Slabost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
Ja, pri meni pomanjkanje tekočine sigurno ne pride v poštev - pijem res dosti in čez cel dan.
Sm vedla, da je ta preklemana kontracepcija, prsežem, da jo sovražim iz dna duše.
Se opravičijem za izpad
Sm vedla, da je ta preklemana kontracepcija, prsežem, da jo sovražim iz dna duše.
Se opravičijem za izpad
Waiting in the queue oh whoopee doo
- ~puncka~
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 1. 2007
Hm, to se meni tud dogaja in je pojav pogost pri suhih oz presuhih ženskah,ter diabetikih.. Sladkor v krvi pač v trenutku pade in od tod slabost.. Tako da, ali nehaj z dietiranjem in se vsako jutro loti poštenega zajterka (to je meni pomagalo) ali pa (kaj je lažje in kratkotrajno) čokolado v žep in vedno ko se ti zvrti si je malo privoščiš - garantirano takoj pomaga.
And I realized quickly when I knew I should, that the world was made up of this brotherhood of man - for whatever that means...
- wantyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2007
ampak lahk ji pa pomagamo.... lahko je čist kaka taka banalna stvar zarad katere se ne splača h zdravniku....al bo pa vsaj prbližno vedla kaj lahko pričakuje...zato pa je forum...tak kot npr: kontracepcija ...tut o tem lahk govoriš z zdravnikom/ginekologom...pa ravno tako debatiramo med sabo
drgač pa slabosti...meni so se pojavljale ko sm končala dieto....nekak se je telo navadlo na druge stvari....
al pa se mi pojavi ko premalo jem ali pijem....
drgač pa slabosti...meni so se pojavljale ko sm končala dieto....nekak se je telo navadlo na druge stvari....
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Ma jaz ma tud tak problem ja da se mi kdaj zavrti kr al pa mi tak čudno slabo postane ... mam pa tud kr nizki pritisk ja, mogoče od tega, al pa od kontracepcije.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
Ja lahko je, lahko pa da ni. Mene bolj kot vse ostalo moti to, da pol ene, ki res nimajo pojma pol nekaj napišejo, se po možnosti zmotijo al pa si kr zmislijo in se delajo pametne. Pa ne izpostavljam nobenega tukaj, pač nasploh govorim (sem že v ostalih temah opazla). Pol pa še katera kakšen "dober nasvet" resno vzame in lahko ma pol še večje probleme.wantyka napisal/-a:ampak lahk ji pa pomagamo.... lahko je čist kaka taka banalna stvar zarad katere se ne splača h zdravniku....al bo pa vsaj prbližno vedla kaj lahko pričakuje...zato pa je forum...tak kot npr: kontracepcija ...tut o tem lahk govoriš z zdravnikom/ginekologom...pa ravno tako debatiramo med sabo
I laugh at gilded butterflies.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
kakšne proleme pa lahko ima?sej ji noben ne svetuje kej slabega...
k zdravniku bi skoraj da mogla it če se ji to stalno dogaja, pa vendar vseeno lahko praša za nasvet...
men se zdi da obstaja na forum velik več neumnih tem in vprašanj, in tud neumnih nasvetov...pa se noben ne razburja...
in če hoče nekdo pomagat, je to z njegove strani lepša gesta čeprav mogoče ne zna, kot pa od tebe ki se kar neki razburjaš brez veze... namen je vsekakor dober od vsakega ki svetuje, če se pa tebi zdi da kdo svetuje neumno, se papač ogni temi...
k zdravniku bi skoraj da mogla it če se ji to stalno dogaja, pa vendar vseeno lahko praša za nasvet...
men se zdi da obstaja na forum velik več neumnih tem in vprašanj, in tud neumnih nasvetov...pa se noben ne razburja...
in če hoče nekdo pomagat, je to z njegove strani lepša gesta čeprav mogoče ne zna, kot pa od tebe ki se kar neki razburjaš brez veze... namen je vsekakor dober od vsakega ki svetuje, če se pa tebi zdi da kdo svetuje neumno, se papač ogni temi...
-
lili01 - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 2. 2006
meni se to dogaja že od 7 leta starosti. vzroka ne najdejo. kri jo ok, sladkor tud, pritisk je sicer mal nizek, ampak ne pretirano. opažam, da to z leti postaja vse hujše. v zadnje pol leta so me že štirikrat odpeljali na urgenco. tam mi dajo šus glukoze v stegensko mišico, ekg mi naredijo in me pošljejo domov. moja zdravnica pa pravi, da to ni takega, da se moram navadit živet s tem. v neki knjigi sem brala, da dajo možgani srcu informacijo(razlog:neznan), naj začne mnogo počasneje črpat kri, posledično pade pritisk, začne se šumenje v ušesih, začne te mrazit, potem ti postane vroče, stemni se ti in bum, že si na tleh.
meni se to dogaja samo če stojim, v sede mi ni še nikol ratalo slabo. drugač si še vozit ne bi več upala. potem so tuki še moje prijateljice, ki nimajo pet posto razumevanja za to mojo težavo, res jim je najbolj čudno, ko se hočem kar kamorkoli usest. ja pismo, če le imam šanso se, pa me ne briga,če v travo v belih hlačah. to so trenutki, ko se usedeš, se fajn nadihaš,po možnosti spiješ fajn sladkano vodo in prideš k sebi. bolj da sem cela umazana, kot, da padem in z glavo kam udarim.
meni se to dogaja samo če stojim, v sede mi ni še nikol ratalo slabo. drugač si še vozit ne bi več upala. potem so tuki še moje prijateljice, ki nimajo pet posto razumevanja za to mojo težavo, res jim je najbolj čudno, ko se hočem kar kamorkoli usest. ja pismo, če le imam šanso se, pa me ne briga,če v travo v belih hlačah. to so trenutki, ko se usedeš, se fajn nadihaš,po možnosti spiješ fajn sladkano vodo in prideš k sebi. bolj da sem cela umazana, kot, da padem in z glavo kam udarim.
-
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 5. 2005
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
no meni pa je zaj že drugi dan slabo...včeraj mi je blo cel dan hrane nisn mogla vijat,na bruhanje mi je šlo..danes pa spet..cel dan isto..niam pojma zakaj...se kaj razhaja al kaj...ker me to ubijaaa
želodec me tudi boli...tablete ne pomagajo
želodec me tudi boli...tablete ne pomagajo
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Men se je prejšnji teden zgodil neki podobnga, vendar sem poleg slabosti (bruhanje in driska) imela še močen glavobol, za kratek čas se mi je meglilo na eno oko in nisem imela nobene moči. Hodila sem k kak mrtvec. Šla sem na kliničnega, naredil so mi nevrološki pregled, ki ni pokazal nič, saj me takrat oko ni več matralo, dali so mi protibolečinsko infuzijo ter injekcijo proti slabosti. Vendar sem po tem še enkrat bruhala. Ugotovil pa niso nič. Tud danes se še ne počutim čist ok, jem čist po malem in večkrat, slabost se še vedno pojavlja oz. samo občutek slabosti. No, vsaj glava me več ne boli.
A se je še kteri nardil da je mela in glavobol in slabost skupaj? In kaj bi to lahk pomenil? Ker men se sicer to ni prvič zgodl, sam je blo pa dost huj k prej.
A se je še kteri nardil da je mela in glavobol in slabost skupaj? In kaj bi to lahk pomenil? Ker men se sicer to ni prvič zgodl, sam je blo pa dost huj k prej.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Meni se vmes isto dogaja. En razlog je, da imam težave z želodcem. Ne sme jesti kar vsega (ups).
Drugače me pa napade nenadna slabost,se mi vrti itd. vedno ko imam nizki pritisk. Sem bila že pri dr. zaradi tega. Moram delati vaje neke, da dam noge na zid, da gre kao kri v glavo. Sicer jih ne delam več+že en čas mi ni full pritisk padel
Drugače me pa napade nenadna slabost,se mi vrti itd. vedno ko imam nizki pritisk. Sem bila že pri dr. zaradi tega. Moram delati vaje neke, da dam noge na zid, da gre kao kri v glavo. Sicer jih ne delam več+že en čas mi ni full pritisk padel
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Zdravnik bi rekel(za začetek) tole:choco.cat napisal/-a:Jaz ne razumem zakaj je tu cela debata sem in tja-če ma katera problem, naj gre k zdravniku (zato pa jih imamo), tu ji ziher noben ne bo mogel točno povedat kaj je z njo narobe.
ded napisal/-a:Pravilna prehrana in telesna aktivnost delata cudeze.
Če se po nekem času z bolj zdravo prehrano in pogostejšo rekreacijo stanje ne bi zboljšalo, bi se šele takrat bolj drastično ukrepalo - in da mi ne bo kdo reku "kaj pa če bo prepozno", valda človek mora vedet, če je v preteklosti mel kakšne druge težave(kot je npr. rekla Bulma za želodec, kar tud mene občasno matra) in upoštevati tud to.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]