Spodnje perilo in zdravje
- *arabic_girl*
- Komunikatorka
- Kraj: Nova Gorica
Ma to.. ne vem zakaj bi si jih sposojala od koga.. ampak recimo v nujnih primerih, da sm zdoma, pa da nimam rezervnih hlack s sabo.. ne vem, najbrz bi si od frendice jih sposodila.. Itak tud ce ima kasne glivice al pa kej, je dala najbrz prej hlacke prat, pa.. pomoje da se z visoko temperaturo se te bakterije pa to unici, a se ne ?
Ne posojam tipov in tudi tangic nebi nikoli
To in čevlj so zadnja stvar, ki bi jo posodila. Če bi kakšna kolegica že res nujno rabila tangice bi ji dala kvečjemu take, ki so oprane in jih nisem še nikoli nosila, nazaj jih verjetno ne bi hotela. Sem videla že take čudne higienske navade, da sem se rajši vozila eno uro in pol v eno smer zato, da sem imela potem svoje čiste tangice, namesto da bi si jih sposodila od katere
Zobno krtačko sem pa do sedaj posodila le svojemu fantu, vedno pa imam še kakšno zapakirano na zalogi ali pa rezervne nastavke za električno krtačko (ponavadi si malo zaloge naredim). Še vedno pa se lahko kupi krtačko na vsaki bencinski.

Zobno krtačko sem pa do sedaj posodila le svojemu fantu, vedno pa imam še kakšno zapakirano na zalogi ali pa rezervne nastavke za električno krtačko (ponavadi si malo zaloge naredim). Še vedno pa se lahko kupi krtačko na vsaki bencinski.