Slabost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- punanis
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2009
ne bolečin v glavi nimam. ponavadi mi postane slabo če moram koga gledat v oči ko mi kaj razlaga ali pa če se v družbi nesproščeno počutim in na stolu pred računalnikom velikokrat če sem na zraku mi ni ponavadi slabo če pa ležim pa nikoli..in zato najraje ležim.
LP
LP
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Jaz sem ob branju tvojega posta pomislila na najslabše možne bolezni kot so tumor ali pa levkemija.Utrujenost pa slabost,neki more bit narobe.Nočem res nč strašit,ampak spel se že k dohtarju da ti da napotnice za preglede.
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Jaz sem ob branju posta pomislila na tesnobne napadein depresijo. Predlagala bi ti, da stopiš do psihiatra v tvojem zdravstvenem domu. Nikakor naj ti ne bo ob tem nelagodno, ker boš prišel na prava vrata in na pot do tvoje pomoči. Ljudi s temi težavami je veliko, tako da nisi sam in se da pomagat. Lahko pa najprej stopiš do osebne zdravnice/zdravnika in te pošlje naprej.
Strkovnih odgovorov pa si je tu gor za določene probleme res težko nadejati, je pa MsN kar lepo razložila.
Mogoče mi lahko obiskal in postavil vprašanje še na Mon-u.
Pogumno do pomoči!
Strkovnih odgovorov pa si je tu gor za določene probleme res težko nadejati, je pa MsN kar lepo razložila.
Mogoče mi lahko obiskal in postavil vprašanje še na Mon-u.
Pogumno do pomoči!
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
kamis napisal/-a:Jaz sem ob branju tvojega posta pomislila na najslabše možne bolezni kot so tumor ali pa levkemija.Utrujenost pa slabost,neki more bit narobe.Nočem res nč strašit,ampak spel se že k dohtarju da ti da napotnice za preglede.
Pomoje pa ne gre za nobeno hudo bolezen, ker potem bi mu bilo slabo skos, ne pa samo kadar ga kdo gleda v oči ipd... Bolj kaže na znake tesnobe. Sicer pa brezveze, da o tem tukaj razpravljamo, diagnozo za daljčasa trajajočo težavo ti mora postaviti strokovnjak, saj tukaj ne gre samo za vnetje mehurja, ampak drugačne in bolj kompleksne težave.
-
*Penelope* - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 9. 2008
To ni nobena levkemija kot je ena zgoraj napisala
Verjetno gre za panične napade.
Verjetno gre za panične napade.
-
*white chocolate* - Sramežljivka
tut js se zadnje čase slab počutim,welikokrat sem zaspana,doskrat mi je slab..zdravnica mi je rekla da mam nizek pritisk..ampak ni pa rekla kaj nj nardim zato..da bi se z športom ukvarjala neki se mi full ne da k sm tak vsak dan do petih v službi,pa še zima in mraz..začela sm pit kavo ker baje zwišuje pritisk,ampak mi čez neki časa pol spet pade..recimo zadnič mi je full..sm šla po hodniku in sm začutla mravlje v nogah rokah čist mehka sm postala,slabost mal vrtoglavice in pol ubistvu sm se šla kr usedit..matr da sem v službi skor zaspala,prav tak zaspana sem postala da kr nism mogla weč gledat..nwm pol čez neki časa je blo ql..drgač mam dost energije,čez dan recimo k sm u službi pa to..ampak kr naenkrat pa fertig....praw začutim k mi pade pritisk k bi šla sam spat,pol čez neki časa pa spet kull.ka bi lahka nrdila glede tega,zdravila baje ne obstajajo za nizek pritisk..al mislite da bi lahka blo to kj drujga k pritisk
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
če gre za neko splošno utrujenost, pa kot praviš še težave s pritiskom, potem ti enostavno ne preostane drugega kot da poskrbiš zase in začneš zdravo živet, ker očitno tvoj trenutni življenjski stil ne odgovarja tvojemu telesu. s športom se je priporočljivo ukvarjati vsak teden, vsaj enkrat, še bolje dvakrat ali trikrat na teden... najprej po malo če ne gre, potem pa vsaj kšno urco skupaj. potem preuči prehrano, izbiraj živila ki so hitro in lahko prebavljiva in ne jej hrane ki te zamasti in te posede na kavč za tri ure da še ustat ne moreš. potem veliko tekočine, sadja, zelenjave. mogoče kšni vitaminski dodatki, šumeče tablete, mogoče ti manjka železa v krvi. kava sicer zviša pritisk, ampak tako da ti napumpa srce, in sčasoma popusti in si na istem ali pa še slabšem. mogoče poskusi raje kšne prave čaje, zeleni, črni... so bolj zdravi in imajo učinke poživljanja in boljše koncentracije.
- punanis
- Sramežljivka
no hvala za vsa vaša menja..biu pri zdravniku ji omenil večina kar ste omenili tukaj vendar ji je šlo na smeh malo. razen kar se tiče depresije kar mi je povedala že prvič ko sem šel tja...in ja...imam jo...kar močno..dobil tablete in psihiatra:) po prvi polovički tablete ki sm jo zaužil sem se počutil mnogo bolje..in to je danes...čeprav je rekla da bo sprememba vidna po 14 dneh...uglavnem...kar smejal sem se danes:D prov fain:D
LP
LP
- punanis
- Sramežljivka
*white chocolate* napisal/-a:tut js se zadnje čase slab počutim,welikokrat sem zaspana,doskrat mi je slab..zdravnica mi je rekla da mam nizek pritisk..ampak ni pa rekla kaj nj nardim zato..da bi se z športom ukvarjala neki se mi full ne da k sm tak vsak dan do petih v službi,pa še zima in mraz..začela sm pit kavo ker baje zwišuje pritisk,ampak mi čez neki časa pol spet pade..recimo zadnič mi je full..sm šla po hodniku in sm začutla mravlje v nogah rokah čist mehka sm postala,slabost mal vrtoglavice in pol ubistvu sm se šla kr usedit..matr da sem v službi skor zaspala,prav tak zaspana sem postala da kr nism mogla weč gledat..nwm pol čez neki časa je blo ql..drgač mam dost energije,čez dan recimo k sm u službi pa to..ampak kr naenkrat pa fertig....praw začutim k mi pade pritisk k bi šla sam spat,pol čez neki časa pa spet kull.ka bi lahka nrdila glede tega,zdravila baje ne obstajajo za nizek pritisk..al mislite da bi lahka blo to kj drujga k pritisk
lahk je tud depresija... v vsakm primeru pa se mormo vsi zavedat da mormo zdravo živet. meu sm v srednji tud take nenadne slabosti sam ne kot zaspanost res gotov čist postane vroče potem pa je bolje...sam tkrat sem meu tud ene vrste depresijo čeprav sem to šele pred kratkim zvedu ker takrat nism šu zdravniku...no...pač čustvena občutliva oseba sem ne morm pomagat:)
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
punanis napisal/-a:no hvala za vsa vaša menja..biu pri zdravniku ji omenil večina kar ste omenili tukaj vendar ji je šlo na smeh malo. razen kar se tiče depresije kar mi je povedala že prvič ko sem šel tja...in ja...imam jo...kar močno..dobil tablete in psihiatra:) po prvi polovički tablete ki sm jo zaužil sem se počutil mnogo bolje..in to je danes...čeprav je rekla da bo sprememba vidna po 14 dneh...uglavnem...kar smejal sem se danes:D prov fain:D
LP
No vidiš, se mi je zdelo, da nimaš hujših fizičnih težav. Me veseli, da ti je že takoj bolje in želim ti, da bi čimprej dokončno rešil težavo.
- punanis
- Sramežljivka
Hvala. Sam je res bedno to da to obstaja...sicer mi je blo prov fain mir pa vse samo je pa preveč časa za razmišlanje o brezveznih stvareh ki e kar naprej vrtijo v glavi ker se nič novega ne dogaja. in zato vrjetno pride do tega neljubega... blagor enim ki so skoraj popolni na vseh področjih....taki se morjo met res fain:)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov