Spodnje perilo in zdravje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 166 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
-
*arabic_girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Nova Gorica
jst sm mela vrjetno ko sm bla mala od sestre kdaj gor...ampak zdaj pa ne več, običajno se znajdem...če mam samo tiste bom jih oprala in poslušila ta čas bom pa brez njih...tako da rešen problem.
-
Laurica* - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Čez mavrico;)
Ma to.. ne vem zakaj bi si jih sposojala od koga.. ampak recimo v nujnih primerih, da sm zdoma, pa da nimam rezervnih hlack s sabo.. ne vem, najbrz bi si od frendice jih sposodila.. Itak tud ce ima kasne glivice al pa kej, je dala najbrz prej hlacke prat, pa.. pomoje da se z visoko temperaturo se te bakterije pa to unici, a se ne ?
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Js nisem nikol nosla tangic od drugih, razen ce sem kdaj pomotoma zamenjala kaksne s sestro, ker mava kaksne enake.
Drgac so pa tangice tko pocen, da jih ni treba nosit od drugih.
Drgac so pa tangice tko pocen, da jih ni treba nosit od drugih.
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
- janna
Ne posojam tipov in tudi tangic nebi nikoli To in čevlj so zadnja stvar, ki bi jo posodila. Če bi kakšna kolegica že res nujno rabila tangice bi ji dala kvečjemu take, ki so oprane in jih nisem še nikoli nosila, nazaj jih verjetno ne bi hotela. Sem videla že take čudne higienske navade, da sem se rajši vozila eno uro in pol v eno smer zato, da sem imela potem svoje čiste tangice, namesto da bi si jih sposodila od katere
Zobno krtačko sem pa do sedaj posodila le svojemu fantu, vedno pa imam še kakšno zapakirano na zalogi ali pa rezervne nastavke za električno krtačko (ponavadi si malo zaloge naredim). Še vedno pa se lahko kupi krtačko na vsaki bencinski.
Zobno krtačko sem pa do sedaj posodila le svojemu fantu, vedno pa imam še kakšno zapakirano na zalogi ali pa rezervne nastavke za električno krtačko (ponavadi si malo zaloge naredim). Še vedno pa se lahko kupi krtačko na vsaki bencinski.
Prvi neprebran prispevek • 166 prispevkov
• Stran 10 od 12
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov