Spodnje perilo in zdravje

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Kaksne spodnjice nosite čez dan?

Tangice.
17
53%
Boksarce.
14
44%
Brazilske.
0
Brez glasov
Navadne spodnje hlačke.
1
3%
Drugo.
0
Brez glasov
Več naštetih.
0
Brez glasov
Skupaj glasov : 32

Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 16. Okt. 2007 21:27

skelet napisal/-a:najbol pocen so pa seveda v italiji, kjer dam za ene spodnje bombazne hlace 1 € in so ravno tako kvalitente kot ostale.

js skori vedno kupujem spodnje perilo v italiji, ampak tko poceni pa še nisem zasledila...no,razen na trgu :lach:

meni je tudi spodnje perilo najboljše iz bombaža, za posebne priložnosti pa itak se "potrpi" :wink:
Uporabniški avatar
BlackPerla
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 10. 2007
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a BlackPerla » 19. Okt. 2007 6:56

Večina nosim boksarce. Tangice samo o posebnih priložnostih :) . Vse hlačke imam iz bombaža.
Uporabniški avatar
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Lorelai20 » 19. Okt. 2007 8:07

Bombaž seveda. Malo elastana še tudi prenesem no, ne predstavljam pa si, da bi nosila kaj sintetičnega. Če gre pa za čipkasto spodnje perilo, pa tako nikoli ne ostane na meni prov dolgo :rofl: :D
rose8
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rose8 » 19. Feb. 2008 15:47

hallo to pa res ne... nikomur jih nebi posodila, niti oblekla od koga drugega.
Zadnjič spremenil rose8, dne 20. Feb. 2008 8:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
brunett
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a brunett » 19. Feb. 2008 18:04

Heh.. Men se to tut ne zdi nič takega, seveda ne z komerkol. Sam od najboljše kolegice al pa od mame si komot sposodim(oprano seveda) perilo. Al pa če mi moj posodi svoje bokserke da spim v njih. Whats the big deal? In s zobno ščetko je isto. Če je nuja si sposodim, vendar spet, samo od fanta ali najboljše kolegice.
Men to ni prov nič ogabno al pa umazano. Res pa da je zelo malo ljudi od katerih bi si kej takega sposodla.
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 19. Feb. 2008 18:38

jaz sem nekaj modrčkov dobila od starejše sestre in jih nosim...
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Papillon~ » 19. Feb. 2008 19:15

sokolja napisal/-a:jaz sem nekaj modrčkov dobila od starejše sestre in jih nosim...

Hm.. men se zdi med modrčki in tangicami velika razlika :D
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 19. Feb. 2008 20:21

men je tut to bl ne...sam je pa problem ker od brata punca doskrat pozab svoje doma in me pol pros če ji lahk posodm...ja in pol ji posodim pa čeprou se mi pol gabi jih oblečt. ene dvoje sm na začetku stran vrgla, pol mi jih je blo pa škoda stran metat, pa sm jih pol dala prat na 90 pa šla še pol z likalnikom čes, sam useen. sam mi je pa bed rečt ne, ne posodim ti, ker vem da bo še 2 dni pr ns in da bi mela gor 2,3dni iste spodnice bi se mi pa še bol ubrnil ko da ji posodim svoje.
sam mi očitno ne bo druzga ostal.
the Queen
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a the Queen » 19. Feb. 2008 20:57

jaz si menjavam perilo samo z mojo sestro pa tud modrčke,ker imava približno iste joškice in tud tako si tudi ful menjava oblačila in me sploh ne moti ampak samo z njo :)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 19. Feb. 2008 21:14

brunett napisal/-a:Heh.. Men se to tut ne zdi nič takega, seveda ne z komerkol. Sam od najboljše kolegice al pa od mame si komot sposodim(oprano seveda) perilo. Al pa če mi moj posodi svoje bokserke da spim v njih. Whats the big deal? In s zobno ščetko je isto. Če je nuja si sposodim, vendar spet, samo od fanta ali najboljše kolegice.
Men to ni prov nič ogabno al pa umazano. Res pa da je zelo malo ljudi od katerih bi si kej takega sposodla.

ja sam tangice se ti lohk ob ritno luknjo drgnejo in si je lohk tista ki jih nosi slabo rit ubrisala :x :D
no, vsekakor si jst en sposojam nbenga perila od tujih ljudi.Od mame že, pa še t nevem če je blo dvakrat, pa od fanta sem si enkrat, to je pa to.da bi pa rekla kolegici waw kok maš hude tangice dej mi jih posod.Ja neee :)
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *zeljka* » 20. Feb. 2008 8:02

jz si pa nikol nebi sposodla tuje spodnje perilo, sploh tangice al pa gate, ne od mami ne od kolegic, od nobenga.
Uporabniški avatar
Tinchka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 11. 2005
Kraj: ŠpG/LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Tinchka » 20. Feb. 2008 12:37

Tangic si ne bi nikoli sposodla pa če so še tolko oprane. Predvsem ne zaradi kroja, ker tangice imaš pač tam vmes zatlačene in se mi zdi, da se še bolj umažejo kot navadne gatke.
Enkrat ali dvakrat sem si sposodila gatke od fanta, ker sem spala pri njemu in svojih nisem imela in mi je res ogabno se stuširat in oblečt gor umazane gate.
Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 20. Feb. 2008 14:40

sokolja je napisal/a:
jaz sem nekaj modrčkov dobila od starejše sestre in jih nosim...

Hm.. men se zdi med modrčki in tangicami velika razlika

se iskreno opravičujem :oops: sem spregledala besedo tangice
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilena » 20. Feb. 2008 16:11

Čevlji, spodnje perilo- to so stvari, ki si jih ne sposojam (pa tudi načeloma raje nosim svoje stvari) in jih tudi ne posojam drugim. Če sem iskrena še iz iste sklede težko pri kosilu jem :D (npr solato) z drugimi, kaj šele da bi nosila čigave tangice... :? 100 ludi 100 čudi. Je pa to itak podobno temu, ko nekateri ljudje kupijo spodnje perilo in ga niti ne operejo preden ga nosijo (nikoli ne veš, kdo si je perilo natikal nase in jebiga, vsi nimamo enakih higienskih navad). Zame je to no go...
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a °°°ČeŠnYa°°° » 20. Feb. 2008 16:36

:gruebel: kako vam sploh kej tacga na pamet pade??

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov