Spodnje perilo in zdravje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 166 prispevkov
• Stran 11 od 12
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Prvič slišim, da bi si nekdo spodnje perilo od drugega sposodil? Saj to so ja intimne stvari madonca...kje je sploh fora sposoditi si od druge osebe intimno perilo...saj tangice pa konec koncu spet niso toliko drage da si jih človek ne bi zmogel kupiti?
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
^^ja in enim je to tko težko razložit...ker se jim zdi samoumevno, da se tangice posojajo (seveda, zakaj pa ne? )
in potem ti menjanje tangic enačijo z uporabo brisače (češ, sej tud ti rabiš brisačo od tatu, sam da se pole opere...no evo, tangice se tud operejo)...
svašta no...punce spodnje perilo je intimna zadeva...
in potem ti menjanje tangic enačijo z uporabo brisače (češ, sej tud ti rabiš brisačo od tatu, sam da se pole opere...no evo, tangice se tud operejo)...
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
MilkyWay napisal/-a:in potem ti menjanje tangic enačijo z uporabo brisače (češ, sej tud ti rabiš brisačo od tatu, sam da se pole opere...no evo, tangice se tud operejo)...
Ja pa sej se RES opere, pomoje ni sledu gor o kakšnih glivicah ali drugih zdravstvenih dvomljivostih, če to opereš na visoki temperaturi...
Samo ne vem, filing mi je beden.
Isto, kot se ne bi z golo ritjo NIKOLI usedla na javni wc, tudi če ga je čistilka očistila pred mano, ali z golo ritjo sedela v parni savni, rajši sploh ne hodim več tja
-
Poki - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
hm smešno, nikakor nebi nosila tangic od koga drugega, a vseeno se je zgodilo, da sem si enkrat sposodila od kolegice (bila je nuja na potovanju) in psihološko mi je bilo ok, ker je izredno higienična ženska. Druga prijateljica mi pa deluje taka zanemarjena in vem, da v najbolj kritičnem trenutku ne bi nikoli si sposodila od nje spodnjic...to je v glavi..saj pravim...
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Načeloma si itak ne sposojam cunj od nikogar. Če bi pa bila taka situacija - da neplanirano prespim pri prijateljici ali da me ujame dež in sem cela premočena, bi pa brez problema vzela tudi spodnje perilo. Saj menda vsi perejo v pralnem stroju, ne? In ne spravljajo že nošenih gatk nazaj v predal?
Verjetno mi pa tudi prijateljica ne bi ponudila najbolj seksi čipkastih tangic, ampak povprečne bombažne hlačke. Enako bi storila tudi jaz, če bi jih prijateljica rabila. In nekako ne bi niti pričakovala, da mi jih oprane vrne; hlačke se štejejo pod "potrošno robo".
Verjetno mi pa tudi prijateljica ne bi ponudila najbolj seksi čipkastih tangic, ampak povprečne bombažne hlačke. Enako bi storila tudi jaz, če bi jih prijateljica rabila. In nekako ne bi niti pričakovala, da mi jih oprane vrne; hlačke se štejejo pod "potrošno robo".
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
^^Sej če prespiš pri kolegici greš isti dan domov in si oblečeš svoje spodnje perilo.Ne vem zakaj je nuja takoj ko ustaneš si preoblečt, če si se seveda prejšnji dan umila in oblekla sveže??
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
densy napisal/-a:ja zakaj pa ne pač od moje prjatlce ene gate ful pašejo k mojmu modrcu in pol si jih občasno sposodim
sm najprej misnla da resno mislš
sm že debeu pogledala
jz si ne bi mogla sposodt tangic oz. na sploh spodnjega perila, ni šans, mogoče reeees v skrajnem primeru (upam, da mi nikol ne bo treba)
-
BlackMagicWoman - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2008
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
Nikoli nebi mogla nositi spodnjega perila od drugih! Ni šans. Raje sem brez spodnjic kot da bi nosila spodnjice od nekoga drugega!
Pain is temporary, glory is forever!
Prvi neprebran prispevek • 166 prispevkov
• Stran 11 od 12
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov