Slabost

Za dušo in telo.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

lukchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 12. 2006
Kraj: kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a lukchy » 26. Dec. 2006 15:02

moja punca ima zadnje čase probleme , najbolj pogosto zjutraj ko ji postane tako slabo kadar ima menstro da skor skupi pade, tko da jo morm jst ujet al pa jo podpirat, je tut vam tko slabo kdaj bilo?

aja pa danes je spala zarad tega do 1-ih popoldne
andrejka2x
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a andrejka2x » 26. Dec. 2006 15:39

ojla.men se je že parkrat zgodil v zadnje pol leta da sm pred ali med menstruacijo skup padla..
pa je rekla zdravnica da je to zarad pomanjkanja ali pa prevelike količine enih hormonov...( nevem al je rekla preveč al premal)
lp, andrejka
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a AtomicKitty » 27. Dec. 2006 17:47

moja frendica je imela podobne težave oz. jih še vedno ima....parkar je padla skupaj zaradi tako močnih krčev in bolečin ob menstruaciji....zdravnica ji je svetovala edin spremembo načina življenja - malo spremenit prehrano, jesti več sadja in zelenjave ter šport....
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 27. Dec. 2006 17:57

Do sedaj sem dvakrat med menstruacijo skup padla, enkrat sred noči - res sm vse tok prestrašla. :?

Verjetno pride do tega zaradi prekomerne izgube krvi, ker js sm mela obakrat zlo močno krvavenje.
Priporočam ti, da svojo punco čimprej odpelješ na pregled h ginekologu, vsaj preventivno, v kolikor je to pač dokaj normalno. Lahko, da ji tudi primanjkuje železa ali kaj podobnega in bo dobila vitaminčke in bo spet vse kul.

Sicer pa pohvale iz moje strani, da tko lepo skrbiš za svojo punco. :top:
Zadnjič spremenil steLLcy, dne 27. Dec. 2006 19:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Waiting in the queue oh whoopee doo
Uporabniški avatar
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 11. 2006
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a MoJcHyKa » 27. Dec. 2006 23:46

jaz ne padem skupi ravno med menstro, vsej še nikoli nisem, sem pa kar tako padla v trgovini, pa doma, pa tudi v šoli :? zakaj ne vem, pač zameglilo se mi je pred očmi in to je to... ampak zdaj že dosti časa nisem, hvala bogu...
med menstruacijo mi je ponavadi "samo" slabo, da ne morem nič, pa niti zbrati se in kaj bolj zahtevnega početi :/ in ponavadi, če se le da prespim, pa spijem kako tableto proti bolečinam (ponavad lekadol) in je dosti boljše :)
je pa res najboljše, da bi šla k ginekologu...ker nikoli ne veš...
Uporabniški avatar
Yancha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yancha » 28. Dec. 2006 8:11

Uh,men je velikrat slabo pa ful švoh ratam...Še posebi zjutri. Čez dan je ok. Mislm,da mi pritisk pade,ko vstanem...mal so pa tud čiki krivi,k tu mač kadim in nč čudnga,da me kdaj pa kdaj okol obrne :D . Bo treba u novim letom nehat smoukat :D .
Naj gre k zdravniku,če se ji to pogosto dogaja,sam iz lastnih izkušenj vem,da dohtarji skor nikol nč ne pogruntajo,ko gre za slabost ali vrtoglavico. Tko,da si morš kar sam pomagat...Useen naj si da kri pregledat...pa mogoče jo bodo dali še na kakšno preiskavo,sam zarad tega se še ne bo pozdravla-na žalost.
Tud sama sm že večkrat skup padla...prvič pri 6-ih letih...in so me dali v bolnico,delali preiskave na men (slikanje glave,punktiranje hrbtenice...),pa niso nč ugotovili in so me poslali domov. In še vedno se mi kdaj pa kdaj zgodi,da dobim tak feeling,k da bom skp zlezla,sam se hitr usedem al pa uležem in počakam,da mine.
Držim pesti za tvojo bejbo! Upam,da bo use kul.
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 30. Dec. 2006 17:22

Jst sm tud enkrat skupi padla men menstro..oz zjutri k sm jo dobila..tok grozn občutk je biw :( in mam srečo d se nism nikamor udarla ker sm bla v kopalnici. Sam to je blo predn sm začela jemat KT, zdj je use bolš :D
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a La*Perla » 21. Feb. 2007 20:24

Včasih se mi zgodi, da me nenadoma obide neznanska slabost, tko prav za bruhat, za skup past. V želodcu me začne zvijat, postane mi vroče, glava me začne boleti in piska mi v ušesih...je že res, da imam že po naravi nizek pritisk, ampak tole je pa too much.Zadnjič, pred kakim tednom mi je tako slabo postalo iznenada v stoječem solariju in je malo manjkalo, da bi me odpeljali ven :roll:

ima kdo podobne izkušnje?
*Diamonds are forever*
Uporabniški avatar
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 2. 2006
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objavaNapisal/-a Tr|n|ty » 21. Feb. 2007 20:44

Ja! Veš, da mam podobne probleme. Sicer je zadnje čase bolš, ampak včas me kr sred nič oblije slabost. :? Ponavadi je to sredi noči, alpa zgodej zjutrej. Nimam pojma, kaj bi to blo. Sam zdej je že neki časa, kot pravim (tok tok tok) boljš ...
ma|ick4
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ma|ick4 » 21. Feb. 2007 20:58

Ja,nisi edina.Meni se tudi včasih zgodi,da mi postane slabo,no,kvečjemu se mi začne vrtet itd. Samo jaz vem,zakaj se mi to dogaja-če sem že dolgo pokoncu in še nisem čisto nič jedla.Pri tebi pa se čuje malo hujše
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 21. Feb. 2007 21:15

ja, meni je bilo tudi včasih, ko sem tako iznenada vstala, se mi je kar zameglilo pred očmi. no pri meni je bilo zaradi nizkega pritiska in 'slabokrvnosti', je pa zdaj bolje.
ne vem, svetujem ti lahko le to, da se posvetuj z zdravnikom. on ti bo dal najtočnejšo diagnozo in predpisal zdravljenje. :?
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mily » 22. Feb. 2007 10:05

A hujšate? meni se je to včasih nardilo, če mi je ful sladkor padu. Enako, ful se začnem tresit, megli se mi, vroč mi postane... Najbolš je hitr neki pojest. Jst mam za take primere vedno v torbici kake bombončke in čigumije. Se prec boljš počutim.
ded
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ded » 22. Feb. 2007 10:26

Pravilna prehrana in telesna aktivnost delata cudeze.
Zdravo hujsanje in oblikovanje postave: http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=7048
Uporabniški avatar
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 8. 2004
Kraj: CeLjE

Neprebrana objavaNapisal/-a steLLcy » 22. Feb. 2007 10:29

Js mam čist iste probleme, kot si ti opisala. Še huje je med menstruacijo in poleti, ko je grozna vročina.
Sicer se mi ne dogaja konstantno, ampak tko 4-5 x na leto.

Glih zadnjič je bilo ubiajoče ... bruhanje, slabost :(

Kaj pa js vem ... men se zdi, da se mi včasih želodček mal maščuje zaradi junk food-a. :nixweiss:

No, zato načrtujem še ta teden en prečiščevalen dan, da ga malo prepucam. :)
Waiting in the queue oh whoopee doo
Uporabniški avatar
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a sAdie » 22. Feb. 2007 20:48

punce, ce se vam pogosto vrti bo verjetno zelo nizki pritisk - treba je dost pit , da tekocina nabije volumen v zile itd :D Zelo koristno...pri meni deluje. Lahko pa nagajajo tudi hormoni :? (kontracepcija)
I love SISLEY& RW

Vrni se na Zdravje

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Google Adsense [Bot]