od drugih. No sam, če bi bla nuja in če bi ble oprane, pol nima bit kaj narobe...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
No jaz sem dala sošolki par modrčkov, ki sem jih itak imela parkrat obelečene...mislim, da modrčki niso tako delikatni...seveda, da veš, da je oseba bla bolj čista
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- mariah
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
- Kraj: za ovinkom
od kogarkoli nebi nikoli vzela, mi je pa enkrat ena kolegica dala ene tangice, ker ona jih je sam probala (ki jih drugače ne mara nositi) pol jih je pa valda oprala, jst sm jih vzela, še 1x oprala in jih nosim brez problema če bi ble ponošene al kaj tazga valda nebi, ma nove tangice, enkrat samo probane..zakaj ne
-
..aNia*. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
ne razumm vas zakaj se vam to tako gabi js bi jih nosila, ker pač nimam predsodkov do tega...pod pogojem, da so oprane v pralnem stroju na primerni temperaturi
pa tud mela sem že od druge tangice oblečene...pač pozabla ..pa enkat so nas fantje v vodo vrgl
eno vprašanje: a brisače se vam pa ne gabijo?..glede na to, da svoje intime ponavadi ne pustiš mokre
pa tud mela sem že od druge tangice oblečene...pač pozabla ..pa enkat so nas fantje v vodo vrgl
eno vprašanje: a brisače se vam pa ne gabijo?..glede na to, da svoje intime ponavadi ne pustiš mokre
Don''t care what people say, just follow your own way...
-
TiGy - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 1. 2007
Hmm men se to nič ne gabi. Mi je prejšnja bestika dala enih par tangic k jih ni več nosla. Pa jih tud še zj nosim . Pa tud moji bestiki posodim kake boksarce če prie k men spat pa nima kj zraun . Ne vem no, ampak meni se to ne zdi nič takega k so itak oprane.
-
polly-polly - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 12. 2005
No men se zdi to preveč intimno.
Bi pa recimo nosila, če bi bila nuja. Sej če so primerno oprane v pralnem stroju nima bit kej.
Bi pa recimo nosila, če bi bila nuja. Sej če so primerno oprane v pralnem stroju nima bit kej.
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
ojoj...ja to je ful zdravje ogrožujoče, njene baktarije, ki so skorajda,še čist mal manka, da niso uničene,, lahko v stiku s tvojimi, nardijo teb gmotno škodo.namreč zarad česa tazga lahko fašaš herpese na dvanajsterniku
če je nuja, je nuja. nimaš kej, se sposodi, opere in vrne. to je k večjemu odbijajoče zarad predsodkov v glavi k jih mate. Men to ni nč kej tazga, če bi mogla svoji kolegici posodt..sicer pa jih dobiš za đabe, jih zarad mene tud podarim:)
če je nuja, je nuja. nimaš kej, se sposodi, opere in vrne. to je k večjemu odbijajoče zarad predsodkov v glavi k jih mate. Men to ni nč kej tazga, če bi mogla svoji kolegici posodt..sicer pa jih dobiš za đabe, jih zarad mene tud podarim:)
Free your mind...
-
Dagi - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 8. 2006
- Kraj: ...
Pa kdo pri zdravi pameti ti sploh odpre tako temo no... Sej je še cel kup trapastih ampak ti olika pa s temi tvojimi gatami po vseh temah že prov presegaš meje dobrega okusa... Se opravičujem, ampak to sm prov mogla napisat...
Pa da nam kšne banovce skasirala bom napisala da js ne bi nosila gat od drugih... Srečn/a...
Pa da nam kšne banovce skasirala bom napisala da js ne bi nosila gat od drugih... Srečn/a...
Always look on the bright side of life!
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Dagi napisal/-a:Pa kdo pri zdravi pameti ti sploh odpre tako temo no... Sej je še cel kup trapastih ampak ti olika pa s temi tvojimi gatami po vseh temah že prov presegaš meje dobrega okusa... Se opravičujem, ampak to sm prov mogla napisat...
Dagi
Najprej sem se sprasevala, ce je to kaksna finta.
Sicer pa jaz ne bi nosila spodnjic od nekoga drugega, mogoce samo v res ekstremnih primerih.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov