Slabokrvnost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 106 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
in to je brezplačno valda?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
..aNia*. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
metuljčica* napisal/-a:..aNia*. napisal/-a:aja pa pomožnosti morjo bit še mal zarjaveli..za bolši okus..veš ti to?
Če bi rada imela rjo, nadaljuj s pomivalnim strojem, mogoče pa bo kaj!![]()
Sicer pa - vsakomur svoje!
ah dobr enkrat pač tud pomivaln stroj prežvi

drgač pa glede tabletk..rajš probam to zdravt na naravn način kkr pa da s5 dobim žvečljive tablete, ki so mi uničle vse zobe (hvala bogu jih je blo pol še mlečnih takrat)...pa tud, da morš tolk in tolk let jest tablete-nein danke!

Don''t care what people say, just follow your own way...
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Jaz tudi zato vedno jemljem samo tiste, ki jih pogoltneš. 

-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
..aNia*. napisal/-a: zdravnik predpiše ponavad kake tablete boš jemal
Mogoče ponavadi. Sam jz kr rečm, da hočm une tablete k so za pogovtnt(in ni šanz da mi da slučajno kak sirup). In pol ona reče ja al pa ne. Sam še zmeram je rekla ja, za to kar sm jz hotla.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Jst mu tudi povem katere tablete naj mi da. Itak mam vedno iste in kdr čutim, da se slabo počutim-vem, da sm slabokrvna in pol mi komot kr jst rečem kjre naj mi da.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
metuljčica* - Cosmofrik
..aNia*. napisal/-a:hah res ugotovitev zgori..ja sj js tud trenutno (mislm že 4 leta) jem tablete k se pogovtnejo..sam dobr-zdravnik predpiše ponavad kake tablete boš jemal
Niti ni treba iti k zdravniku. V lekarni se dobijo brez recepta, prav tako se dajo dobiti v vsaki boljši trgovini ali pa npr.v DM-u.

-
metuljčica* - Cosmofrik
Imaš prav. Samo meni se ne da zaradi tega hoditi k zdravniku in prositi za recept. Raje dam tistih 7 € in jih kupim mimogrede, ko grem v trgovino. 

-
..aNia*. - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
moment..a potem dobiš npr. Ratafer brez recepta?
k to je men nekak nelogičn..ok, razumem, da ti ni treba imet recepta za neko bolj 'izi' vrjanto tablet..ker če bi se dalo dobit tud take stvari, potem bi ubistvu lahko vsak jemal vse

k to je men nekak nelogičn..ok, razumem, da ti ni treba imet recepta za neko bolj 'izi' vrjanto tablet..ker če bi se dalo dobit tud take stvari, potem bi ubistvu lahko vsak jemal vse

Don''t care what people say, just follow your own way...
Prvi neprebran prispevek • 106 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]